"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Не ги оставят на мира журналистите... Crossing Arms

https://vk.com/video-60100797_456240667 loveuuu

# 556
  • София
Пуснаха това на сайта на СтарТВ

Sanem ve Can ayrı kalabilecek mi?
Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası oldu ve o kadar çok yalan söyledi ki Can’a, hepsini unutup “Kal” diyemedi. Can da “yüzümü görmeyeceksin” dedi. Sanem, Can’ı görmeden nasıl yapacak?
Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!
Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.
Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.

Yayın Günü: 14 Ağustos Salı
Yayın Saati: 20.00

И превод на гугъл:

Могат ли да се разделят Санем и Джан?

Без да пита Санем, той беше част от такава игра и той лъга толкова много, че не може да забрави всичко и да каже: "Стой". Той каза: "Няма да видите лицето ми." Как ще направи Санем, без да види Джан?

Емре все още не може да превъзмогне усещането за вина. А жената, която обича, може да бъде толкова зла. Загубена в подкрепа на Емре, Айлин търси начин да се измъкне от нарастващия дълг на агенцията и, разбира се, да изпълнява плановете си нежно. Не е в природата на Айлин да се откаже!

Има друг бунт в квартала. Дали синът на Айсън Зебержет чува, че завладява магазина си и научава, че е "бизнесмен"? Той ще поеме бакалавър и ще изпрати Нихат от магазина за хранителни стоки. Зебержет и Нихат бомбардират празни пространства като бомби, готови да експлодират в квартала. Нещата се смесват. Това се случва отново на Осман.

Санем се отказва, Джан не отива на работа. Никой не знае къде е Джан. В агенцията има голяма криза. Без Джан хаосът преобладава и Джейджей отново губи контрол.

Дата на издаване: 14 август вторник
Време на публикуване: 20.00 часа

И малко снимки от 8 епизод:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 16:04 от Lilly Di

# 557
Лили Hug е пуснала озета! bouquet

Ето и новите снимки....

8. Bölüm Fotoğrafları

# 558
Mariana Georgieva‎
до
 MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
18 минути ·

ПОДРАНИЛА ПТИЦА/РАНОБУДНА ПТИЧКА озет към 8 еп.
Ще останат ли разделени Санем и Джан?
Санем, която се е забъркала в такава игра и е лъгала толкова Джан иска да забрави всичко, но не му казва "остани". Джан й казва, че повече няма да види лицето му. Как ще се справи Санем с това, че няма да вижда Джан?
Емре все още се чувсва виновен и разбира колко е лоша любимата му жена. Айлин, която губи подкрепата на Емре търси начини да се справи със задълженията на фирмата и разбира се съставя план. Тя няма никакво намерение да се откаже. В махалата има друг проблем. Ще стои ли мирна Мевкибе, когато научи, че Айсун е взела магазина от синът си и вече е "бизнес дама"? Тя ще отпрати Нихат от бакалията. Зеберджет и Нихат се разхождат из махалата като бомба, която е готова да избухне. Нещата се объркват. По някакъв начин отново намесват Осман.
Санем подава оставка, а Джан не ходи на работа. Никой не знае къде е Джан. Във фирмата има голяма криза. Без Джан настава хаос и Джей Джей отново губи контролът си./melekteam

# 559

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-degisimin-boylesi-2/1

Севджан Яшар, хубавица, винаги различна през годините, на 28 години, бивш " Мис Модел Турция" 2011,
на следващата година представя страната си на конкурса " Мис Модел на Света" , проведен в Китай, където се завръща с първа награда. Завършила е университет Едже, след което се мести в Истнабул където изучава актьорско майсторство. Има няколко роли в сериали.

Озета интересен, но нищо необичайно. Санем ще си навива на глупотевините, Джан ще си ближе раните в онова къще дървеното, Айлин ще си прави нейните номера на воля, Емре ще затъва все повече. Интересно майката на Санем бизнес дама, вай бе hahaha

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 17:53 от Slawena

# 560
Привет,момичета...😄
Благодаря...за озета и снимките.😍
Къде ли ще забегне Джан?
Санем дали няма да хукне да го търси пак?
Махалата хич НЕ ме вълнува...
Чудя се за какво ще намесят Осман?

