КГБ = Клуб на Готините Баби - 190.

• 61 238
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Добро утро момичета!
Дидимити ,благодаря за кафенцето! Вече съм с чашата  пред вас.
От вчера сутринта ,Мимито не ми излиза от главата... Все си мисля зя нея.
Така и не можахме да се видим на живо с нея ,но много сме си писали.
Много искаше да дойде в Стара Загора на срещата на Веселите баби,капаро си беше платила,
но се разболя и се размина.Съдба човешка!
Дидимити ,да  в 13 часа всички мислено ще изпратим Мимито.Бог да я прости!

Дидиа, дано да си се разминала със счупеното.Само с натъртено да си се отървала.Снимка непременно си направи!
Знам за натъртено ,сварен ориз и вътре настърган сапун за пране и малко олио.Всичко се разбърква и още хладко се слага върху парче плат и се налага върху натъртеното.Прилагала съм и помага.

Фло и аз още като дете съм падала на пързалката и тогава и на мен ми излезе въздуха ,но  не му обърнахме внимание и така си мина.Остана  ми петно и когато се преуморя ,винаги ме боли ,като разглобен ми става таза.
Питаше ме за внука ,дали е записан и къде ще е на квартира. В Американският университет си имат всичко подсигурено- общежития,ресторант,спортни бази ,библиотеки и др. На 29 август вече заминава, а на 5 септември ,официално откриват учебната година.
Днес подготвям багажа за морето и утре сутринта тръгваме,здраве и живот!

До 13 часа момичета !!!!!

# 182
  • София
   Вече съм с Вики, но Мими не ми излиза от мислите.Отиде си без ред.
   Дидия,направи си снимка!Костната плътност е различна в различните кости.Първите промени започват от китките.
   Отиваме на шопинг и кино. Вики ще ме води из моловете,аз ще съм само навигатор.Добре,че получих едни неочаквани пари.

# 183
Два дни  си мисля какво нещо е живота....
В този час мислено съм в Кубрат...прощавам се с Мимето...
Да е светъл пътят ти, приятелко.
Виждам лицето ти, такова, каквото го видях в Брезник, в ушите ми звучи гласът ти....
А тебе вече те няма....сред нас...в земния свят...
Но пък знае ли човек,  може да има Отвъдно...., там, където някога всички ще съберем....

Сбогом Миме!
Мир и светлина за душата ти!
Съболезнования н близките ти.

# 184

Със сълзи на очи ти казвам  СБОГОМ РУМИ !
  Почивай в мир и светлина ,мила приятелко!:sob:SobSob

# 185
  • София
[video]
Сбогом Мими! Спи спокойно вечния си сън! Може да се срещнем някога. Човек никога не знае какво има отвъд.

# 186
  • София
Сбогом ,Мими!

https://youtu.be/DNI6e-BYsZA

# 187
# 188
  • София
Сбогом Мими ! Дано има по-добър свят и ти да си там !

# 189
Сбогом Руми! Flowers TulipFlowers Tulip

# 190
  • София
Последно сбогом, МИМИ!

# 191
Сбогом, Мими! Сбогом, почивай в мир!

# 192
Бях на път извън града и затова сега казвам

Лека пръст на Мимито!  Да е светла паметта й!

# 193
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose За Мими! Мир, светлина и покой за душата ти и дано си  на по-добро и спокойно  място!
Но все си мисля, че и на нея, и на нас щеше да й е по-добре да е тук..., да бъде такава, каквато я помня от срещата в Брезник...
Днес ми беше много тревожно, но се връщах от при мама с мисълта за пътуване утре рано при внучките и една сега видях тъжната вест. Съжалявам, че по обяд не се помолих за душата на Мими, правя го сега с искрена болка  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig...
Сбогом, Мими! Ще те помня лъчезарна, усмихната, гласовита, такава, каквато беше при първата ни и единствена, но паметна среща ! Кой да е вярвал, че ще е и последна....
Почивай в мир!
Съболезнования на семейството и близките й.

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 21:23 от arita

# 194
Не съм чела назад. Грях, признавам го. Само страничката, но така ми е в последно време...
Дидия, дано е бил малкият дявол. Сестра ми миналата вечер стъпи на погрешно стъпало и счупи кост на  стъпалото. Лошото бързо идва, направи си снимка, но и дано я разчетат правилно, че последиците са за пострадалия...
Фло, миличка, търсила си ме привечер, бях на риболов и се прибрахме късно, по тъмно, беше късно да ти върна обаждането. Тази сутрин рано се изнесох с автобус към вкъщи, към Плевен и докато се прибера преди обяд, докато се справя със седмично отсъствие,  разминахме се. Съжалявам..
Все си мисля за Мими и не мога да повярвам...

Общи условия

Активация на акаунт