КГБ = Клуб на Готините Баби - 190.

• 61 210
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро мили дружки!
Янче днес вече си пия кафето от теб ! Благодаря ти!
Днес съм по- добре и станах да замеся една питка да
почерпя момчетата ,които  работят по санирането. Те са далече от домовете си
и ми е жал за тях ,че по цял ден работят на този пек навън и нависоко и опасно.
Сложих и малко чушки и патладжан да се пекът в уреда за готвене без мазнина,че
като стоят ще се развалят.
Очертава се много горещ ден днес и гледам отрано да си свърша работата.
Айша много добре,че  сте си направили мини срещичка с Фло! И на мен вече много ми се иска да се видя с всички вас ,но кога ще стане ,не знам.Предполагам есента.
Ще ставам ,че  тестото ми втаса и трябва да оформя питката.
На всички ви желая един спокоен и хубав ден !
Прегръдки от мен!

# 106
Само каква тишина в темата !!!!!!!
Къде сте момичета ????
Ако искате ,да си дадем отпуск ,че то така само двама човека да пишат за цял ден е много скучно и тъпо.
Явно всеки поглежда и като няма нищо интересно ,подминава .

Лека и спокойна нощ!

# 107
  • София
Тук съм,  преди малко седнах на лаптопа.
Нещо много бързо ми минават вечерите след работа.
Докато мина през някой  магазин, докато направя салата и станало 21 ч.
А и днес - пълна проза, нищо интересно.
Утре си взех 1/2 ден отпуска да се пробвам да ми видят Образуванието в раковата до нас.
Сигурно няма да успея - 4 ч. прегледи, без записан час, ако д-ра не е ангажиран.
Пък и без да ме препоръча познат толкова и ще ми обърнат внимание.
Луси, много ми хареса как правиш питка за саниращите.
Пл. нали преди време беше строителен магнат - санираха блок в Кюстендил. Все се хвалеше от блока как им носили закуски и трушии. Накрая като предаваха обекта хората бяха ангажирали кварталното кръчме да почерпят бригадата. Добре се представиха  и двете страни - масово се прибраха на 4 крака.

# 108
  • София
Ох, цял ден по задачи. До обяд готвих и малко въдворих ред в безредието. На обяд излязохме с малкото чаве. Ходих до един магазин за чанти - в петък си купих бяла чанта, вчера излязох за пръв път с нея и след три часа ползване дръжката й се откачи. Продавачката първоначално се държа доста нагло, но като споменах, че ще се обадя на Комисията по защита на потребителя, свали гарда и обеща да говори със собственика. Сега чакам решението му. Ходихме и до поликлиниката за брадавичките на чавето. Една по една започнаха да падат, но днес почти не даде на лекарката да ги обработи. Голям рев беше. Открих от къде трябва да взема сребърен нитрат. Ще пробвам и с него.
От няколко дни правя сухи тренировки с пластилин - украси и плетеници за погача. Уча се от един руски сайт. Мислех тази вечер да направя опит и с тесто, но май ще се откажа. Уморена съм. Изкъпах грациите, легнаха си, сега е мой ред. И утре е ден!
Лека нощ,красавици Hug
ЛУСИ, разсмя ме, че предлагаш да излезем в отпуска  hahaha Joy
АЙША, нашите майстори изчезнаха. Искали да свалят скелето преди да са завършили, че имали друг обект, а после - пак да се върнат при нас. Съседът, който ги намери, не разрешил. И аз като Луси мислех да ги гощавам един ден с палачинки, ама като гледам, ще им се размине. Май ще се откажем от тях, само да завършат изолацията на половината жилище и да се разделим по живо, по здраво.
Хайде пак лека нощ!

# 109
  • София
Фло, ами вие пък откажете да  им платите.
С подобни майстори от година на година накрая ще сте изолирани почти за без пари.

# 110
Добро утро мили дружки , на този хубав празник !

Maринче , честит и светъл имен ден !Желая ти много здраве , да си все така позитивна и лъчезарна и всички много да ти се радват и обичат и сбъдване на всички мечти!

# 111
  • Кубрат/ Пишурка
 МАРИНКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕБ И МИЛА! ДА СТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

Малко кичозно ми се вижда Дева Мария и кафе, ама....

# 112
Добро утро.
Честит имен ден на Маринка, а и ако  има и други празнуващи лични и семейни празници на този ден.Пожелания за здраве и много хубави моменти.

Айша, стискам палци, да  свършиш плануваното с докторите и всичко да е на  ред.

На всички - спокоен ден  и  успех с всичко, с което се захванат.

# 113
Добро утро на големия празник Успение Богородично!
Нека Богородица бди над нас и близките ни и ни закриля!

Честит празник на Шпунц!❤❤
Честит празник на Маринка и щерка и!❤❤
Честит празник и на малката Мила на Борянка!
Честит празник на всички,които днес празнуват!

Богородица да ви закриля!

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 10:14 от Gabkata

# 114
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО! НЕКА БОЖИЯТА МАЙКА ЗАКРИЛЯ СЕМЕЙСТВАТА И ДОМОВЕТЕ НИ! АМИН!

Добро утро, красавици! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ШПУНЦИ И МАРИНКА, НА МАЛКАТА И ГОЛЯМАТА МИЛА! ДА СА БЛАГОСЛОВЕНИ!

Днес за нашето семейство ще бъде още по-голям празник - ще кръстя двете ни внучки!
Не случайно сложих иконата на Богородица троеручица. За това ще ви разкажа после.

Желая ви хубав ден, мили мои дружки!

# 115
  • София
Честит имен ден на Маринка. Да е честит празника на всички вас.
 Да ви пази светата майка от лоши хора и злини.

Благодаря но нямаме празник...

# 116

Честито първо на малката Мила ,да ни  е жива и здрава и бъбрива!
Честито на Малинка и голямата Мила ,Господ здраве  и подкрепа да им дава!
Честито на всички дето празнуват и  всички ,дето не празнуват ,Божията майка е на всички майка!
Фло ,знам къде  е тази икона. 

# 117
  • София
Честит празник! Голяма Богородица е!  Да ни закриля и пази Божията майка!

Благодаря за пожеланията към мен!

МилА празнува на Архангел Михаил.

Нека да сме здрави и под крилото на майка Богородица! Да ни пази от болести и зло!

НаздрАВЕ за всички,  които носят святото име!

На новопокръстените християнчета, когато стане факт ще честитя!

Със здраве и до скоро!

# 118
                              Честит празник !Здраве,късмет и много обич на вас и семействата ви!
                              Честит имен ден на всички,които носят прекрасното име Мария и производните му!
                              Честит имен ден на Маринка!Здраве,късмет и благоденствие!

# 119
Сега разбрах че и днес се празнува . Честити да сте всички , които празнувате, вие и в семействата ви. Главно е всички да са здрави за да се радват на живота- малки ,пораснали, големи♥Хайде наздраве 🍸🍾
Утре ми са последните процедури и в петък сутрин се връщам в София. Ако има желаещи за срещи от всякакъв вид, ще се радвам
Отивам на следващата процедура, 😘❤🍀

Общи условия

Активация на акаунт