"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 665
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Демет и Джан участват в благотворителна акция за набиране на средства за болни деца.

https://vk.com/video-60100797_456240690

https://www.instagram.com/p/BmWUlY6DU40/?taken-by=canyaman

# 586

# 587

Момичета здравейте! Днес кой на слънце се пече, кой на сянка си почива, съботно е! Аз ви поствам един Джан в черно, че много го харесвам! Heart Eyes
Heart Eyes
Чакам фраг аз днес, дано скоро го пуснат! Приятен почивен ден (или работен) на всички! Hug
Перфектен е Джан!
Много е развит в гръдния кош и като го облекат с дълги и широки роби изглежда несъразмерен.
Той самият той не се облича с къси и прилепнали дрехи, които му ходят. Ако има нещо което да прикрива с дълги дрехи - дупето няма  Laughing

# 588
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета! Бях поизостанала, ама днес си наваксах.
Много съм доволна от последните серии, особено седмата. Много ми е любопитно как ще се преодолее кризата "не те искам, Джан бей!. Иди си!" А той каза, че повече никога няма да види лицето му. Joy Та чакам с нетърпение.
И аз съм за скъсяване на брадата, много му изостря лицето.
Според мен могат да се постараят повече със стила на Джан, а и Санем я обличат доста нескопосано.

Хареса ми, че Емре се усети, че се е превърнал в гадняр и реши да се върне в правия път, но да видим как ще подходи Айлин. От нея всичко очаквам. И нещо не вярвам в тази голяма нейна любов към Емре.
Струва ми се, че Лейля се облизва за Емре и ми е жал за сладкия касапин, искам да се усмихва, не да страда. Joy Много ми е симпатичен.
Любовта от пръв поглед между Джейджей и Айхан ме свари неподготвена. Joy Обаче съм любопитна за тях, макар че той е доста дразнещ.

# 589
Здравейте, момичета! От два дни не съм ви чела, защото реших да си пусна само 1 епизод от филма' любов под наем'....и от два дни във всеки свободен миг гледам филма... Виждам,че доста често споменавате ЛПН и просто ми стана интересно, сега отново съм влюбена Heart Eyes
Незнам при вас как е, но всеки път си казвам,че ще си подбера интересно сериалче и ще гледам по една серийка на ден...и като се загледам няма спиране! Толкова много потъвам във филма,че хем нямам търпение да видя края, хем след това се чувствам..празна.Много ми е странно това усещане, а отдавна не съм тинейджърка за да бленувам така ....но какво да се прави човек или е романтик или не.. Laughing
Нямам търпение за серията със субки. Отново благодаря на преводачите и на всички които се грижат за прекрасната групичка. Много приятно разтоварвам с вас....Рядко човек попада някъде където няма обиди и негативно настроени хора..прекрасни сте Simple Smile

# 590
момичета, този клип има ли го някъде с превод? (на бг, или руски)  https://www.youtube.com/watch?v=84koGVB9WkQ

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 23:20 от пеп-4o

# 591
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хаха, сега като прочетох Емили, се сетих какво ми направи впечатление в последната серия: и Джан четеше Кафка, и то точно Писмата до Милена. Също като Йомер в Любов под наем. Тъй, тъй, комшиите си окултуряват народонаселението. Joy Така трябва.

# 592
  • София
момичета, този клип има ли го някъде с превод? (на бг, или руски)  https://www.youtube.com/watch?v=84koGVB9WkQ

Това са снимките към 8 епизод и текста е на озета. Има го преведен малко по-напред в темата, на стр.38 от tigasa1. Не знам как да пусна линк към него, затова го копирам скрит.

Скрит текст:
Mariana Georgieva
до
 MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
18 минути ·

ПОДРАНИЛА ПТИЦА/РАНОБУДНА ПТИЧКА озет към 8 еп.
Ще останат ли разделени Санем и Джан?
Санем, която се е забъркала в такава игра и е лъгала толкова Джан иска да забрави всичко, но не му казва "остани". Джан й казва, че повече няма да види лицето му. Как ще се справи Санем с това, че няма да вижда Джан?
Емре все още се чувсва виновен и разбира колко е лоша любимата му жена. Айлин, която губи подкрепата на Емре търси начини да се справи със задълженията на фирмата и разбира се съставя план. Тя няма никакво намерение да се откаже. В махалата има друг проблем. Ще стои ли мирна Мевкибе, когато научи, че Айсун е взела магазина от синът си и вече е "бизнес дама"? Тя ще отпрати Нихат от бакалията. Зеберджет и Нихат се разхождат из махалата като бомба, която е готова да избухне. Нещата се объркват. По някакъв начин отново намесват Осман.
Санем подава оставка, а Джан не ходи на работа. Никой не знае къде е Джан. Във фирмата има голяма криза. Без Джан настава хаос и Джей Джей отново губи контролът си./melekteam

# 593
много благодаря, Лили  и се извинявам за невежеството Simple Smile не знаех какво е това озет Simple Smile по-горе видях  превода, да.   
Скрит текст:
по принцип сериали не гледам, но от зимата попаднах на ЛПН, а сега въртя едни дълги болнични...

# 594
  • София
много благодаря, Лили  и се извинявам за невежеството Simple Smile не знаех какво е това озет Simple Smile по-горе видях  превода, да.   
Скрит текст:
по принцип сериали не гледам, но от зимата попаднах на ЛПН, а сега въртя едни дълги болнични...

Не се притеснявай и аз не знаех до преди месец. Тук в темата от момичетата я научих тази думичка. И аз от скоро гледам турски сериали, но до птичката гледах само стари. Този е първия, който гледам докато се снима и за първи път се сблъсквам с озети, фрагове и чакане по една седмица за нова серия... Simple Smile

# 595

Добро утро Hug

Не мога да си пия кафето сама,затова ще го споделя с вас.

И Джан е на плажа ,амааааа... облечен Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesуф....Не му ли е горещо на това момче newsm78

Приятен ден и даносте на прохладно местенце Heart Eyes

# 596
Добро утро HugСеби ,благодаря за кафенцето,присъединявам се веднага HugВчера май си ни оставиха без фраг,а дано днес да го получим в нормално време Praynig Джан като го гледам,май е нощувал на плажа с толкова дрехи Laughing Heart EyesПриятен неделен ден на всички

# 597
Привет, Птички!  doh

Себи Hug
И кафенцето и закуската и гледката са един път.
Как да не ти направим компания, кажи?

Ками Hug, ще чакаме и днес, да.
Дано е скоро.

# 598
Привет! Hug Hug Hug

От новата фотосесия на Джан за Ranini. Blush Blush  

Би трябвало да следва и интервю... newsm78 А . като излезят снимките с качество... ooooh! ooooh!

# 599
http://www.ranini.tv/roportaj/32626/1/can-yaman-romantik-komedi- … i-sacma-buluyorum

https://twitter.com/raninitv/status/1028566805047111680?s=19

Здравейте момичета,:hugs:

Дъга, удоволствие е да те чета, Heart

Споменава се за някакво напрежение на снимачната площадка, има ли някакво инфо за какво става въпрос?
Демет все повече ги харесвам със Сечкин,
 допада ми закрилата от негова страна, така трябва Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 13:14 от nanni_123

Общи условия

Активация на акаунт