Звездни компромати - 375

• 63 824
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Хасан Халилов Ибрахимов. Чистокръвен грък направо.
Няма ли турски гърци? В смисъл поколения, които са живели в Гърция? Гледала съм предаването с нея, също подчерта, че корените ѝ са гръцки.

# 481
  • София
С гръцки корени е, с. Брещене, Гърция.
Баща ѝ е бил на 7 г., когато семейството му се мести в България, където живее преди да емигрира в САЩ, там се жени за гъркиня. Нямат български корени.
Е, гръцки - български помак от българско помашко село, сега в Гърция. Цялата ми рода е родена и израстнала в пределите на сегашна Гърция, ама сме си българи.
Майка й е гъркиня.

# 482
# 483
E, майка й е албанка, емигрирала в Гърция... Wink
Но пък много можем да спорим през кой период от историята къде са минавали границите и кой какъв е бил по народност....

# 484
Но пък много можем да спорим през кой период от историята къде са минавали границите и кой какъв е бил по народност....
Точно. Това, че за няколко години България е била завладяла дадени земи, не значи, че с едно щракване на пръстите всички са станали българи.
Не ѝ знам историята чак в такива подробности, но като казва, че е с гръцки корени, няма да споря с нея Grinning

# 485
Най-важното е, че всички са македонци! Joy

Стига съм спамила!
Синди Крауфорд:
Скрит текст:

# 486
  • Rock & Roll feeling ...
Територията е променливо понятие, гражданството също не значи нищо. Етносът и религиозната принадлежност.
Тя как се самоопределя ?

И Синди и Клаудия са красиви жени,а особено според днешните тренвдове,които опитват да налагат - чиста прелест.  Конски елемент в усмивката на Шифер и аз долавям. За мен Дауцен е по-добра нейна версия в лице.

# 487
  • София
За някакъв Джордан бях чела, че е сгоден/женен за българка, но не знам за кой ставаше въпрос.
Синът на Майкъл Джордан.

# 488
Доколкото знам за ролята на Том Ханкс в "Терминал" точно жена му го е научила на някои български реплики. Нали героят му беше от някаква измислена държава и когато в началото проговори на родния си език, езикът се оказа български Simple Smile

# 489
  • София
Доколкото знам за ролята на Том Ханкс в "Терминал" точно жена му го е научила на някои български реплики. Нали героят му беше от някаква измислена държава и когато в началото проговори на родния си език, езикът се оказа български Simple Smile

Държавата Кракозия😁😁 супер филм, и Том, и Катрин.

# 490
# 491
  • София
Лили Роуз  на шопинг из LA
Хм, струва ми се напълняла, какви са тия крака от нея. Ей, няма угодия!  Mr. Green

# 492
# 493
На мен радина продължава да ми изглежда тъжна и измъчена..

# 494
https://www.instagram.com/p/BmP6q45Hb03/?utm_source=ig_share_she … shid=yjgne2qjkiey
Има много страдалчески вид, на снимките от фотосесията е добре.
"Кукуригу"-то на момченцето ми е странно, но аз съм си захлюпена и не съм наясно с модата при детските прически.

Общи условия

Активация на акаунт