Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява биохимичният скрининг и къде може да се направи във Варна?
Какви са страничните ефекти на лекарствата Ginipral и Verapamil?
Какво е препоръчително да се купува предварително за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява биохимичният скрининг и къде може да се направи във Варна?
Биохимичният скрининг е изследване, което оценява риска от генетични аномалии при бебето. Във Варна се извършва в специализирани медицински центрове или болници, предлагащи пренатални генетични изследвания. Това е неинвазивна процедура, която помага за идентифициране на риска от генетични аномалии при бебето. Във Варна този скрининг може да се извърши в Майчин дом. За повече информация свържете се с тях.
-
Какви са страничните ефекти на лекарствата Ginipral и Verapamil?
Ginipral се използва за предотвратяване на преждевременни раждания и може да причини странични ефекти като сърцебиене. Verapamil, от друга страна, се използва за лечение на различни сърдечни проблеми и може да доведе до треперене. Винаги е важно да се консултирате с лекар относно всички странични ефекти, които изпитвате.
-
Какво е препоръчително да се купува предварително за бебето?
-
Какво е мнението за кърменето и какви са препоръките за избор на шишета?
-
Как се броят седмиците на бременността - от първия ден на последната менструация или от деня на зачеването?
Целият пеглед е около 5 мин., но по принцип доста се чака, защото има много хора.
а и трябва да ходя да готвя вечерята. Днес едва насмогнах да ви изчета. Много интересни теми се обсъждат и като гледам сте доста активни.
Надявах се толкова много да успее да се пребори. Бъди силна заради Яворчо.
честито.
за страхотно парти!
Хубавото е, чу вече не го боли така и не повръща, но продължават със системите. Иначе на мен ми идва малко нагорнище, че върша и част от неговата работа, поне тази, к` мога и тичам сама навсякъде, ама като няма кой!
нека по-скоро да сте двамата и да се гу6кате
.И моя бебо ме сабуди сутринта такижа ретници 4е и мен ме наболява 4ак мястото кадето се мести
направо някои пат е луда работа,откаде намира сили 4ак незнам.Нямам тарпение да си го видя утре
моля се вси4ко да е наред
,не сам го виждала от март месец.И мен ме наболява ниско долу някои пат,но тожа си е нормално.В4ера гожориь сас моята маика купила на бебо комплекта за изсписване ,комплекта за легалцето и други не6та.Нямам тарпение ве4е да иджа и да си гу6на.Това е мами лек и спокоен ден и много целувки
по сладките корем4та.
независимо от заплати и осигуровки още повече ме хваща шубето как ще се оправим,ама после си викам да се оправят татковите ние си имаме по важни ангажименти за които да мислим(малко егоистично звучи но само така се оттърсвам от чернирюте мисли свързани с финанси и издръжка на семейството)
,само ден-два не съм влизала и почти сте изписали темата.
.