ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 18

• 19 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ми, мило ми стана като го прочетох, само за брадата няма да се разберем Joy

Обаче ето, и той не снима днес. Да не се окаже, че всички са пуснати почивка, защото сценаристите още не са измислили сценария Joy

# 661
Ми, мило ми стана като го прочетох, само за брадата няма да се разберем Joy

Обаче ето, и той не снима днес. Да не се окаже, че всички са пуснати почивка, защото сценаристите още не са измислили сценария Joy
Брадата не ми пречи как е, обаче коментарът на едно момиче отдолу, че бил съвсем като убиец и "отвличащ" ме разби. Joy

И Моски, не е задължително да не е снимал. Нали понякога свършват по обяд примерно, както Диана преди седмица.

# 662
Ми аз няма да се сърдя, ако ме отвлече Joy

Яни, тихо сега, успокояваме Донето Grinning

# 663
Ми ходим на работа, не се мотаем из центъра Joy Защо днес се разхожда, а не утре????

Ми аз няма да се сърдя, ако ме отвлече Joy

Яни, тихо сега, успокояваме Донето Grinning

Нв съм забелязала да ме успокояваш Joy още трябва  Wink

# 664
По-скоро аз я успокоявам. Wink Joy

# 665
Беснея вече. Аз разтягам тегели вчера на обяд да ходя до онова заведение и нищо, а някакви хора случайно се уреждат. Не ви ли звуча, като Тони, когато мрънкаше на Калин. Joy

# 666
Беснея вече. Аз разтягам тегели вчера на обяд да ходя до онова заведение и нищо, а някакви хора случайно се уреждат. Не ви ли звуча, като Тони, когато мрънкаше на Калин. Joy
Ами значи просто трябва да оставиш всичко на произвола на съдбата, не го мисли и когато най-малко очакваш може и да стане. Wink

# 667
Бръмтъмтъм😎

# 668

Звучиш като човек с права! Ето, сега разбираш какво му е на Тонич!!!!

Уф, сега си видях аватара на компютъра - много съм мрачна Sad

# 669
Е аз се усетих, че звуча като Тони, затова го казах. Яни,  аз чакам на съдбата, но тя спи, затова просто ще взема да отида на Дон Жуан, че ми омръзна да я чакам вече.

# 670
Добре бе, егати! Защо някои хора имат такъв късмет? И то даже човек, който не му е фен! Еми не е честно. Москита, ще ме извиниш, но това си е за емотикони

# 671
Доне, аз за трети път да кажа - не емотиконите, удивителните и въпросителните ме стряскат Joy
Тия човечета ги пляскай колкото щеш Grinning

# 672
Доне, аз за трети път да кажа - не емотиконите, удивителните и въпросителните ме стряскат Joy
Тия човечета ги пляскай колкото щеш Grinning

Ти кажи за Тонич - кой ще му е гневен в шести сезон?

# 673
Никой! Той ще е гневен на Банков и ще бие балансиращи шамари на гневната Албена.

# 674
Тони няма да е от много гневните, той ще поема гнева, който ще се лее покрай него от Албена заради лъжата на майка й. Албена е в най-гадна позиция - разбрала е, че е лъгана цял живот от човек, който го няма вече и нищо не може да направи и със сигурност няма да може да се справи с гнева си. Очаквам Тони да й помогне и да понесе някой рикошет. Иначе Тони неговата доза гняв си я взе през пети сезон, сега мисля, че ще е по-спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт