КГБ = Клуб на Готините Баби - 190.

• 61 271
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Фло, мерси за кафето. Но без мене, че втора нощ блоковия помияр пак не ни остави да спим.
Да питам нещо по-знаещите - бяхме с Пл. на Бенковски и там си събрах доста орехи.
Но са със зелената обвивка. Пробвах 1 - става за ядене. Сега да ги чакам ли тя да изсъхне или да я махам преди чупене? Пръстите ми станаха като къносани само от 2 ореха.

# 271
Слагай ръкавици и махай обвивката.Тя би трябвало да пада лесно ,ако не-да престоят два три дни с нея,но вероятно са напукани и пада.После да засъхнат и  прибирай.

# 272
  • Кубрат/ Пишурка

Върнах сееее!
Ами какво да ви кажа - чудесно беше!
Самият фестивал беше чудесен, но малко бяхме разочаровани от организацията в смисъл такъв: Имаше блок на изпълнители от Украина - бесарабски българи. Пяха и танцуваха повече от чудесно! Не това беше проблемът. Проблемът беше, че бяхме останали 3-4 български групи, а украинският блок продължи около два часа и половина!!! Ами те от 5 села и всеки колектив излиза със 7-8 номера! Така вместо в 15 ч бяхме на сцена в 17,15!!! Можеше да ни пуснат 2-3 групи преди блока на украинците, да оставят тези от Балчик да закрият и толкова! А ние бяхме веднага след блока.Представихме се добре, но впечатлението от бесарабските българи беше силно! Но пяха и играха хората!!! А какъв танц направиха едни от децата - нямате си на идея: нещо средно между тракийски и шопски танц! Умилява се човек, като гледа как българи от не България пазят и обичат традициите си! А едно дете  \ 15-16 годишно \ изпя "Лале ли си, зюмбюл ли си" !Нямам думи!
Вечерта бяхме на банкет с още 4 групи - то бяха хорА, то бяха танци... На сутринта след закуска едни отидоха в Ботаническата градина, а едни отидохме на плаж! Откъм 10 до 12 - все файда! Срещнахме се и с Галенини - те дойдоха днес и ще останат 4-5 дена. Обядвахме и тръгнахме. Обаче! Някой от умните ни ръководители решил, че през Добрич е по-на пряко. Шофьорът ги предупредил, че този път му е непознат. И вместо да се върнем към Варна, от там по магистралата, Разград - Кубрат \ за 3, 5 часа се стига \ ние тръгнахме през непознат път, объркахме на два пъти пътя, връщахме се и пристигнахме в Кубрат след 17,30! Така късият път се оказа по-дълъг с час и нещо! Но важното е, че положителните емоции са в пъти повече!
Айша, то аз за толкова малко време почти не излязох от морето! Смятай, че съм се топнала и за теб! Hug

# 273
И сладко ми е, и цветно ми е, и бирата ми загУрча  Joy
Ха добър вечер  Grinning
Прочетох ви, радвам ви се, за срещите ви позавидях  Embarassed /що сте ми толкова далече  Confused

Янче, браво за представянето, пък и добре сте си изкарали, и най-важното по живо-по здраво сте се прибрали.
Айде, утре чакам кафето  Laughing

КАГ, заинтригува ме - какво реставрираш?

Фло-то вече е санирана-изолирана  Laughing не мога да я мисля, тук ли са още грациите ти?

На Яжка пожелавам дълголетие и много обич!

Борянка, Айша   wavey

Дидия, минаха ли болежките?

# 274
Доби ,красавице ,мислих те ,измислих ,че ти трябват още малко годинки да станеш по-свободна и да пътуваш.Младо си и за това имаш работа,важи и за другите млади дами.
Само за това съжалявам в този живот ,че не пътувах и не мога вече.Те тези софийски срещи само скомина правят на  провинциалистките.
Яне ,всичко е добро ,щом свършва добре.
Ние си боядисваме кухнята ,че зимата печката се счупи и стана бозова, да не казвам черна ,и не аз боядисвам де ,аз наоколо се мотая, да е живи  здрав сина.Дойде чер циганин от морето и избелява с латекс.
Хубаво един здрав ремонт да ударим и до консенсус стигнахме какъв да е но ...няма да е сега.Сега малко  освежаване само.

# 275
Доби, реставрирам шкафове от времето на нашите баба и дядо. Ама са от истинско дърво и ми харесват. Запалих се от темата "Да преправим старите мебели".  След тях мисля да се справя с една също много стара маса и може би още един шкаф. Ще си ги сложа в една стая в сутерена, където ще си спретна лятна кухня. Когато станат готови ще покажа  снимки преди и след.

# 276
Доби, реставрирам шкафове от времето на нашите баба и дядо. Ама са от истинско дърво и ми харесват. Запалих се от темата "Да преправим старите мебели".  След тях мисля да се справя с една също много стара маса и може би още един шкаф. Ще си ги сложа в една стая в сутерена, където ще си спретна лятна кухня. Когато станат готови ще покажа  снимки преди и след.

Ехххх, стари шкафове, наистина са от дърво - имаше и при баба и дядо, но....то нищо не остана от там вече Sad
Успех с начинанието! Направено с мерак, ще стане прекрасно!

Борянка, избелява викаш, а, с латекс  Laughing
Уффф, не ща да чуя ни за освежаване, ни за ремонти....

# 277
  • София
Ето съм и аз, по късните часове.
Прекарах 4 часа в кабинета. Стерилизирах инструменти, имах писмена работа, въведох ред в документацията. Като си заминат грациите, ще подхващам амбулаторните листове за Касата. Ей, тая работа край няма.
ДОБИ, радвам ти се. И аз мисля като теб - нищо не ми трябва - ни ремонт, ни освежаване. Е да, ама вече си е за ремонт. Няма да ни се размине само с освежаване. redecoration
БОРЯНЧИЦЕ, сега е зор, ама после ще ти е чистичко и хубаво. Браво на синчето. Ако е по-малкия - поздрави го от мен.
ГРЕТИ, с нетърпение чакам да видя реставрираните мебели. Важното е да се забавляваш!
АЙША, защо осиновителите на кучо не си го приберат, ами ви тероризира денонощно?
ЯНЕ, чаках репортаж от събитието и ти благодаря. Нямаш ли снимков материал? Добре сте си изкарали. Липсваше ни твоето сутрешно кафе.
Лека нощ, красавици.  newsm46 Утре съм на работа от рано.

# 278
  • Кубрат/ Пишурка

# 279
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИНКА!БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ!

# 280
Честита да си,Маринка!Здраве и дълъг живот, много радост и любов да те постигнат!

# 281
Ха ,добър ден и от мен!
Днес си имаме рожденичка !

Маринка,честит рожден ден,скъпа приятелко!
Бъди здрава ,щастлива ,все така слънчева ,позитивна ,чаровна!
Благословена да си!

Честит рожден ден и на Яжка!
Здрава ,щастлива ,благословена да си ,мило приятелче !

Янче ,радвам се за теб ,че си разнообразила  ежедневието.
Фло,чудесно е ,че свършихте със санирането.Нашето  ще продължи до есента най-малко.
Голям обем на работа е. 120 дни им е срока на изпълнение,а започнаха на 18 юли.
Много ви се радвам за срещите.Видях ,че на 2 септември  пак ще има ,но няма да мога да се класирам ,колкото и желание да имам.

В събота вечерта се завърнахме от морето.Беше чудесна  и истинска почивка. Много сме доволни.
На връщане минахме през село ,че ни е по път .Поляхме цветята ,набрахме една кошница
грозде и малко смокини..Още с прибирането ,грабнах се да оправя багажи ,пералня,че да просна и да съхне през нощта,че с това саниране много прохоляк се  вдига.
Вчера  оправях ,гладих тоалети на сина ,на нас ,че бяхме на сватба вечерна.
Дъщеря ни  водеше сватбата. Тя ги ожени.Беше в един много изискан хотел с градина ,зеленина. Ритуала беше
навън  в градината. Много красиво и хубаво  беше.След това имаше поздравления на младоженците и коктейл в градината. Докато бяхме навън , младоженеца  изпя две рок балади със съпровод на жив оркестър .Единият поздрав беше за булката , а другият за гостите.После в ресторанта влезнахме,но обстановката богата ,стилна ,изискана!
Имаше богата програма в изпълнение на танцьори с  тракийски танци и после цялата сватба  на хоро с тях.
Бащата на момичето е родопчанин ,Беше поканил гайдар с изпълнител.свириха ,пяха ,играхме.Имаше си и дисководещ.Ние стояхме  до 2 часа през нощта , а  сватбата продължаваше. Беше голям купон.Много весела и богата сватба,с богата програма.
Днес ще съм като дрогирана ,че ми се спи. Работниците по санирането започнаха от рано. Момчетата са се наспали и гледат по хлад да работя. Санирането върви с пълна пара.-пу пууу!
Сега  трябва нещо да измисля да сготвя ,че довечера сме поканили дъщерята ,внуците и сина си е тук. Утре нашият студент тръгва за Брлагоевград и трябва да направим тържествена вечер. Сина и дъщерята ще го закарат . Таткото ни нали е на път, та вуйчо ще ги придружи.

Ставам да се опрятам ,че още не съм измислила какво ще  готвя.

Прегръдки и целувки за всички ви !

Хубав и спокоен ден !

# 282
Честит рожден ден, Маринка[!
Пожелания за здраве, много хубави моменти и много осъществени мечти!
Да ти е весело и празнично/b]

Луси, привет!

Радвам ви се .

До скоро и хубав ден.

# 283
  • София
Честит рожден ден мила Марина,запази красивата си усмивка.Hearts

Скрит текст:

# 284
Маринка ,честита бъди!
Нека винаги пред теб има път. А в края му да откриваш мечта, изненада, приятел-каквото си пожелаеш!! 
Весел празник, цветно момиче!!!

Общи условия

Активация на акаунт