Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 53

• 52 595
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
Fannii - на около 7 гестационни седмици, на око. Виж в Гугъл - Калкулатор бременност, и ще ти излязат много. Там си въвеждаш датите и то ти изчислява.

Анита, аз не бих си правила тест Престо. Вземи ШуърЧек. А може и един кръвен да си пуснеш, за най-сигурно, не са скъпи и стават бързо.

Luby - пета гестационна седмица е една седмица след закъснението. Тогава не се вижда нищо почти - нито ембрион, нито пулс. Ти също си около 7 ма, ако датите ти са така.

# 376
Fannii - на около 7 гестационни седмици, на око. Виж в Гугъл - Калкулатор бременност, и ще ти излязат много. Там си въвеждаш датите и то ти изчислява.

Анита, аз не бих си правила тест Престо. Вземи ШуърЧек. А може и един кръвен да си пуснеш, за най-сигурно, не са скъпи и стават бързо.

Абе и аз така изчислявах, но лекарите го виждат по-малко и казват, че въпреки това отговаря.

# 377
  • Ловеч
Правих и с писалка същия резултат
И на мен ми се струва положителен.Моят първи тест беше точно с такава бледа черта и съм бременна🙂

# 378
Правих и Шуър чек и тя е с такава черта

# 379
Пусни си един кръвен, за най-сигурно. И после пак кръвен след два дни, да се види нарастването.

# 380
Ами аз сега в понеделник съм на доктор и ще видя какво ще каже,дали да се пуска кръвен тест

# 381
  • Ловеч
Потъмня ли ви чертата или си остана такава бледа?
Нямах възможност да видя дали след няколко дни ще потъмнее защото два дни след теста прокървих силно и отидох веднага на доктор.На прегледа едвам се видя плоден сак но мнооого малък и доктора ми изписа дуфастон,Утрогестан,Нош па и ми каза да почивам повече и ако всичко е наред да отида след две седмици.Лежах плътно,пих си хапчетата и след две седмици вече ясно се видя плодното сакче🙂🙂

# 382
След колко закъснение видяхте такава черта?

# 383
  • Ловеч
След колко закъснение видяхте такава черта?
Ами тук вече е малко по-сложно.На мен такава черта ми показа чак на 12 ден закъснение,но аз се оказах с някаква много късна овулация въпреки редовния ми цикъл.

# 384
Аз съм с 14дни закъснение

# 385
  • Ловеч
Това съм го пропуснала🙂 Ами нищо чудно да си като моя случай😄 Ако е желана бременност ти го пожелавам от сърце.Аз живот и здраве след някой ден влизам в 7-ми месец

# 386
До обяд се чувствам добре но следобяд ми стаеа зле,мотае ми се главата и започва да ми се спи,а съм фризьорка и е много неприятно

# 387
Да беше пуснала кръвен досега и щеше да разбереш.
Може да си имала късна овулация, щом чертата е толкова бледа и в понеделник да не се види нищо.

# 388
Утре мисля да ходя да пусна

# 389
Момичета в 6 месец ми текна мляко нормално ли е

Общи условия

Активация на акаунт