Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 53

• 52 640
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
Ммм.... бледа втора черта при много жени  е означавало положителен тест.
Пусни се кръвни изследвания за бременност, най-добре.

# 361
Пусни утре едно ЧХГ.

# 362
Благодаря за отговорите!

# 363
  • United Kingdom
DisappointedDisappointedКак ще раждате? Мен ме е страх от всичките варианти. ...

# 364
  • София
DisappointedDisappointedКак ще раждате? Мен ме е страх от всичките варианти. Искам да заспя и като се събуда всичко да е свършило Sad Толкова ме е страх Disappointed

Аз се надявам на нормално раждане без упойка.

От какво те е страх?

# 365
  • гр. Варна
И аз за нормално.. за упойката ще видим на момента Simple Smile и мен си ме е страх ама няма как 😃

# 366
По повод страховете през бременността, добре е да се сведат до минимум. Страхът е лошо чувство и полза от него няма. Така или иначе, бременността при повечето жени се случва 1-2 пъти в живота и е безсмислено да бъде съпроводена от постоянен страх, вместо от вълнение и радост.

Относно страхът от раждането, доказано е, че колкото повече ви е страх от него, толкова по-силно ще ви боли(говоря за нормалното раждане). Поради тази причина е добре още през бременността да се подготвяте психически и когато дойде моментът, да не ви е страх от болката. Обяснението е следното - страхът и лошите емоции по време на раждане повишават адреналина и вследствие на това, пада прагът на чувствителност към болка, т.е. ще усещате контракциите като по-болезнени. Затова вместо да стоите цяла бременност и да се страхувате, подгответе се за раждането, четете и се информирайте. В интернет има безброй лекции на лекари, акушерки и специалисти в областта. Всички те са единодушни, че главно от психическата нагласа и подготовка на родилката, зависи как ще протече раждането.

# 367
Имам час на 03.10 ,но интересно е че имам едва забелижими втори черти на тестовете и незнам дали са положителни или отрицателни
На мен по скоро ми се струва че са отрицателни ,защото не стаеат по тъмни

При всичките ми бременности втората черта беше почти незабележима

# 368
На 03.08 в понеделник ще пиша да кажа как е минал прегледа ,какво се случва

# 369
Ами да, най-вероятно няма да е естествено раждане, но по-важното е да се концентрираш върху бременността, докато стане време за раждане. 3.10 не е ли много отложен във времето преглед? Нормално е след 2 седмици закъснение да отидеш. На такава възраст може да има нужда да те подпомогнат с прогестерон поне. 

Започни да пиеш фолиева киселина и другите витамини, ако вече не си започнала.

# 370
Докторката ми даде този час,незнам защо толкова далеч
Вече пия фолиева киселина

Според вас има ли бременност?

Аз виждам една многооо бледа и тънка черта

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 15:44 от AnMary

# 371
Здравейте мили бъдещи майки на скоро се приеседених към вас ... С най - голяма радост очаквам бебо ... Та въпросът ми е не съм ходила още на преглед това ще се случи след 1 седмица защото съм в чужбина нямам възможност тука да ходя ще се прибирам в родината и там ще ходя на лекар .., Но искам да разбера на колко седмици съм ...Последния ми цикъл беше на 10.07.18 овулацията ми беше на 28 . 07 .18 Правихме опити  почти всеки ден ...
Но се питам точно на колко седмици съм ?

# 372
Според мен да, защото се вижда бледа черта, но си направи Sure Check писалката и ще се убедиш, това е най-верният тест.
Според вас има ли бременност?

# 373
Здравейте мили бъдещи майки на скоро се приеседених към вас ... С най - голяма радост очаквам бебо ... Та въпросът ми е не съм ходила още на преглед това ще се случи след 1 седмица защото съм в чужбина нямам възможност тука да ходя ще се прибирам в родината и там ще ходя на лекар .., Но искам да разбера на колко седмици съм ...Последния ми цикъл беше на 10.07.18 овулацията ми беше на 28 . 07 .18 Правихме поучите почти всеки ден ...
Но се питам точно на колко седмици съм ?

Привет, моят последен цикъл беше на 09.07.2018г. с продължителност 30 дни. Овулацията ми е била на 17 - ти ден и секс правихме на 25.07.2018г. и после на 28.09.2018г. Сега съм бременна. Трима лекари посетих и тримата са на мнение, че съм в пета седмица и няколко дни. Последното посещение беше  на 28.08.2018г. Надявам се да съм била полезна.

# 374
Правих и с писалка същия резултат

Общи условия

Активация на акаунт