КГБ = Клуб на Готините Баби - 190.

• 61 266
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯЖКА! НЕКА ВСИЧКО ДОБРО И ХУБАВО Е ПРИ ТЕБ!
Янче, съжалявам, че не съм свободна утре. Спомних си предишната ни среща- пак в Балчик, но бяхте двете с Мими.
Много ми е натоварено, но ми е кеф.Имам си работа и ми е спокойно. Зимата се надявам на почивка.
Добре дошла Светлана! Ти си рекордьор с броя на саксиите.То си е сериозно хобито ти.
 Тази година моите цветя се отглеждат сами, но оцеляват. То пак благодарение на Фурийков, че ги полива сегиз- тогиз.

# 256
  • София
    Фло,видох тия дънове, дека ме споменуеш.Требе да си се разтужила за наше село и сакаш да си повревимо.Еве ме еве,тудева съм,ама унуквицата чък оточка си отиде и ка остадо сама, рекох да ти пишем,да видим шчо чиниш,кико ти минуе дън.Знам дека гледаш унуквицете.И двете су убави и арни момета,немаш ядове никикви,ама кико се не  сечаш за работуту? Не сънуеш ли зуби и жлебинье,не ти ли е мучно за клешчите?

# 257
  • София
А, убавице Яге, еве ме еве.
Епа разтужила съм се и за селото и за свите ора, еле па за тебе.
Тури унуквицете да лежу, а мойо старъц е позинул, кьорави се по тая мангусия - талавизор му викаю. Уууу, едне уроспие се разчепиле, маат краци, климаю се навам натам, ногье че си откину. Барелине се казувале. Ма че манем да га строшим тия талавизор. Че се разтури старъцът...Повниш ли ка бемо маленки кико слушаемо инкюту. А преди инкюту слушаемо селскио глашатай-ока, ока и све се знаеше. Кой че дооди, кига че си оди.
Айде убавице, че мене преденье ме чека, а подир преденьето сакам разбой да турим-имам да ткаем увотки - за чеиз на унуките. Да се прикажем, кига ги заженимо. Нема тъгай да жмим пред сватовете и да се срамуьем.
Айде остАни си със здравье. Целивам те по образьете.

# 258
Simple Smile)))
Всичко прочетох - благодарско за повторението на срещата за тези, които не присъствахме в четвъртък.
То и тая работа е като оная работа -  пропуснатото не се наваксва, ама ,,по-добре късно, отколкото още по-късно''.
За сега - лека и мека...

Яжка и Фло, фърлихте ме в оркестъра....
Гася ламБата и да спя бърже, че утре задачки ме чакат, но кВото. такова.  Кат лисицата с опашката, сама си поставям задачи, сама си ги изпълнявам, сама съм си ОТК.

Спирам.
Пак ЛЕКА, че както ми се говори с вас ако се отприщя - отиде коня у рЯката.....

# 259
Честит рожден ден,Яжка!:blossom:
Желая ти мнооого здраве.Всичко останало си го имаш .
На всички момичета- весели почивници,!

# 260

ДОБРО УТРО! Как сте? Аз уж съм добре-за кръвното дето се притеснявах-нормализира се-даже снощи по късни доби бяхме на Албена-чествахме 49 години от създаването на комплекса-рожден ден -този път не 1 а 4 огромни торти имаше-шампанско колко ти душа сака и нали има лафа на ГГ-че и мойта работа-наболява ме главата при условие, че не бях пила алкохол доста време а и си подухваше от морето-сигурно съм поизстинала-трябва да ми мине.Важното, че беше приятно.
  Сервирах Ви скромно кафе и аз отивам да пия моето. Приятен ден на всички!

# 261
Ха добър ден с обедно кафе...сетиф се да попитам санирането как върви...

# 262
  • София
Добър ден и от мене.
За сега не върви нашето саниране и май тяма да тръгне.
2 еднакви 18 етажни блока сме, един до друг.
В общината ...загубили подготвените документи на нашия.
Домоуправителката не и се занимава, скоро мъжа и почина на 60 год.,  разбирам я.
Но поне може да изпрати някого от домсъвета - има в него младежи, работещи от в къщи.
Помотах се навън, чухме се с Фло и ще отидем двете на китайския.

# 263
                     Току що влизам в темата и........виждам,че съм изпуснала срещата! Сега и да тръгна ще се появя чааааак след час и половина,а може и два.Късно е либе за китка! Та ви пожелавам весела среща и презареждане на батериите до следващата!
                     Сега да си догледам филмчето!

# 264
  • София
Пак ли аз да рапортувам за поредната среща на красавиците от КГБ?
Беше изключително весело, позитивно, хахо хихи, та три часа и половина.
Менюто - китайско на корем. Вкусно, много, и евтино. Е как да не ги обичаме братята китайци? Сервитьорът - един усмихнат младеж, с кръгла като месечинка лице.
Групата се състоеше от ЗДРАВУНКА, КАРИ, ДЖИЛИ, АЙША, ЯЖКА, МАРИНКА И ФЛО.
ЗДРАВЧЕТО изглежда фантастично thumbsup. Свалила е някое и друго килце, развява една фръц рокля. МАРИНКА я увековечи, ще я видите.
КАРИ, обра точките Wink - с готина тъмносиня рокля на бели точки Simple Smile
ДЖИЛИ изтрепа рибата - и от нея липсват няколко килограма, още по-хубава е станала. Прическата и както винаги, с младежка рокличка, красота! 4470
АЙША ме впечатли с тъмносиня рокля и сако на цветя. Добра комбинация!
ЯЖКА в чест на срещата си беше сложила гердан, но впрочем така и не я видяхме с него. Пречел й и още преди да се събере групата го беше свалила и го захвърлила в чантата. Нищо де, следващия път може и да изтърпи инквизицията. Градско, другия път ще те видя с допълненията към тоалета, нали Joy
МАРИНКА, като почитателка на ефектните бижута не изневери на стила си-всичко подбрано с много вкус!
ФЛОТО няма да я коментирам. Ходила миналата седмица да си търси рокли, ама така и не намерила.( е как да намери, като в магазините за облекло, палатки не продават Mr. Green) И затова решила тази ФЛО, от 28.08 здраве, живот и благ ден, да се подложи на диета. Когато отслабне, тогава и ще я коментирам! Joy
Чудесна среща се получи!!!
Хайде, останете си със здраве, аз отивам да сложа чаветата да спят.

# 265
  • София
Добро утро, красТавици Simple Smile
Наспахте ли се? Я кажете днес коя какво ще прави.

За ЛУСИ и всички плажуващи - специален поздрав Mr. Green

Толкуз мий мъчну, толкуз мий криву-
отпуска няма, няма муре...
Саму за някои то ша са плиска,
аз да са блъскам, кат диване...

Не чи парити с лопата ги рина,
ма за пучифка щях да сбира...
Да са далдисна в муренцито синю,
сетня на пясъка да са пика!

Вечер да седна на бира и скара,
вятър да духа...- хубавина...
Как са намери да съ прикарам,
лятос, кат патка, да дремя в града?

Тъй да мий криву...Тес на мурето,
бирата нека да им загурчи!
Нека кумари ги апят, дудето,
там пу курортии пръскат пари...

БОРЯНЧИЦЕ, след почти месец опасани със скеле, кога дошли, кога не дошли, вчера изолацията ни е завършена. Естествено не мина без още пазарлъци. След като дадохме капаро от 400 лв. на един мургав брат, той поработи два дни, би си камшика и изчезна. Дойде следващият, който се договори за още 500 лв. да довърши обекта. А предишния беше казал, че за 970 лв. ще направи изолацията на целия апартамент. Сега за 900 имаме изолация на половината жилище. "Майстора" вчера се опита да иска още 100 лв. за демонтаж на скелето. ММ не се съгласи. Ей такива ми ти работи.

ДИДИА, видяла си, че срещата се организира много скорострелно. Реших, че едва ли има промяна в състоянието ти за два дни. Звънях на КРАСИВА БЕЛЛА, но тя не ми вдигна. Виладжийките изобщо не ги търсих, работещите момичета - също.

Следващата среща знаете, че е обявена за 2.09. неделя. Мястото на срещата ще го обявим допълнително, защото се оказа, че от Дървеното много баби са си тръгнали с натъртени дупета - неудобни им били пейките, на които седяхме. Ей, на следваща среща да си носят възглавници hahaha Joy

Отивам да зареждам тенджерите. На всички - приятен ден! Hug

# 266
Флото ни пожела лека нощ, тя ни посрещна и с добро утро.
Фло, специално за теб ДОБРО УТРО И ХУБАВ ДЕН, заради отдадеността ти на темата и на всяка от нас!

За мен почивниците се изразяват в писане на тестове, малко готвене ( днес бял ориз с пилешки бутчета), метене на сухи листа по няколко пъти на ден, защото след градушката асмите изсъхнаха и листата падат постоянно, малко работа по реставрацията, четене на книжка. В момента чета  "Малки чудеса", в която героите са самотни и нещастни посвоему, но с изгледи да намерят своите нови перспективи.
После ще ходя на подстрижка и  боядисване. Имам нужда и от малко козметични дейности като парна баня, почистване и маска. Подготвям се за екскурзия в Италия след 10 дни, ако е живот и здраве. Трябва да се  сложа в ред, че цяло лято, а и преди него, бях абсолютно небрежна относно визия. Килограмите ги изпуснах тотално и за тях няма да говоря. Отгоре на всичко, така съм почерняла, че приличам на братовчедка. И то без да ходя на  море или на плаж. От тегелите пеша с внуците до парка в  10,30 на отиване и  към 13. 00 на връщане, когато яко пече. Разстоянието до там е 30 мин. нормално ходене.

Приятен ден на всички!

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 13:32 от K.A.G.

# 267

Нека ни е цветно! Приятен следобед дружки!

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 14:03 от дидимити

# 268
Диди, нямам вече профил във фейса. Какво си пуснала там?

# 269
  • София
Нека ни е цветно, както ни пожелава ДИДИМИТИ!
Нека ни е маргаритено, казвам аз Simple Smile
И да се похваля-в момента свалят скелето. Този, на когото дадохме капаро, а той не свърши работата, даде разписка, че ще ни върне 100 лева. Ти да видиш-да чакаш писмо от умрял. Ама знае ли се newsm78 ММ се смее и каза, че ако получим тези пари, ще ги даде, за да ви почерпя Joy Joy JoyТа стискайте палци Wink
Понеже ЯНЕТО се ветрее по морето, да сложа по едно следобедно кафе,а? Има ли желаещи?

Сладко да ви е, красавици!

Общи условия

Активация на акаунт