Звездни компромати - 375

• 63 686
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
Харди не го харесвам особено, но има много хубава момчешка усмивка, жалко, че все играе някакви темерути. Laughing Съвсем друг човек е, като се усмихне.

Един предпетъчен Хю Джакман

Две от дъщерите на Юън МакГрегър като рекламни лица на Фенди.

Анджелика Хюстън и Джери Хол били дружки 40 години...

Лив Тайлър с баща си, сладури.

# 271
  • На ръба..
Ох, какво щастие най - накрая Харди в темата Heart

Ричърд Гиър.. не знам какво да кажа..но се питам защо?!

# 272
Само аз не мога да харесам Хари явно.
Хич, изобщо даже. 🙄😶

# 273
  • София
Така хубаво започна темата, но пак забихте в простотията 😔 Не обичам да мрънкам и прескачам нещата, които не са ми интересни, но темата вече става все по трудна за четене. Направо се чудя как може да са ви интересни само тотално деградирали хора 🙄
Години наред, всяка божа сутрин пусках пост с много холивудски снимки и новини. В един момент какво стана - появи се Николетка и компания, и интересът към наистина известните сякаш рязко спря. Съответно и аз спрях да поствам, защото имах чувството, че е чиста загуба на време и усилия. Сега чета и коментирам това-онова. Определено изпитвам носталгия към първоначалния вид на темата, но масовката определя промените.  Wink

# 274
# 275
  • София
Всъщност промяната на темата е доста симптоматична и е право огледало за обществото (ни).
Освен очевидното, на една камара хора не им се харесва съдържанието, но не правят нищо, за да го подобрят. Включвам и себе си в това число. Простотията и караконджулите, фолкаджийките, може да се пропускат и въпреки това да има и качествено съдържание. Или ще е безсмислена борбата?

От вчера търся снимките на Харди, които разгледах в Инстаграм, обожавам сърдитото му изражение, ето и какво са публикували от Esquire.

# 276
Харди е страхотен.... Heart Eyes

# 277
Само аз не мога да харесам Хари явно.
Хич, изобщо даже. 🙄😶
+1 Wink

И аз.

# 278
За мен не е безсмислена борбата все още. Айде, Николетка някак я преживявам, но новите вълни обезобразени жени, на които и името не знаем (повечето) - не виждам смисъл от 3 страници подигравки. За мен това са психиатрични случаи като онзи Кен със стоте пластични.

# 279
Кейтлин Дженър и предполагаемото 'и гадже - 21 годишната трансджендър модел - София Хътчинс
Скрит текст:

Меган Фокс на летището
Скрит текст:

Кендъл Дженър
Скрит текст:

# 280
Години наред, всяка божа сутрин пусках пост с много холивудски снимки и новини....
Липсват ми тези постове.

Роузи Х.У. и Джейсън С.
Скрит текст:
Сара Дж.Паркър. На втората снимка е със съпруга си, а това зад тях синът им ли е?
Скрит текст:

Ретро снимки на топ моделите на 90те:
Скрит текст:
Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Karen Mulder & Claudia Schiffer

Stephanie Seymour, Karen Mulder, Helena Christensen, Gianni Versace, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Claudia Schiffer & Versace

Cindy Crawford, Christy Turlington, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen & Claudia Schiffer

Този дженДър Дженър стана жена за да си хване за гадже друг мъж станал жена, така ли? Thinking

# 281
Крис Хемсуърт (най-голямата ми слабост)

https://www.instagram.com/p/BmNxixSAMwo/

Мат Деймън

https://www.instagram.com/p/BmI5YM-A-_4/

Блейк и Раян

https://www.instagram.com/p/BmNenpbB0Qj/

Зоуи Салдана

https://www.instagram.com/p/BmNuXVIDQWv/

# 282
  • София
битката отчасти само е загубена, войната продължава;)
на мен Кардашиан и свита, на която нямам желание да запомня имената, Дженъри и к'вото там, ми спадат също към родния сбирток на панаирджийски обекти.

книга ли ще пишем, не разбрах:))))

# 283
  • София
И краварката е в долния десен ъгъл.  Mr. Green Сори, никак не харесвам Клаудия.

# 284
  • До морето
А, Жизел пък е прелестна. Точно тя е взела роклята на кравата Милка 😂

Общи условия

Активация на акаунт