"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Здравейте момичта! Hug

Благодаря Злати, Дъгичке! Hug Flowers Hibiscus

Моето предположение е, че Санем сънува прегръдката на Джан , Айхан я буди, но тази част с идването на Джан е реална т.е. това ,което дават последно е първо. Сцената с белите дрехи е реална. Не ми се вижда да пуснат в една серия два път сънуване и мечтания.

Дерен я гони голяма истерия JoyJoyJoy Няма да свърши добре това момиче.

Отбора на гаднярките - Айлин, Дерен и Полен ще видим какви ще ги поднесат;

Two Hearts

# 616
Привет момичета,благодаря за фрага снимките,интервюто Hug bouquet Жената с бастуна ми изглежда стара,с тези дантели по ръкавите и костюма,галиба няма да е Аннето newsm78Бастуна наистина е интересен ,дръжка във вид на птица,а може и патица да е  Grinningс такава човка hahahaДжан е напуснал фирмата май и някой идва там научавайки че него го няма,но коя е тя Thinking И всички от офиса я познават добре,а щом са така претиснени значи персоната не е много китка. Rolling Eyes А Дерен направо изпадна в истерия,виждайки жената.Сцената с нашите сякаш не е сън в началото,но в края newsm78Абе да идва вторник,че няма как да гадая повече Crossing Arms

# 617
Бабата на Джан е пристигнала... Rolling Eyes

Санем се влюби в нея! Laughing

# 618
Сигурно спира тока на Джан и постоянно му повтаря да се спре на едно място и да се ожени.
Мисля си, че със Санемката ще си паснат и ще я одобри за снаха.
Ще има смях!

# 619
👍😄...Бабинка да не е италианка....😄😄😄😄😄

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 15:54 от Svet_sz

# 620
  • Бургас
Здравейте!
Благодаря на момичетата за фрага и превода!
Аз пък свързах бабата с драмата, която се задава/нали така казаха-ще има и тъжни моменти/.
Гледах тази актриса в един сериал "Висше общество". Много й ходеше да е неостъпчива и категорична аристократка. Очаквам да не хареса Санем и да сдобрява Полен и Джан. Нооооооо, ще видим!

За косата и брадата: тук ми е най-хубав!

# 621
Здравейте момичета,благодаря за фрага,снимките и за всичко което сте постнали.
Алекс,благодаря за снимките ,на ход е бабата да оправя кашите във фирмата и да упражни малко авторитет над служителите и внуците си.
На Санем постоянно й се случва да мечтае за Джан.Възможно е и двата момента да са плод на фантазията й.
Емре отново споменава Санем пред Джан-дали се досеща за чувствата на брат си към нея,все пак за него е по-добре ако двамата са разделени за да не излезе тайната му наяве.
Айлин може да притисне Емре с договора за съдружие между тях свързан с рекламната й агенция.

# 622

Момичета, така като гледам снимките, които изскачат от сетовете, ми се струва, че скоро няма да се вземат нашите двамата. Поне още няколко епизода ще има драми и гоненица. Тя Демет може това да е имала предвид.

# 623
Хайде да споделя и аз моя вариант за сценарии на 8-ма серия:
1. Белите дрехи на поляната са сън на Джан
2. Черните дрехи пред къщата на Санем - сцена, която си представя Санем докато тича по стълбите и която ще се окаже съвсем различна. /Вероятно са се "разделили" преди това" и тя си мисли, че той е дошъл да я гушне и да се сдобрят./
3. Жената с бастуна - Бабата на Дивитови, вероятно поела пълномощията на болния баща, аз обаче смятам че тя ще хареса Санем.
Втори вариант за бабата - управителка на птицефермата. Актрисата е снимана пред склада, в който Джан и Санем очевидно работят по проекта с кокошките.
4. Санем е преработила 246-те страници за птицефермата и вика ДжейДжей да му предаде работата /папката е същата, която й връчи Дерен/
Работили са с Джан по проекта, за това тя беше в дома му в 1 фраг и му каза, че не й е удобно да ходи в офиса. Сигурно после пак са се скарали и за това той се чудеше във 2 фраг какво прави тя в офиса като е напуснала.
Общо взето "ти гониш-аз бягам" на разменни начала още 20-тина серии. Наесен местят сериала в неделя, когато ще се излъчва и Забранената Ябълка и като минимум зрителската аудитория ще се раздели.

# 624
Дари  Hug, добре си ги измислила.
Допадна ми варианта за бабата с бастуна да е клиентката, за която правят рекламата.
Има логика в разсъжденията ти. Така или иначе бащата се връща, Емре го казва в 7 серия, та от бабата Дивит няма да има нужда.

На мен ми се струва, че няма как да има повече от един сън или пък мечта в серията.
Така че едно от двете е реалност. Но кое?

Както вече казах, аз залагам на сцената в бяло да е истинска.
Защото обикновено в сънищата си казват нещата, които най-много искаме да чуем.
А тук си казват онова, което вече знаем. Тя му казва , че не го иска, не го обича.
А той, че не й вярва, защото очите й, докосванията й, усмивката й му казват друго.

По-скоро краят на сцената от днешния фраг е мечтата на Санем.
Да разтвори ръце Албатрос, да хване лицето й с ръце и...........защо не да я целуне... Joy Joy Joy
А защо да не е и истина?

# 625
  • Под звездите
Привет  Hug Hug Hug

# 626
  • Варна
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusДа, хубави са предположенията ви! Ще видим кой от нас ще познае : ))))

Ейдин HugHeart благодаря за превода!

Yellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow HeartYellow Heart

# 627
Благодаря на екипа за превода!

Зад кадър.

📌Отрывок из интервью для Ranini😍💙
Ranini: Что бы Вы сказали в первую очередь Джану, если бы вам нужно было использовать ваше здравомыслие, о Санем?

Джан: Я бы сказал: "используйте свои чувства экономно, впереди много серий" (смеется))

Ranini: Ладно, что бы Вы сказали, если бы вам пришлось взять Санем и дать очень важный намек о Джане?

Джан: Я бы сказал "посмотри на его татуировку, ожерелье, кольцо, душу, все, что не может стоять на месте, ты найдешь Альбатроса".…

# 628
Благодаря за превода, МОМИЧЕТА Purple Heart
С нетърпение чакам вторник, харесват ми всички версии, да видим кой ще познае Simple Smile
Приятна вечер на всички  Simple Smile

# 629
Благодарности на неуморните птички от екипа! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Няма лято, няма жеги, няма отпуски за тях.

Боби Hug
Много е красив колажа в жълто...

Само края на фрага...

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456240652%2Ff46 … l_wall_-146912950

Рисунка на фен.

Сън, мечта или реалност, не знаем.
Но е хубаво.

П.П.Допълвам се с 1 част от интервюто на Джан Яман на руски.

Интервью Джана Ямана для Ранини ❣
(1часть)

🔷 Итальянский лицей,затем юридическое образование,после актерская деятельность. Последнее именно то,к чему ты стремился всю свою жизнь?
- На самом деле,я много не думал .Обучение,работа адвоката в Америке или же в Италии , были для меня альтернативами на тот момент. Ни в коем случае нельзя забывать про самообразование. Нужно знать свои права. Практика в Турции слишком отличается от других стран. Не могу не рассказать про свои разочарования..

🔷 Первая твоя работа в сериале "Сердечные дела" ,была немножко лёгкой. После был сериал "Любовь на зло", который познакомил нас с Джаном Яманом.Это был именно тот период, когда ты решил для себя заняться только актерской профессией?
- На данный момент у меня есть адвокатская контора, которая работает. Моим партнером является мой близкий друг. Хоть и не работаю там но продолжаю поддерживать материально. Я не из тех,кто держит в себе негативные эмоции и считаю,что если с тобой случилось что-то плохое,то знай за ним проследует что-то хорошее.

🔷 Спорт - неотъемлемая часть в твоей жизни. Когда съёмки сериала требуют большую часть твоего времени,что ты делаешь,как успеваешь?
- Сериал требует полной отдачи от вас и психологически и физически. Именно дисциплинированность в спорте помогает мне. Актерство это именно такая профессия, которая требует от человека огромную энергию.

🔷Вне работы ты не тот человек, который постоянно появляется в новостях. Про твою личную жизнь мало информации. Как ты проводишь своё время во время отпуска?
- Я не люблю попадать в СМИ. Думаю сначала нужно хорошенько поработать, чтобы заслужить хороший отдых. Люблю проводить свой отпуск в компании друзей и своей семьи. Читаю книги, слушаю музыку,смотрю фильмы также как и все.

🔷 Оказывается твой любимый фильм это "Бойцовский клуб". Эдвард Нортон или Бред Питт и почему именно он?
- Они оба потрясающие актёры но Бред отличается. Мне очень нравятся фильмы Бреда Питта. Эдвард восхитительно сыграл в фильме "Американская история". Однако я считаю особенным именно "Бойцовский клуб". Думаю если бы не Бред Питт ,то он бы не стал таким популярным.

🔷 Если бы у тебя был выбор сыграть роль в фильме, какого режиссёра ты бы выбрал и кого из сценаристов?
- Конечно и у меня есть свои предпочтения.Есть зарубежные и отечественные режиссёры/сценаристы,с которыми хотел бы поработать. Однако многие именитые режиссёры получали награды именно за первые свои работы. Считаю,что люди в начале своего дела работают в полную отдачу. Поэтому хотелось бы поработать именно с новичками.

🔷 Ты не планируешь снятся в фильме?
- Я на данный момент не имею права менять свой имидж. 6 дней в неделю у меня съемки моего сериала. Даже технически это невозможно,я просто не успею.
Я получил приглашение снятся в индийском фильме совместно с Ираном. Проект отложен на зиму. Пока продолжается сериал "Ранняя пташка", скоро посмотрим что из этого выйдет.

🔷 Если я дам тебе бумагу с ручкой, чтобы ты написал письмо Джану Яману, который получит его спустя 10 лет. Что бы ты написал ему,каков будет твой совет?
- Учить кого-то кто старше тебя это смешно (смеётся). Я бы сказал ему:
"Джан,ты на правильном пути,продолжай в том же духе. Ты всё делал правильно!".

🔷 Ты играешь в самом рейтинговом проекте этого лета "Ранняя пташка",что ты чувствуешь?
- Это потрясающее чувство. Мы гордимся.Мы счастливы. Наша усталость на работе поменялась на приятную усталость.

🔷 Ты ожидал такого успеха когда читал сценарий проекта?
- Я сказал,что мы добьёмся успеха! Сказал,если не будет проблем то обязательно добьёмся.

(Продолжение следует)

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 19:26 от * Дъга

Общи условия

Активация на акаунт