КГБ = Клуб на Готините Баби - 190.

• 61 263
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ГРАДСКО, МИЛА МИ ЯЖКЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА СПОРЕД ВРЕМЕТО И ГОДИНИТЕ, ДА СЕ РАДВАШ НА ДЕЦАТА СИ, НА УНУКВИЦАТА И НА  И УНУЦИТЕ. Айде, съга нема да се замлатуем, ама и я че кажем кико БОРЯНА - белким те сретна некой арън и сгоден старъц. Па натам - кико акъл ви учи  Wink

# 241
Яжка,бъди жива и здрава,много обичана от деца,внуци и приятели!Все така позитивна и чаровна!

Добре дошла на Светлана!Много обичам царското мушкато!Имах два-три цвята ,но го загубих и сега се опитах едното да го реанимирам,ама не се получи и второ ми даде приятелка,ама нещо не върви.Даже не знам какъв цвят е!
                          Дидимити,за кръвното пий вит С - бързо регулира кръвното,а за близките граници е направо чудо.Знам го от опит и за сега като ми мръдне кръвното пия 10 вит С наведнъж,а през другото време по 1 задължително на ден.
                          Аз продължавам да лежа / за това се разминах и със срещата/ и се чудя дали не сгреших,че не отидох на доктор.Ръката ме боли особено когато трябва да вдигам нещо,а гърбът още повече,ама ми казаха,че ако има пукнато ребро се слагат лепенки и сега съм облепена.ЩЪ се ОпраЯ ,че почивка ме чака и за това се разминавам и със 2-ро септемврийската среща.
                          Лек и спокоен ден!

# 242
  • София
Яжка, Честит рожден ден! Бъди здравА и щастлива.

Дидия, ама си дървена глава. Още не е късно да идеш на доктор. Поне снимка направи

# 243
  • тук, на мястото си
ЯЖКЕ ,  ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН !
ДА  СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА !
НАЙ-  СКЪПИТЕ  ТИ ХОРА ДА ТЕ  ОБИЧАТ  И ДА ТЕ РАДВАТ !

# 244
  Яжка, честит Рожден ден! Бъди здрава! Пожелавам ти и хубави години занапред!

# 245
  • София

ЯЖКА, ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ - ТОВА НАЙ-ВЕЧЕ, А СЛЕД НЕГО - ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАШ НАЙ-МНОГО!

Светлана, добре си дошла! Дано се появиш пак, та да видиш колко ти се възхитихме (вкл. и аз) и да останеш при нас.

Момичета, чудя ви що така лежерно гледате на здравето си. Дидия, отивай в Пирогов или ВМА, не си прави майтап. Дидимити, и ти иди на кардиолог - не бива шега с кръвното.

Приятна и лека вечер!

# 246
Яжка, честит рожден ден!

# 247
  • София
Яге, честит рожден ден!   bouquet
Пожелавам ти здраве, много щастие с близките хора и сбъднати мечти.
И  накрая, но не на последно място - другарче за в къщи.  Че то да няма кого да напсуваш не си е работа.  Party
Янке, весело изкарване на морето.  grinning039
Ако времето позволява топни се и заради мен. Нали не го видях тази година.
Обърнете внимание на питането  на Маринка за здравето, моля. И на самото здраве обръщайте внимание.
То аз имам обяснение за неглижирането - свързано е със сисемата.
Отиваме на ЛЛ, вземаме направление, ровим за по-по-най-добрия лекуващ проблема. Като се срещнем същия не си дава зор, промърморва 2 -3 заучени фрази, предписва лекарство да тушира проблемите и чака втория преглед. Ами нали може да усвои 2  от НЗОК. Пък ние ако държим на себе си - четем и се лекуваме по форуми.

# 248
  • София
   Благодаря ви,дружки златни и верни! Усмихнахте ми деня с хубавите пожелания за рождения ми ден.От вашите уста-в божите уши! Дано се сбъднат.
   Добре дошла,Светлана! Пиши,не се отказвай!

Утешителна среща,за не присъствалите вчера:
   /не се отменя срещата на 2 септември/

Утре,от 15ч в " Дракона" на метростанция "Жолио Кюри"

1Джили
              2.Кари
              3.Фло
              4.Яжка

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 21:22 от Яжка

# 249
  • София
ЪЪЪЪЪЪЪЪ, Яжке, ми то това до нас с Фло. Поне метростанцията е наблизо.
А къде е тоя Дракон, моля де ме светнеш.

# 250
  • София
Ама вие си ходите сериозно май, ха ха ха. Всеки ден срещи , като пуберите. Ще видим какво ще излезе от това ...
Яжка, пожелах ти го и пак ще се повторя. Бъди щастлива и много здрава !

# 251
  • София
Хули,благодаря ти за хубавите пожелания.Но,са закъснели.Много съм изкукуригала-виж как сгреших метростанцията.Добре,че Айша попита.На метростанция Жолио Кюри е,на 100м в дясно в посока центъра.

сега бъркам ляво и дясно...Леле,да ходя на срещи,докато не съм започнала да се губя като дърта склеротичка.

# 252
  • София
Яжка, не разбрах защо да са закъснели пожеланията ми ???
Щом ходиш 100 метра... ми то си е за завиждане.

# 253
  • София
     Защото вече изтървах и здравето и склерозата

Хули,ако си в София-идвай!

# 254
  • София
Може би става дума за китайския на спирка Жолио Кюри, със кръглата маса.
Яжке, нищо не си изтървала - пи си вигантола и каквото ти предпишат и ще се оправиш.
Подозилам, че бързаш да напишеш/кажеш/ и от там идват грешките.
Спи ми се - лека нощ, оттеглям се в покоите си.

Общи условия

Активация на акаунт