"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Нямате изчитане, ей!
Няколко дни и сте изписали старата и шест страници нова тема Simple Smile

На мен Джан тук и в Пълнолуние ми е съвсем съвсем различен. Евала, че успява да докара два толкова различни характера и визии. Тук ме кефи далеч повече. Wink

В колко да чакаме новата серия?

# 76
  • Варна
Пит  Hands Wave - така си е - различен е с малки изключения. Все пак е един и същи човек и е нормално да има моменти, където да си прозира, че е той : ))))

Новата серия по обичайното време - 20:00 озет и между 20:45 и 21:15 новата серия - зависи от рекламите и колко дълъг озет са решили да пуснат;

# 77
Нова от Демет.😘

А колкото до Ибо, той просто е друга класа! Джан може само да стажува при него!🤔
Тони, 🤗 и аз съм се замисля за връзката между жестовете на Джан
 със свободолюбието му,  с това , че се чувства гражданин на света,  с широтата на възгледите му ... но все не ми се виждат оправдани, прилича ми на добродушен мечок😜

# 78
Пит  Hands Wave - така си е - различен е с малки изключения. Все пак е един и същи човек и е нормално да има моменти, където да си прозира, че е той : ))))
Не знам дали сте го коментирали, но в едно интервю той разправя, че най-много се отъждествява с Джан Дивит, т.е. тази роля е най-близка до него самия.

Що се отнася до това, че е мечок Simple Smile те мускулите в дрехи малко такъв елемент докарват докато човека не се съблече. Wink А после лесно се губят, ако не се поддържат. Той и преди си беше доста спортен, но сега го докарва на боксьор тежка категория.

# 79
Привет! Hug Hug Hug

Пак сте писали като за световно! Wink Laughing Няма да коментирам постовете и всичко изписано за Джан! PeaceГледах Пълнолуние,онлайн заради Джан!Изгледах и Да обичаш на инат!Сега го гледам и в РП! Peace В повече като на някои от вас ми е само дългата брада! Peace

# 80
# 81
Алекс Hug

Да видим и по надолу кадъра... Wink

# 82
Цитат
Обаче сега докато чакам птичката гледам Черно бяла любов и неминуето правя съпоставни с Ибро и Дажан има какво да постига още, обаче той е млад изгряващ вярвам, че неговия връх предстои.
Еве  Hug, няма как да сравняваме точно тези два сериала, защото са коренно различни като жанр. Но ЧБЛ е прекрасен сериал с уникална актьорска игра и много харизматична двойка. Ибрахим е един от най-добрите турски актьори, а е и доста по-голям като възраст и актьорски опит от Джан Яман, за да ги сравняваме. Всъщност него /Ибо/ искам да го видя в комедия примерно. Подозирам, че би се справил много добре. А Джан Яман в драма или поне като някакъв много противоречив образ. Най-много харесвам у него умението му по много естествен начин да пресъздава емоциите на героите си. Поне в моите очи, той нацелва баланса и няма преиграване и изкуственост, както при други актьори.
Знам,че не всички мислим така, но аз уважавам различните мнения и ми е много полезно да видя нещата от различен поглед. В това е хубавото на форума, иначе ще е скука.

За мустаците и брадата аз мисля същото.
Мъничко поне да ги посмалят.
Как ще целува Деметка с това окосмение.
Момичето уртикария ще хване.... Joy Joy Joy

Дари
Сега ще ме караш и „Да обичаш на инат“ да си пускам...
Ама как да се въздържа... Laughing Laughing Laughing

Ще ми е интересно да споделиш мнение Smirk

# 83
Пит  Hands Wave - така си е - различен е с малки изключения. Все пак е един и същи човек и е нормално да има моменти, където да си прозира, че е той : ))))
Не знам дали сте го коментирали, но в едно интервю той разправя, че най-много се отъждествява с Джан Дивит, т.е. тази роля е най-близка до него самия.

Що се отнася до това, че е мечок Simple Smile те мускулите в дрехи малко такъв елемент докарват докато човека не се съблече. Wink А после лесно се губят, ако не се поддържат. Той и преди си беше доста спортен, но сега го докарва на боксьор тежка категория.
В интервю казваше и още нещо - че докато се е подготвял за ролята заедно с екипа на сериала са изследвали собствените му най-активни жестове, мимики, поведение  /перифразирам не много точно/ и са ги използвали за образа. Казва и че доста са мислили какъв точно да направят Джан Дивит.  Пък коя е против да я гушне мечока и да й ръмжи на ушенце ...

# 84
Алекс Hug

Злати, 🤗 аз на тел. до  кръста го докарах, а има какво да се види още доста...😜

# 85
Алекс Hug

Лелелееее как искам да съм на 31, изрусена скумрия с 5 см джуки като бижутерката Елиф ..., ама както казват мамашите - когато се сетих, че съм омъжена и ми мина ... Weary

# 86
  • Плевен / София
В отпуск съм с бавен интернет и направо ви " изгубих"....

# 87
Лелелееее как искам да съм на 31, изрусена скумрия с 5 см джуки като бижутерката Елиф ..., ама както казват мамашите - когато се сетих, че съм омъжена и ми мина ... Weary

Дари,🤗 не се коси и там са само предположения, докато не ги ловнат двамата папараците и Джан не потвърди, не си струва главоболието.
Само кусурите дето ще и намерят рускините и стига!😝

# 88
Лидер си ми е Къванч Тътлату. Рев, подпухнали очи ... емоции , особено в "Кузей Гюней", "Пеперудата", последния " Ах, сине"...

# 89
Цитат
Изгледах го, моето впечатление е, че леко се притеснява от интереса към тялото му, но го приема като част от работата и с хумор и смях се опитва да преодолее неудобството си. Да не забравяме, че е интелигентен и мюсюлманин.

Дари
И аз останах с подобно впечатление, че той хем се забавлява, хем леко се притеснява  от това наблягане върху външния му вид. Аз имах предвид разликата в поведението, която се вижда във видеото.
Това си е Джан Яман, нищо че е с визията на Джан Дивит.
Емоцията му е съвсем различна от тази на героя.
Поне в моите очи.

По този повод ще споделя нещо.
Интересно ми е да гледам актьорите извън роля.
Скрит текст:
Аз много обичам да ходя на театър. Това  едно много различно преживяване. Нищо общо няма с киното и телевизията например. Но знаете ли кой е най-любимия ми момент? Онзи миг, когато постановката приключи, казана е и последната реплика и започват аплодисментите на зрителите, а актьорите като с магическа пръчка само за миг излизат от образ и изражението на лицето им рязко се сменя. Имам много наблюдения в това отношение и ми е нещо като експеримент. Това дава много информация за актьорите. Някои са екзалтирани, други отегчени или намусени, трети са още като в транс. Любопитно е.

Разбира се, изгледах и въпросната целувка в края на 8 еп. и спор няма, че е много добра.
Не знам дали тогава вече са били двойка с Ачелия и не съм от хората, които смятат, че актьорите се целуват и пресъздават любовни сцени добре, САМО ако са двойка и в живота. Те са актьори и който си го може, си го може. А на Джан просто му се отдава.
На мен все пак засега фаворит ми е цензурираната целувка с Йозге  в „Пълнолуние“. Въпреки, че като актьорска двойка с Ачелия са по-добри. Дано ме разбрахте.

Тигаса newsm10
Къванч наистина е великолепен актьор.

Общи условия

Активация на акаунт