КГБ = Клуб на Готините Баби - 190.

• 61 280
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Кари,ако е усетила акцент моге и да се е поизсилила с цената

У нашио град ме подстригват за 10 лв.
Боядисвам се сама,защота не обичам да ми се пипа косата.
Това ми е  още от  малка😀
Ако боята е от фризьорката и останалите процедури е около 40 лв.
Естествено зависи от цената на боята.
Ето ,че едно градче като нашето се равни  по цени столични😎

# 331
В 12 на обяд чак пък такава умора като подстригване на къса коса е десетина минути а намазването с  боя още 5-6. Пък останалото време докато хване боята и не приема други , може спокойно да си отпочине.

# 332
Добро утрооо!
Хайде на кафе!

Приятен,спокоен,ползотворен ден за всички ни!😍😍

# 333
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Гъбче, превари ме за минутка Hug Но:

# 334
Обеден привет момичета! Честит 1 ви септември-няма туй онуй-есента идва-нищо, че е още много горещо.
   Кари-споко-преди 10 години 2 мои приятелки даваха по толкова пари за подстригване и боядисване на къси коси-а сега колко още се вдигнаха цените. Като ходихме при сватовете ни реших да отида при позната да ми оформи косата-нали е дълга сега-измиха я-рязна малко-даже и нямаше форма-само 25 лв.Не съм повторила. Прическата за сватбата на децата ни-не лъжеше-70 лв-както дойде-пари се печелят-кой повече, кой по-малко.
    Аз съм на работа и днес и утре-с уговорката, че чак октомври да давам дежурства.
    Приятен ден за всички и не се преуморявайте!

# 335
Здравейте мили дружки!
Честит ви 1 септември,месец с Р !

Честит Симеонов ден!
 Честито на всички ,които имат именици в семействата си!
 Здрави и благословени да са!

Ние снощи се върнахме от село ,но толково бяхме уморени ,само дето не лазехме.
Бяхме поръчали 70 кг домати и 25кг чушки. Направихме сок и доматено пюре.
20 буркана печени чушки  и малко чушково пюре . С половината от доматеното пюре , чущковото и 4-5 патладжана печени спретнах лютеница.Нея я правих днес у нас . Излезна 15 бурканчета от 400 грама.Всичко мина през каната-блендер. Чушките ги пекох ,белих и тогава пасирах.Стана приказна. Мислех да не правя,но като видях какви хубави и месести чушки , а и доматите също хубави и много сладки. Обрахме и асмата и заредихме бидона.  На село колкото и да стоя ,все работа от главата нагоре. Снощи викам на ММ давай да си отиваме и в къщи на климатика ,а и комари няма. Simple Smile там винаги си намираме  работа и се преуморяваме.
за вечеря спретнах телешко варено ,но без картофи с повече кервиз ,глава и зелената част.
Фло, много пъти съм правила тази диета със зелевата супа ,но важното е после да се задържат.
Много съм доволна от този режим на хранене ,на който сме сега с ММ от 7 месеца. Не се гладува ,но се храниш с определен вид храни и наистина ефекта е забележим , а и най-важното е че се чувстваме  добре и заредени с енергия.Препоръчвам ти го и да знаеш ,че ще ти хареса и ще си доволна. Ето и Айша и Жабката  са запознати с режима. Щом ММ държи да продължаваме и му харесва  ,да знаеш  ,че и на теб ще ти хареса ,особено  като виждаш очевадният резултат.
Гледам ,че пишете за боядисване ,за подстригване и направо съм шокирана от големите цени.
Ако ттрябва фризьорите да се хранят от такива като мен ,все гладни ще си ходят.
Аз от години и то много не съм ходила на фризьор. Сама си се подстригвам и сама си се боядисвам. Какво има да си купиш една хубава боя и да сложиш ръкавиците и да се намажиш косата и главата. Мажиш където не виждаш с ръкавицата размазваш ,после с гребена раснасяш ... Една боя ми е за два пъти.Прическата сама си я права. Тя моята коса е и пет косъма , ама иска да ги наглася.
Ставам ,че ще вечеряме и ММ ме чака.
Дадох отчет за изминалите ми дни Simple Smile

Хубава вечер на всички ви!

# 336
  • София
И от мене честит Симеонов ден!
Ако имаме именници в семействата - да са живи и здрави, да си живеят като Симеончо!
По повод диетите - бях на изследване и имам повишена кр. захар и инсулин.
Засега с малко над нормата, но трябва да се взематмерки.
Та бях при диабетолог и тя също ми препоръча режима, споменат от Луси и лекарство.Написа дълъг списък на забранени и по-къс на разрешени хръни. След 2 седмици  ако съм слушкала ще ми разреши сирена и кашкавали. Ще ме проследява и после може от лекарството да мина на хр. добавка.
 Старя се да го спазвам, но не срещам разбиране. Преди малко Пл. спретна традиционна супа топчета и в момента сумти сърдито, че няма да ям. Бил я направил диетична - сложил гъби и чушка. Но не е забравил картофите и фидето....Утре ще мърмори, че 3 дни яде едно и също. Иначе не отказва режимните вратни пържоли и подобни.

# 337
  • тук, на мястото си
Здравейте и от мене!
Не знаех, че днес е Симеонов ден. Честит да е на всички празнуващи имен ден!
Каг, приятно изкарване в Италия! Да направиш много снимки!
Айша, непременно трябва да спазваш списъците за да можеш с диета да коригираш захарта.
Луси, за два дни си се уредила с домати, чушки и лютеница. Изморена си, но като видиш резултата ти е хубаво.
Дидимити,  скоро не сме се чували, трябва да поправим това.
Янче, как е кученцето?
Гъбке, много ти е скъпа фризьорката. Моята ме постригва за 6 лв, но затова пък всеки месец за да мога да  поддържам къса коса. И от боята пестя вече 5 години, цялата е бяла и си ми прилича. Stuck Out Tongue Winking Eye
Кари, още в България ли си?
Фло, Hug Hug Hug
На всички честит септември!

# 338
  • София
Здравейте и от мене!
Кари, още в България ли си?

Да, тук е Кари. Но на срещата в китайския спомена, че последните дни няма да има нет.
Ако я търсиш само по моб. телефон, без месинджър, вайбър и подобни.
Иначе аз засега спазвам всичко. Другарчето не може да разбере, че е сериозно.

# 339
  • София
Привет, дружчици! wavey
Нов месец - нов късмет. Като гледам - най работни днес са били ДИДИМИТИ и ЛУСИ. ДИДИМИТИ - на държавната тръстика, а ЛУСИ - на частната.
Аз днес мързелувах. Преди обяд заминахме за Елин Пелин. Там след пенсионирането си живеят най-добрите ни военни приятели. За сега само за зимата се прибират в София, но тези дни ще ги газифицират и тогава ще си живеят там целогодишно. Трудолюбиви хора са. В градината им какво ли няма-всякакви билки и подправки. Малини, къпини, годжи бери, тиквички, тикви, лук, краставици и домати, имат дори хрян. Изкарахме чудесно. След обяд участвахме в литийно шествие. В 16.30 с автомобил от Украйна пристигна иконата на Богородица Скоропослушна от град Анания. Бяха се събрали хора на уреченото място. Дойдоха младежи, които носеха хоругви, нашите свещеници, облечени празнично, приеха иконата, от един млад украински свещеник, която никак не беше малка и шествието се отправи към черквата. Отслужиха специална литургия. Е, запалихме свещички за здраве, но не останахме до края.
По въпроса за подстригването не мога да се изкажа, че аз се подстригвам много рядко и то само по 2 - 3 см, а за боядисването - с моя боя, която струва 10 лв., плащам 7 лв. ако ми боядиса само корените и 10 лв., ако ми боядиса цялата коса. От както открих флакончетата със спрей боя, се боядисвам на 2 месеца веднъж, че и по-рядко. Преди това се боядисвах по-често, защото косата ми расте много бързо.
Отчетох се и аз, сега вече мога да спя. Simple Smile
За срещата май ще отпадна, защото една много спешна пациентка се кандидатира за понеделник следобед. Мога ли, ще дойда, но не обещавам твърдо. Защо пак в Дървеното, нали пейките ви натъртиха дупетата hahaha Joy В Китайския на ул. Ивайло не си спомням как беше, знам, че при дядото е меко. Както решите така да бъде.
Приятна вечер и лека нощ! Hug
ПП АЙША и аз спазвам. За сега съм доволна - бавничко стрелката на кантара слиза надолу.

# 340
Привет девойки🍀
Да Алфея още съм тук, до  пети . 😀
Днес е точно месец откакто си сложих интернет , да видим за утре как ще е. Ами каквото, такова, а дано не съм свършила лимита та да го оставят още ден два. Иначе бълг. телефон си работи.
Както ми се струва май заплануваната среща няма да стане😢 пълно мълчание по въпроса
Днес бяхме с Лили в Кауфланд взех си една боя. производство на Арома за дребни пари и вече съм боядисана и то доста приятно според мен, а и нищо не измърлях.Сега като се върна в събота почва серията есенни празници и първия е на 9.9, новата година. Поне ще съм с прилична коса 😀А децата почват утре училище. То май ще бъде повече ваканции по малко учебни дни
Лека нощ на всички ви♥🍀

# 341
  • София
И аз имам задачки в понеделник. Ако мога ще дойда. И аз като Фло питам-защо в "Дървеното"? Нали имаше предложения други от нея? Далече е и ако нещо завали - не знам как е там. Определено мястото не е много комуникативно. Но, вие си знаете.

# 342
Ох!
Вече се хоризонтирах.
Компоти от круши,сестра ми пече чушки,белихме,после лютеница за нея плюс всичката ежедневна работа.
Аз още си подсмърчам,но по-нарядко😀
ММ прихвана от мен,ама на него му било по-лошо😎
За пореден път се убеждавам,че това жените сме "куче марка".

Алфея, и аз като Фло се подстригвам рядко.Долу-горе 3-4 пъти в годината.
Аз съм с длъжка коса,а късата изисква подръжка.Хващам я  на опашка и съм готова.
А ако спра да я боядисвам ще ти бъда конкуренция по бяла коса😄

Айша-ще влезеш в нормата,щом е с малко завишението.

За диетите съм пас.
И друг път съм казвала.Най-ми се яде,когата си кажа че няма да ям или да не ям това или онова.
Мога по цял ден да  стоя гладна,но вечер трябва да ям.Гладн
и очи не заспиват😁
То си ми личи по стройната фигура😂
Ако поогранича сладкото и хляба обикновено има резултат.
В крайна сметка -важното е да сме здрави!

Лека нощ !😘😘

# 343
Добро утро!
За мен е неприятно, защото почти не спах. От дългоочаквания ремонт в холокухнята не излезе това, което очаквах. Не ми харесва! Стана помпозно и натруфено. Сама съм си виновна! Предоверих се на вкуса на майсторите. Освен това ми закриха отвора на комина и ако някога се наложи твърдо гориво, няма как. И в спалнята няма комин. Днес приключват, а на мен ми се иска да разтуря всичко.
Оплаках се!  Няма пред кой друг.

# 344
  • Кубрат/ Пишурка

Общи условия

Активация на акаунт