Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 644
  • 261
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Дайте един телефон на хотела,че аз само през агенцията съм говорила и аз да звънна преди да тръгнеме

# 211
Дайте един телефон на хотела,че аз само през агенцията съм говорила и аз да звънна преди да тръгнеме
Тел.: +359 550 37177 ; +359 550 36666
факс: +359 550 36060
Копнах ги от сайта им.

# 212
# 213
Аз пък като гледам все гости се оплакват newsm78
Peace

Защо ли така  Thinking

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 00:43 от Jes

# 214
аз за всеки случай се обадих- всичко е ОК с резервацията ни

# 215
Приятно изкарване на всички.И не мислете за негативните мнения.Нормално е да има и такива.Важното е да сте настроени позитивно  bouquet

# 216
  • Sofia
Ние си получихме ваучъра.Дотук всичко е ок! Peace

# 217
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Ние също вчера си взехме ваучера и се поуспокоих WhistlingВ него си пише черно на бяло-
апартамент-2 бр деца,условия и всичко,още една стая за кумовете и тяхното хлапе , с които ще бъдем , така че надявам се да няма изненади/неприятни/.Подготвям се психически от сега за 25.08 макар че ми се вижда много далеч.Дано досадните немци да са намаляли дотогава!!!

# 218
Здравейте момичета, искам да попитам вече ходилите, как стои въпроса с детските легла - стават ли за деца на 2г. и плащат ли се допълнително?  Thinking

# 219
И ние си получихме ваучера. 'Айде малко остана. Simple Smile

# 220
Здравейте момичета, искам да попитам вече ходилите, как стои въпроса с детските легла - стават ли за деца на 2г. и плащат ли се допълнително?  Thinking
Има бебешки легла.Заплащат се - 2 или 3 евро беше на ден.Не си спомням точно, защото ние си носихме наше.

# 221
Моля, някоя от мамите, които са ходили или са в момента в хотел Грийн Парк да пишат има ли там чревна епидемия. Преди малко говорих с една моя позната и тя ми сподели, че нейна приятелка се е е върнала преди дни от Китен и там била обявена епидемия. Има ли такова нещо?

# 222
niama_ 4revna epidemia, no PC sa dopotopni i niama wireless

# 223
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
boomerang,как ти завиждам че си вече таммм. Whistling
Дори с допотопни пи си та и тям подобни.Аз трябва да издържа чааак до петък , а колко ми е трудно да работя като в мислите си вече съм там.Желая ти приятно изкарване,без да се ядосваш за дребни неща и ме чакайте в петък!!! Peace

# 224
  • София
Няма чревна епидемия. Вчера се прибрах. Хотела е супер. Заформи се страхотна форумска среща.
Приятно изкарване на всички мами, които са там.

Общи условия

Активация на акаунт