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 18:32 от Svet_sz

# 561
  • Варна
Добра среща момичета! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Лили Hug и Злати Hug благодаря за снимките и инфото Kissing Heart

колажи:sanisani

Гоненка без край и захарен памук  накрай  Wink  Hands V

# 562
Здравейте, момичета! doh

Благодаря ви за всичко, което сте споделили!

Домъчня ми за вас.
Тази седмица нямам много време и не мога да стигна до темата, нито до преведената серия.
И чак днес изгледах на руски. Хареса ми, но като гледам повечето птички са разочаровани и критични, а тези дето са я харесали /ако още има такива Laughing/, нищо не чуруликат.
Само аз ли останах дето не ми е скучен сериала? newsm78 newsm78 newsm78

Всичките неща, които не ми харесаха съвсем или не разбрах докрай на онлайна, сега с думичките ми се изясниха и ми се сториха логични. Като например мълчанието на Санем. Ами разбирам я.

Емре я постави в много сложна ситуация и сега тя трябва да вземе решение, което ще засегне не само нея самата, а и други хора и се раздвоява между съвестта и любовта. Не иска да стане причина Джан да обърне гръб на брат си. Той така я заплаши, даже обясни, че и на майка си Джан не е простил, камо
ли на тях.

Толкова се измъчваше милата Санем във финалната сцена, че ми дожаля да нея.
Но пък Джан е умен мъж и няма да остави нещата така, защото каквото му е нужно, той го вижда в очите й. А е и толкова влюбен, че не се трае. Grinning

Гледам днес в епизода тъкмо как Емре даде на Санемка чека от 500 000 лири да отидела  на Галапагоските острови и да си последва мечтата /замислих се тя кога е споделяла с него за тази мечта/ и  точно в момента по БТВ вървеше репортаж за най-мечтаните дестинации за посещение през лятото.
В него на челно място бяха Галапагоските острови.
Но всичко, което разказаха за това екзотично кътче аз вече го знам, благодарение на Санем... Laughing

Резюмето за 8 еп. обещава много динамика и интересни събития.
Джан щял да изчезне. Ами разбира се, така ще й хване цаката на Санемка.
Ще събуди ревността й и тя ще цъфне у тях.

Ще видим точно как Емре ще се почувства виновен и какво ще направи.
А Айлин, разбира се ще изпадне в трудна ситуация сега като няма кой да й краде проекти и вероятно ще пусне някоя интрига от тежката  артилерия.

Без Санем и Джан във фирмата ще настъпи хаос
Ами естествено. И пълна скука. Ей сега е момента Дерен да командва, нали много обича.
И пак горкия Джей Джей ще го отнесе. И без това  е напрегнат да пази тази голяма тайна.
В махалата ще има веселийка с безработните каки и накрая кой ще го отнесе - пак Осман.
Побъркаха момчето.

Снимките са много любопитни.
Много ми харесва, че обличат Санемка толкова цветно. Харесва ми и когато е с по-обемна коса.
Някак по-весела и закачлива е.
Вече чакам с нетърпение поне още един фраг.

Някои весели моменти, които ме впечатлиха от 7 епизод.

Новите придобивки на мама Мевкибе!

Закачката с Полен.
Нищо не му убягва на г-н Джан.

Точно това исках да й се случи на ледената висулка Айлин.
Да остане сама като куче и да няма с кого една дума да си каже.
Емре й каза да не му звъни никога повече и че не иска да я вижда, а приятелката на която се обади я отразя като кисела краставица, въпреки че намекна че е разстроена.
Нямам доверие на Емре, че ще устиска  тая пак няма да го овъртоли, но така й се пада.
Сама в бара и да няма с кого и една дума да си каже.

За някой може да е повторение и клише книгата на Кафка, но на мен много ми хареса, а и цитатът едва ли е същият като на Йомер. Пък и Кафка все пак е  класика...

Той:

Понякога ми се струва, че стоим в стая с две врати.
Всеки от нас е хванал бравата на своята врата.
Ако един от нас я натисне, другият ще избяга.
А ако един от нас се опита да каже дори една дума...
Вторият вече отдавна ще е хлопнал своята врата.
И ще изчезне.

Тя:

Тази сутрин отново ви видях в съня си.
И бях много нещастна.
Защото се престорих, че не чувам гласа ви.
Може би не се престорих, а просто не ви отговорих.
Много е трудно да казваш истината.
Вие сте тук, където съм и аз.
Даже повече от самата мен.
Там където съм аз, присъствате и вие.
Даже повече от самата мен.

Много ми хареса тази сцена и този почти монолог на Джан.

Санем: Г-н Джан, защо идвате постоянно?
Джан: Според теб защо?
Санем: Не знам.
Джан: Не знаеш.
А ти защо постоянно идваш при мен Санем?
Защо посред нощ идваш в дома ми?
Защо минаваш по незнайни пътеки само, за да ме намериш в гората?
И защо, когато ти протегна ръката си, ти я поемаш и тръгваш с мен? Защо?
Санем: Не знам.
Джан: Не знаеш.
Ще ти кажа. Не знаеш, защото няма нужда за знаеш.
Не е нужно да мислиш. Трябва само да слушаш.
Санем: Какво?
Джан: Душата си, сърцето си . Тях трябва да слушаш. Аз ги послушах и затова дойдох.
Тук съм. Санем, защо плачеш? Наистина не разбирам, защо плачеш?

Приятна вечер на всички!

# 563
  • Варна
Дъгичке Hug Flowers Hibiscus
това са рисковете на лятото. Народа почива и не му е до сериали и продукцията губи.

Серията имаше много ценни неща за душата, поднесени фино. Може би като се гледа с български субтитри, ще се види красотата им. Последният разговор , който си сложила е от тези моменти. Hands Clap

Цитатите от Кафка също докосват по особен , елегантен начин и ненатрапчив. Погалване, което даже може и да не разбереш , че го е имало.

В серията витаеше нещо, но беше нежно като пърхане на крилата на пеперуда...

... а пък понякога има неща , които просто няма какво да се коментират. Те са каквито са . . . HugKissing Heart

# 564
  • Бургас
Ох, миличка, колко хубаво си казала всичко!!!

# 565
Здравейте !
Загледах серияла за развлечение .
Не търся прилики и разлики с другия сериял защото не го догледах Доста досаден ми стана
Джан и Демет за първи път ги гледам в тези им роли Доста свежи и забавни ми се виждат поне за сега  Включвам се да кажа , че Джан трябва пръв да признае за чувствата си на Санем Та той вече знае за нейните Защо я измъчва така . Нали е мъж , кавалер нека той да е на ход Защо се очаква тя да му признава каквото и да е
Та за мен Кафка си е изненада
Благодяря преводите
Лека вечер

# 566

Ако някой си мисли, че лесно се правят мускули, да погледа:
https://www.hellovideos3.com/r/6DB2KFL-fw4

Simple Smile

# 567

Ако някой си мисли, че лесно се правят мускули, да погледа:
https://www.hellovideos3.com/r/6DB2KFL-fw4

Simple Smile
Хич не му е лесно  Naughty обаче това с удрянето по корема с ракавици за бокс и разни топки не мога да го приема....що за спорт ooooh!
Дъга  Hug

# 568
  • Варна
Няма случайни неща Animal Unicorn

* Дъга
пт, 10 авг 2018, 19:31

Милена Йесенска, жената, на която Кафка пише публикуваните тук писма, е родена на 10. август 1896 г. в Прага.

Постът на Дъга за Кафка е точно на датата на Милена . . .

Може би точно такава е била и идеята във филма - да се почете по своебразен начин, като се спомене.

Animal UnicornAnimal UnicornAnimal Unicorn

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 00:22 от BVAR

# 569
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Дъга Hug,за поста! newsm10 bouquet

Боби Hug,за историята на писмата! newsm10 bouquet

краткото интервю с Демет и Сечкин....(преведени са само техните реплики-от 0:39....)
Интервью(РУССКИЕ СУБТИТРЫ)
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146560337_456240860%2Fa2 … -146560337_101907

Днес на морето е облачно за сега! Wink Laughing

Прекрасен съботен ден! Hug bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт