Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 645
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
ПРОВЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ - ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ИНКЛУЗИВ НА ПЛАЖА Sad
това едва ли ще го преживея!!! Laughing
МНОГО СЪЖАЛЯВАМ Sad
АЗ БЯХ ПРЕДУПРЕДЕНА, ЧЕ ИНКЛУЗИВА Е САМО В ХОТЕЛА, НО КАТО ПРОЧЕТОХ ВЪВ ФОРУМА, ЧЕ ИМА ВАРИАНТ И НА ПЛАЖА, МНОГО СЕ ЗАРАДВАХ, ПРОВЕРИХ - УВИ НЯМА! МИНАЛАТА ГОДИНА Е ИМАЛО, НО ЗА ТАЗИ - НЕ! КОФТИ, АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ!
ще си носим кифте завито в мазна салфетка от хотела скришом до плажа

# 76
От туристическата агенция момичето не беше сигурно за инклузив на плажа и се обади на колегата който е там и той каза, че има инклузив на плажа. Rolling Eyes Просто наистина трябва да изчаме първите завърнали се.

# 77
Инклусив на плажа няма ,който ще почива там трябва да се потготви и за комарите вечер които са в изобилие иначе Атлиман не е  не повече от 10 мин пеша а до Приморско 5мин но с кола иначе всичко останало като обслужване басейн храна хотел беше супер

# 78
ето, знаех си , че ще има нещо да ми притъпи ентусиазма! тези комари!!!!
може пък да измрат до края на август... сега гледах в Метро някакви уреди за отблъскване на комари , с батерии АА и само 4 лв

# 79
  • с/у ОколоМръсТното
Иска ми се и на мен, да чуя отзиви от пребивавали вече там, при това тази година.
Чакам с нетърпение Party

Във всяка стая има клима, нали така?!  Thinking

# 80
Еми ние вчера се върнахме оттам вервайте ми това което съм написала е вярно както и това че във всяка стая има климатик въпреки че мъжа ми малко понастина и твърдеше че е климатика а пък според мен настина от студената бира но както и да е.......

# 81
Сиси - благодаря Simple Smile

# 82
А плажа Атлиман хубав ли е - в смисъл - дали е плитко и чисто морето /да могат малките сладури да се къпят спокойно/? Какво е населинето на кв.см.? Доста години съм годила в Китен, но винаги на Южния плаж, който е огромен, но вече твърде пренаселен. Всеки препоръчва плажа на ММЦ, но поне преди години брега беше доста изровен и имаше вълни. Не знам дали е подходящо за малки деца.

# 83
Ама съм го написала.... Joy
Какво е населението на кв. см.?

# 84
  • с/у ОколоМръсТното
Ама съм го написала.... Joy
Какво е населението на кв. см.?

според мен, твърде правилно си се изразила Thinking

# 85
Абе за комарите ще го преживея.Запасила съм се с антикомарини Mr. Green
Ама дано да не е много населено, че направо ще откача.Дано да няма много шопи Mr. GreenЧе те нали са казали - И сам да съм па че се ръгам Mr. Green

# 86
Айде и ние да се запишем  Simple Smile От 16.08 до до 22.08 с бебка и тате.
Писахте, четох ви  и се запалих  Laughing та днес направих резервация.

# 87
Е, хайде тази година поотделно, а догодина макси сбирка - мами, таткови и деца Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 88
  • Плевен
Снощи в Китен са отворили най-новата дискотека, чух го преди малко по новините. Ние едва ли ще отидем, т.к. няма да има на кой да оставим  Вики, но може поне да я видим през деня.

# 89
  • Sofia
Аз предлагам с мамите,с които ще се засечеме да се редуваме вечер в гледането на челюдта.За да може мама и тати да си отдъхнат за час,два  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт