Отговори
# 60
Мамчета привет  Hug
По темата за секса, за нас той е табу от декември месец , нали съм рискова бременност и двамата с татито решихме да пазим бебчето, а и всички лекари така ме съветваха. Вече започнахме да се чудим с милото дали сме правили някога секс през живота си  Mr. Green Но после ще наваксаме най-важното сега е бебчето да е добре  Heart Eyes

И да ви се оплача, вчера вечерта имах контрации (нали спрях магнерича от миналата сряда и ето няма и седмица те се появиха), ау то било ужасно, корема ти става като камък. Доста се притесних. Днес звъннах на дока и каза да започна пак да си го пия.

За пазаруването нищичко не сме купували, но смятам да го направя по-нататък, че май съм малко суеверна Rolling Eyes

интересуваме има ли някакъв списък който може да ни помогне за покупките на бебо, за да не пропуснем нещо важно?! newsm78.Благодаря ви предварително!:))))
Списъците са на първа страница в поста на blueeye®  Wink

Това  е за сега и нали знаете да се пазите много  Heart Eyes

# 61
greny, в началото на първа страничка има списък Peace

# 62
val stef и при нас секса е мираж Mr. Green но то не остана има няма-4 месеца още ако всичко е ОК.
а за тия контракции пии хапчетата и си почивай  bouquet
аз за покупките не съм много суеверна ама не мога да изляза на глава с бабите Thinkingта и аз ще пазарувам към края Simple Smile

# 63
Благодаря много:)))Лелеееее как се изложих...никога не съм поглеждала най отдолу на страницата Embarassed
Друг път ще ми е за урок..нищо да не пропущам!!!

# 64
А някой знае ли за избора на педиатър. Кога трябва да се направи? Преди да се роди бебчо или след това? И как точно става?

# 65
Здравейте мамчета!  Hug
Вече започнахме да се чудим с милото дали сме правили някога секс през живота си  Mr. Green Но после ще наваксаме най-важното сега е бебчето да е добре  Heart Eyes
  Joy  Joy  Joy
При нас е същата работа, но се успокояваме с това, че като му дойде времето сексът ще е по-хубава отвсякога. Ше ни като за първи път!  Peace

# 66
А някой знае ли за избора на педиатър. Кога трябва да се направи? Преди да се роди бебчо или след това? И как точно става?
трябва да си избереш преди да се роди бебето защото като ви изпишат тя трябва да дойде във вас и да види бебето

# 67
но то не остана има няма-4 месеца още ако всичко е ОК.
Нали  Laughing, но от сега не смея да кажа на милото да не се точи и после много, че да не му развалям мечтите smile3560

При нас е същата работа, но се успокояваме с това, че като му дойде времето сексът ще е по-хубава отвсякога. Ше ни като за първи път!  Peace
И аз така мисля и така му говоря  Mr. Green

а за тия контракции пии хапчетата и си почивай  bouquet
О да, вече само почивка и хапченца никакви експерименти.

И мен ме интересува това... май бях чула, че още докато си в родилното и трябвало да посочиш педиатъра на който си се спряла. Нека кажат мамчетата вече минали по тоя път  Peace

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 11:55 от val_stef

# 68
Zdraveite mami!Po vaprosa za sexa nie pravixme do 5 mes nqkde posle moq go izstrax Simple Smile ama sega sam mu kazala drugiq mesec po4vame usoleno Mr. Green da izliza beb4o 4e v teq gegi.Mami zapo4na da me boli nisko dolu kadeto 6te izliza beb4o nqkoq ima li takiva bolki pri men samo ve4er ne iska da 4aka tova dete vapreki 4e vseki den vodq pregovori s nego da ne izliza rano.Celuvki utre 6te sam na ekograf 6te pi6a sled tova celuvki i lek den  bouquet

# 69
  • София
Привет, мами!  Hug
Аз се стягам за очен д-р и сега четох в облщия, че май ще ми разширяват зениците, кофти работа. Дали не са измслили друг начин за проверка на очни дъна  newsm78
Относно секса - какво да ви кажа, аз май повече искам, таткото се плаши да не му стане нещо на бебо, а като почнем - и аз все за това мисля и се получава едно голямо нищо.  Blush Пък и в последните седмици нищо не сме правили, като братче и сестриче сме  Crazy
Чао за сега!
Цунки и до писане!   bouquet  Heart Eyes

# 70
  • София
Здравейте мамчета!  Hug
Вече започнахме да се чудим с милото дали сме правили някога секс през живота си  Mr. Green Но после ще наваксаме най-важното сега е бебчето да е добре  Heart Eyes
  Joy  Joy  Joy

Ха-ха.. ако знаеш колко си права. След раждането така ме бяха зашили, че си беше не само като за първи път с таткото, ами и като за първи път в живота Simple Smile

# 71
Здравейте, мамчета! Аз докато успея да се включа и темата остаряла.
По отношение на пазаруването аз съм доста облекчена и ще си спестя големите разходки по магазините. Имам предвид, че си пазя всичко от първото дете и поне по-големите покупки и първоначалните разходи ще си ги спестя. По отношение на поставките за повиване ще кажа само, че ние навремето си купихме само поставката. Отделно ни направиха шкаф за дрехи, върху който я сложихме и я ползвахме доста дълго време. Беше ми много удобно дори и когато синът ми поотрасна, да го обличам седнал върху нея. Спестих си много навеждане и болки в кръста. Дрешки също няма да купувам много на първо време. От сина ми имам доста запазени, пък и докато родя племенничката ми ще бъде вече 4-5 мес и ще е минала в по-горния размер. Това като за начало, малките бебета не могат да си нацапат всички дрехи, които са им купили родителите и подарените.

Аз също спрях магнезия самоволно, но то е защото забравях вечерния прием. Обаче забелязвам, че почват да ме болят краката/по-точно прасците като при мускулна треска/ и да ми се схващат, а на мен точно заради това ми го бяха изписали. Не знам дали да си купя нова опаковка или да изчакам до следващата консултация и каквото каже лекарката.

Май е това, че стана много дълго. Лек ден на всички и по-малко болежки до раждането! Grinning

# 72
Здравейте и от мен! Hug

Velmar, и при мен така се получава - имам контракция по някое време, но съвсем кратка... матката се стяга и след няколко секунди се отпуска....Аз по този въпрос реших да се вслушам в интуицията си и отказвам категорично да питам лекарката - най-много и на нас да ни забрани или пак да ми изпише една шепа хапчета, които никакъв ефект върху контракциите ми нямат... Така, че дерзайте.... Laughing

По въпроса за морето - ние ходихме за няколко дни до гръцкото и много се радвам, че все пак тази година не пропуснахме... Слънцето не е толкова страшно, но задължително - със слънцезащитен крем и на сянка... Sunglasses

Ами приятен следобед и успешни планове за пазаруване ! newsm10

# 73

Velmar, и при мен така се получава - имам контракция по някое време, но съвсем кратка... матката се стяга и след няколко секунди се отпуска....
При мен за съжаление трае минути Sad и доста стяга и боли...Абе- ще кажа питам доки-най много и на нас да ни забрани Laughing
На мен ужасно ми се схващат краката- направо се превивма от болка.Снощи направо сълзи ми потекоха CryА днес  на същия този прасец все едно имам  мускулна треска...
Момичета,тъкмо се бях наканила този следобед след работа да се разходя - я по магазини,а в парка и...това ужасно време пак ми провали плановете #Cussing outИмам нужда от въздух и движение.От пове4е от седмица не съм мърдала никъде освен на работа,от там вкъщи,до магазина......( и вси4ките тези курсове са с колата Blush).Дано това време по-скоро се оправи,4е с него и настроението ми.
Искам да ви се опла4а и по друга тема- ужасно ми се гади през последните дни Sick,и в комбинация с киселините.......... ooooh!направо е нетърпимо.Май ве4е беба запо4ва  и да притиска изместените ми органи.Имам чувството 4е нямма място в гръдния кош Crazy

Сега за финал да ви кажа една новинка,която разведри  следобеда ми- една приятелка- юнска мама преди малко ми се обади от болницата- родила е беб4ето си Laughingто си беше изненада  и сега- изненадата е моми4енце PartyСтана ми много мило като разбрах.И сега ходя из темите в ролята на щъркел- явно така ми е тръгнало- ве4е за 3-а мама известявам Laughing

# 74
  • София
Пак съм аз!  Blush
Нищо не направих с очния - нямаше я тази, при която ме прати моя д-р, така че - в понеделник пак.  Tired
velmar , честита рожба на приятелката ти!  Hug Да е жива и здрава! За киселините - чувала съм нещо, дето според мен е от серията бабини деветини - че ако бебето е с коса, мамата има и обратното. По-логично ми звучи обаче да е от притискане на стомаха, пилора не може да се затвори хубаво и тръгват киселини от стомаха към хранопровода. За сега не съм имала.
Обаче ме болят напоследък коленете - като бабичка съм, клекна ли, се изправям с охкане.  newsm78 Дали е от кг? Или се дължи на хормоните, как мислите?
Друго, което исках да ви питам е - дали са практични според вас тези ванички с анатомична форма. И въобще - удобни ли са на бебо? Някоя от по-опитните мами какво ще каже по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт