"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 636
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

EЙДИН,  благодаря ,на теб и всиииички неуморни момичета ,които са се трудили тези дни  за да  можем  тази вечер да се насладим на преведения 7- епизод. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Дъгичке  Hug  благодаря и на теб за интервюто с Джан.От самото начало като го погледнах в сериала знаех ,по-скоро усещах ,че е амбициозно и умно момче и интелигентен млад красив мъж!

Отивам да гледам, че съм само  с 10мин накрая на турски от тази серия smile3535 smile3535 smile3535

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 19:50 от sebilMM

# 631
 bouquet Hug bouquet Благодаря за превода, за отделеното време и за приятните емоции от това да гледам с бг. суб.!
Ох седя си аз и все си мисля за края на фрагман 2, много ме объркват тия разперени ръце на Джан бей, той верно с душа на албатрос, но чак пък толкова....може ли тази жена да е близка на Полен? И след като Джан се раздели с Полен по телефона, тя да е изпаднала в дълбока депресия, а баба и е решила да потърси сметка от зетя.
Много хубави фотоси сте качили(зад кадър/пред кадър), интервюта, клипчета....нямте умора Hug Много ми е интересно интервюто на/с Ранини.

# 632
Този път се зачетох в коментарите на рускините за фрага и те се чудят кой е устроил тази служебна среща на Джан и Санем този път. Дали е пак Метин, или този път може да е Емре, който от чувство за вина пред Санем, а и от желание поне малко да се реабилитира пред брат си, можело да го е направил. Дали е възможно?  newsm78

# 633
  • Варна
Дъгичке Hands Plus1  bouquet

получават се някой път нещата Wink

# 634
Този път се зачетох в коментарите на рускините за фрага и те се чудят кой е устроил тази служебна среща на Джан и Санем този път. Дали е пак Метин, или този път може да е Емре, който от чувство за вина пред Санем, а и от желание поне малко да се реабилитира пред брат си, можело да го е направил. Дали е възможно?  newsm78

Не ми се вярва Емре да направи това...по скоро клоня към Джей Джей и най-добрата приятелка на Санем, Айхан...все пак тя е свидетел на мъката и....всъщност само тя и Осман знаят за чувствата на Санем към Джан.

# 635
  • Варна
Чакам с интерес - срещата с Полен Wink  Един от  хубавите мемоментите на 7-ма серия беше, когато Джан се сети за алергията на Санем към цветния прашец (на тур.ез.  полен) и разбра защо го е казала JoyJoyJoy

# 636
  • Под звездите
Писаха ми, че епизода вече е свален, затова ви давам линк и към вбокса. Малко по късно ще пусна линк и за вконтакте. Приятно гледане.

# 637
Благодаря на целия екип заел се с превода.Момичета, невероятни сте ,удоволтвието е пълно след като изгледах филма със бг.субт.
Доста варианти и предположения се изказаха след тези фрагове и всички са интересни и възможни ,интересно Полен как ще се впише в тази картина,не ми се вярва да я използват само за една серия ,все пак тя е красива ,успешна и уверена в своите качества жена и не ми се вярва да остави Джан да си тръгне просто така.Има два варианта-да си поговорят открито и честно с Джан ,и след кото разбере, че няма на какво да се надява, да си тръгне,или да излезе че е хитра и отмъстителна като Айлин и да създаде проблеми на Санем и Джан и ето ти малко драма.

# 638
  • In the light side of the Moon!
Писаха ми, че епизода вече е свален, затова ви давам линк и към вбокса. Малко по късно ще пусна линк и за вконтакте. Приятно гледане.

Много благодаря момичета, на целия екип  Hug Hug Hug

аз ще чакам линк за контакта..  Hug

# 639

Ейдин безкрайни благодарности на теб и целия Ви екип  неуморни пчелички за удоволствието с което ни дарявате. bouquet bouquet bouquet Безкрайни благодарности и към всички дами тук в темата за прекрасните снимчици ,коментари и клипчета с които правите темата като шарена дъга  bouquet bouquet Heart Eyes

Незная откъде е изтрита серията но аз в момента си я пуснах от тубето и си върви напълно нормално  Hug Praynig Heart Eyes

# 640
  • Под звездите
Лучшая роль Джана Ямана:
1. Дела Сердечные (Gönül Isleri, 2014 год) — Бедыр.3.08 %
14 гласа
2. Любовь назло (Inadina Ask, 2015 год) — Ялын Арас.3.52 %
16 гласа
3. Кто из нас не любил? (Hangimiz sevmedik?, 2016 год) — Тарык Джан.1.32 %
6 гласа
4. Полнолуние (Dolunay, 2017 год) — Ферит Аслан.14.07 %
64 гласа
5. Ранняя пташка (Erkenci Kus, 2018 год) — Джан Дивит.78.02 %
355 гласа
Гласуваха 455 човека

# 641
Антоанета Стоева сподели връзка в групата MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ.
8 часа ·

Птичките еп 8 фраг 2
https://www.youtube.com/watch
Нещастие.. Изгоряхме, приключихме, съсипани сме.
- Какво по-лошо може да ни дойде до главите?
- Бастунът е много добър.
- Санем добре ли е?
- Добре е Санем, много добре! Отиде на работа. Аз не знам нищо повече.
- Не е ли подала оставка Санем? Какво прави там?
- Ела и я питай.
- Значи е в офиса..
- Излез на вратата, донесох досието. Аз не искам да влизам.
- Не влизай вътре. Ако знаеш какво ни дойде до главите. Ще ни сложат под карантина.
- Дошъл е ! Г-н Джан е дошъл!/melekteam

# 642
И аз съм от закъснелите, сега си пускам серията на бг в YouTube и няма никакъв проблем! Crazy

Приятно гледане на окъснелите и лека нощ на останалите птички! Hug

https://vk.com/video275233879_456240658

# 643
изглежда купонът е на max въпреки  късния час .

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456240655%2F742 … l_wall_-146912950

# 644
Привет по нощите! Hug Hug Hug

Днес не успях да се включа! Peace Лаптопът ми от снощи не му се работеше!Сега проработи,но за утре не се знае как ще е! Laughing
Много сте писали,но ви изчетох! Peace Благодаря на всички за споделеното инфо,нови снимки и преводи! bouquet bouquet bouquet

Благодаря за фрагмана и преводите! bouquet bouquet bouquet

Еидин Hug и екип,благодаря много за поредния превод! smile3525 smile3525 smile3525

Боби Hug,за колажите! bouquet

Дъга Hug,за постовете! bouquet

Повтарям снимката за да допълня,че актрисата е Алийе Узунатаан(Aliye Uzunatağan) и освен във ''Висше общество'',преди това съм я гледала в ''Незабравима''(майката на Еда,Мелда и др.деца)! Peace

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт