ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 18

• 19 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък не изключвам да е Фотев все пак. А и си мисля, че тая история с Ина и Тасев ще му отеснее малко, не го виждам как цял сезон ще ги тормози и ще им диша във врата.

От друга страна не мисля, че ако Марио е виновен за съдбата на Христо, това ще създаде конфликти със Зорница. Според мен тя ще му бъде голяма опора с тия евентуални проблеми дето ще му се стоварят на главата. Абе сега като го пиша това и се сещам за Биляна и Алекс, когато той имаше проблеми с мъжа на починалата родилка. Може сходно да се получи. Grinning

# 691
Аз не мисля, че санитарят е свързан с Марио. По-скоро с италианската фамилия Банкови.

# 692
Нов пост в инстаграм от Митето
С хаштаг #elegantlywasted Joy

Бих го кръстила - Арт инсталация "Самотата на свръхчовека" JoyJoyJoy
Надявам се, че просто я е снимал, а не е автор Joy

Скрит текст:

# 693
Това ми прилича на епизод на от местопрестъплението, когато имаше сериен убиец с миниатюри. Animal Joy Cat

# 694
Това ми прилича на епизод на от местопрестъплението, когато имаше сериен убиец с миниатюри. Animal Joy Cat
Оооо, Димитър се готви за новия крими сезон на ОЖ?

# 695
Аз не мисля, че санитарят е свързан с Марио. По-скоро с италианската фамилия Банкови.
Италианска ли? Що? Grinning

# 696
Това в някой бар на морето, трябва да е😃хората снимат,  той се шляе.

# 697
Яни, ми не е ли италианска? Начело с Дон Карлеоне а.к.а. ДиректорЪТ. Animal Joy Cat
Цяла седмица не мога да се включа активно в разговорите ви. Ще гледам да се поправя тези дни.
Доне, за да видиш колко съм отдадена на професията си на Шерлок Холмс, си хванах автобуса и утре съм на морето да издирвам Митака, да го хвана за ушите и право в Бояна.

# 698
Ооо, това го помня, фен съм на подобни сериали Simple Smile

Митето го няма сега, защото Тони е изпратен на обучение в Хогуортс - диплома за месец взима Grinning

# 699
Ооо, това го помня, фен съм на подобни сериали Simple Smile

Митето го няма сега, защото Тони е изпратен на обучение в Хогуортс - диплома за месец взима Grinning

Е какво ще гледам в тоя сериал наесен тогава Scream Италианската фамилия на Банков ли?

Ди, действай! Ако не го намериш, следващата  седмица отивам аз да го издирвам по морето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 700
Привет, привет Simple Smile)

Веднага си признавам, че в момента, в който Карамазов каза, че героят му ще отмъщава на някого и се сетих на секундата за Марио. Изключвам мисълта да е направил нещо аморално, все пак го изкарват цял 5ти сезон мега точния и печения. И си мисля, че ако иска да отмъщава на Марио, то съм убедена, че ще използва или поне ще се опита да използва Зорница..... което означава да се навърта честичко покрай нея :/

# 701
Фифф, това е идеално. Нали се притеснявате, че няма да ги дават. Ако ги завъртят покрай Христо, ще ги дават на поразия. Пък той ако реши да се навърта покрай Зорница още по-хубаво. Тя ще го реже, Мечо ще ръмжи и ще гледа на кръв, могат да се поскарат, да се сдобрят, ехееее Joy

# 702
Само да дадат "прословутото" промо за сезона, ще ги навържем като свински черва - кой, какво, с кого, защо. Ще сме познали около 65%, бас ловя, да не кажа поне толкова проценти Joy

# 703
Фифф, това е идеално. Нали се притеснявате, че няма да ги дават. Ако ги завъртят покрай Христо, ще ги дават на поразия. Пък той ако реши да се навърта покрай Зорница още по-хубаво. Тя ще го реже, Мечо ще ръмжи и ще гледа на кръв, могат да се поскарат, да се сдобрят, ехееее Joy

Моски, така написано, звучи повече от прекрасно Grinning Но сценаристите понякога ги тряскат разни мисли, да не вземат за сеира да забъркат кашата Grinning

# 704

Фифф, Моски, вие да не искате Зорница и Марио да ги пратят за вовеки в Ада с този сценарий Joy

Общи условия

Активация на акаунт