"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Деси Hug, мерси!

Най-после фрага и то какъв!
Нищо не разбрах, но много ми хареса.

Фрагмента дето ни пуснаха след серията на мен лично не ми изглежда като сън.
Но този път края на фрага ми се струва че е съня на Санем...
Тези вдигнати ръце на Албатроса и тази ръце на лицето й

А коя ли е жената с бастуна в офиса newsm78

# 602

Ками Hug, благодаря ,че сподели кафенцето с нас.

На теб също Дъгичке Heart Eyes, ти нали си знаеш ,че много харесвам постовете ти и май за това съм тук и с вас bouquet

Алекс..... Shocked #Crazy  страхотен Джан си ни поднесла неделно му bouquet

Привет! Hug Hug Hug

От новата фотосесия на Джан за Ranini. Blush Blush  

Би трябвало да следва и интервю... newsm78 А . като излезят снимките с качество... ooooh! ooooh!

А сега тази коса ще може ли да я върже на опашка newsm78Май така ми харесва най-много Thinking Thinking Thinking

ДЕСИ bouquet   за фрага!

Сутринта ви постнах бос Джан, а сега гол до кръстаи му правят ТАТТОО, ама кой да ти каже временно или постоянно newsm78

# 603
Майка му?

# 604
  И аз така мисля  Деси Thinking -МАЙКА му.Дошла е да оправи отношенията си с Джан.Но едва ли.
Както забива бастуна , не ми се струва благородна и добра жена.
                                          А  колкото повече гледам Демет и Джан толкова повече оценявам големият им професионализъм да ни убедят , че много се обичат ,но още не са си го казали.

# 605
Деси, възрастна ми се струва за майка му, но знае ли човек!
Може да е някоя ексцентрична баба.

Сега като гледам пак, може идването на Джан в дома на Санем и радостта й от това да е реално.
Тя тича по пижама към вратата, за да му отвори, а оттук нататък може би си представя какво й се иска да стане - разтворените като криле ръце на нейния Албатрос и нежното докосване. Тоест, не да е сън, а нещо като мечта. Пак ще ни държат в напрежение, а вторник е далече.

Ето го превода!

https://vk.com/feed?z=video-155126408_456239745%2F99cf6572f8401e … t_-155126408_8256

# 606
Flowers Hibiscus
Деси Hug, мерси!

Най-после фрага и то какъв!
Нищо не разбрах, но много ми хареса.

Фрагмента дето ни пуснаха след серията на мен лично не ми изглежда като сън.
Но този път края на фрага ми се струва че е съня на Санем...
Тези вдигнати ръце на Албатроса и тази ръце на лицето й

И аз се обърках, но на мен фрагманите ми действат така.....подължавам да си мисля, че след думите на Джан, че повече няма да види лицето му, тя започва да сънува лицето му при всяко затваряне на оччите си.
А жената с бастуна да не би..... майка му или някоя властна баба да се появят. Ох пак много загадки....?
Алекс за фотосите Flowers Hibiscus

# 607

Която и да е тази жена дано да е за добро или бързо да я отсвирят от живота си.

Аз самата изгледах ЛПН на един дъх .Бях на легло със счупен крак и много ми хареса.
Сега много се пазя да сравнявм двата сериала  за да не изгубя интерес.
 Мисля ,че РП поне офис героите не ме дразнят.

# 608
Офф момичета, тия фрагмани така ги правят, че нищо не разбираш и те объркват още повече (поне мен де Joy ) . На бастуна на тая сякаш имаше птица някаква, а и Санем му се зарадва. Оф дано последната сцена не е от нейните живи сънища пак, дето ѝ се случват, като го види. Джей джей за някаква карантина ли говореше?Ха сега чакайте вторник, с тези недоизказани мисли. Лек ден птички Hug

# 609
Благодаря, момичета, за фрага , за преводa , за разсъжденията , които сте споделили! lovekiss 
lovekiss

С фрага май, изчакаха, да се появи фотосесията на Джан бей, че после да не се разсейваме! hahaha hahaha

Ето и интервюто за Ranini. Heart Eyes

http://www.ranini.tv/roportaj/32626/1/can-yaman-romantik-komedi- … i-sacma-buluyorum

# 610
Привет,птиченца...😍😍😍😍😍😍😍
Мерсаж за трея и превода..😄
Мисля ,че сцената в края на серията и тази в трея са сън...на Санем...или мечта....Мечтай си глупава Санем,мечтай...идано мечтите ти са само в тази серия .....
Жената с бастуна ми се струва доста стара да е майка им.
И един хубавец,който каза,че Санем няма да види повече очите му,но това не важи за нас...😄😄😄😄😄😄

# 611
Абе сън или не, сцената е много готина.
Истинска радост за окото.

Мария, фраговете ги правят точно, за да ни объркват.
Създават ни и някакви очаквания, които после някои се разчороват, ако не се реализират.
Мен лично много ме забавляват.

Нещо аз не я виждам картинката на бастуна на жената добре, но явно Санемка я е забелязала и затова казва : Какъв хубав бастун!"

Значи Санем се е върнала на работа, но не иска да влиза в офиса.
И за каква карантина говори Джей Джей?

# 612

Ръцете на женатас бастуна не са на много стара дама newsm78

Джан , с тениска без ръкавие във фрага е разтърстващ Wink

А усмивката му невероятна /не е от фрага Wink/

# 613
Здравейте неделно!

Дочакахме го този фраг най-накрая. Много сънуват тези двамата. Хареса ми това, че при единия съня е в бяло, а при другия в черно, но много страст и емоция и в сънищата на двамата. Аз настръхвам всеки път като ги гледам.

Аз пък си мисля, че това наистина е маминка, която е дошла да раздвижи въздуха във фирмата, а ако пък в края на епизода си дойде и Полен, тогава ще настане голяма забава.

# 614
  И пак около жената с  бастуна .
Явно всички в офиса знаят коя е и се втрещиха. Shocked Shocked Shocked

Надявам се да не повторя Злати Heart Eyes със снимка на  Джан.

Общи условия

Активация на акаунт