"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Много тихооо9...къзлар , нарде сте????.😍
Злати....пече та се къса, мила...😍
Дъгичке....👍😍
Лина....и аз не приемам това ,,"блъскане"....😶. 😍

# 571
Привет, Птички! doh

Момичета, благодаря за споделеното!

Красиана, добре дошла! Hug

Боби  Hugза поста  newsm10

Свет Hug
Ами някои сигурно с къпят в морето, дай Боже.
А други сме под климатика.
Едни в къщи, други на работа, както дойде.

Попреглеждам епизода пак и се смея с ей тази скица.
Как се натресе на този, от когото бягаше без да иска.
А той дори не положи никакви усилия.
Просто си  я прибра в колата.

Фраг нещо дали ще ни пуснат днес? newsm78 newsm78 newsm78

# 572
Дъга  Hug от целия епизод това ми е любимата сцена...та той дори не я прибра в колата, тя съвсем доброволно си тръгна, без никакви уговорки....господина само каза араба шурда/орда.... готово Mr. Green

# 573

Момичета здравейте! Днес кой на слънце се пече, кой на сянка си почива, съботно е! Аз ви поствам един Джан в черно, че много го харесвам! Heart Eyes
Heart Eyes
Чакам фраг аз днес, дано скоро го пуснат! Приятен почивен ден (или работен) на всички! Hug

# 574
Привет! Hug
от Джан....''Истанбул''

Скрит текст:
От Джана "Стамбул"

Свет Hug,сега пече,но сутринта когато пуснах поста си беше хладничко! Laughing

Дъга HugМария Hug Боболина Нина Hug

Фрагманът обикновено го пускат по-късно....18-19 ч.! Peace

Поне снимки има....

Приятен следобед! Hug

# 575
Здравейте, момичета!🤗🤗

В тази жега всеки се е скрил някъде на хлад и в темата е тихо и спокойно.
Благодаря за всичко споделено!😍

Дъга, 🤗 с удоволствие чета всеки твой пост и много ми се нрави способността ти да хващаш нюансите в сцените и диалозите, не това , което е очебийно , другото скритото , спотаеното!👏
 И до колкото виждам на телефона от снимката на Злати, брадата на Джан бей е намалена и цялата растителност по лицето му е много по приемлива! Мисля си , че така ще е много по- добре за Демет!😜

# 576
Алекс Hug
Благодаря ти за хубавите думи, мила.

Обаче си много наблюдателна, нищо че гледаш от телефон. Че и сравнение си сложила.
Изобщо не забелязах, но си права, че са му скъсили обилната растителност по лицето на Джан.
Така по-бива. Това направо си е повод за празник.. Laughing

# 577
Здравейте птиченца HugДнес доста са рехави редичките,но е обяснимо ,лято е,море,отпуски. Аз като напуснах морето преди години,сега се примирявам само с басейните тук Sad,но и това е нещо ,цял месец изгоряхме. Благодаря на всички ви за снимките и коментарите,впечатлена съм от видеото с Джан и начина по който си поддържа фигурата Shocked.Доста труд и постоянство се иска за тази баклава на която ние се радваме.Добро ни е момчето ,постига успехи с всичко с което се захване-най-добрия адвокат сред актьорите и най-добрия актьор сред адвокатите Laughing Интересен ми е следващия ход на Айлин,след като Емрето я остави,каква ли нова мръсотия ще измисли. ThinkingВъпреки че не ми се вярва Емре да я зареже окончателно ThinkingБих искала да видя и Санем в момента в който се появи Полен,май ще и се обостри алергията и ще спре да бяга Grinning.Дано ни пуснат и  фрага днес  Praynigприятен следобед желая на всички Hug

# 578

Момичета здравейте! Днес кой на слънце се пече, кой на сянка си почива, съботно е! Аз ви поствам един Джан в черно, че много го харесвам! Heart Eyes
Heart Eyes

Пу пу пу....да не му е уруки...бонбон и половина....😍😍😍
Мария...👍😄

# 579

# 580
https://www.youtube.com/watch?v=7I3h7czMJeI
Един малък музикален поздрав от мен. Да ви е красиво и емоционално лятото!

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 22:09 от dariVale

# 581
Биранд Тунджа/Емре са го спипали папараците в района на Кадъкьой с актрисата Ебру Шахин, която играе ролята на Бурджу в "Истанбулска невеста".

Не знам дали са гаджета, но тя е много хубаво момиче.

Скрит текст:

Нов клип.

https://youtu.be/Y52ZjZyKdS0

Дари Hug
Благодаря за поздрава!
Много ми е любима тази песен...
Хубаво да е и твоето лято!

# 582
Зад кадър.

# 583
Тия май не прецакаха с фрага..
Или ще е среднощен.

Да сложим и нашето момиче зад кадър.

# 584
Санемчи вярно има много хубава усмивка, вярно и каза Джан
Simple Smile А краката му идват по-къси за торса Simple Smile затова на моменти изглежда тромав. Ама бонбон е. Само брадата да му намалят още  :v 
докато чакам фрага,   изгледах още веднъж 7 епизод с руски субки, та идвам да кажа, че  наборката Маквебе много я харесвам как играе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт