"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Включително и на нашия сладък Джей Джей, на който съм фен именно от този сериал

# 646
Премахни
Ето Епизод 7 със бг превод https://www.youtube.com/watch?v=MpVvAV-LDTU

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 23:55 от tatiananikolova1984@abv.b

# 647
  • Под звездите
Ето го 7 епизод и във вконтакте:    https://vk.com/video384415937_456239287

# 648
Не ми хареса как Санем каза на Джан да си върви защо го отбягва толкова много та нали тя го обича той нея също защо тогава го прави не разбирам или си мисли че те са от различни светове и за това не си подхождат ли и че той има момиче на всякъде така ли мисля че тя за това бяга от него

# 649
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Еидин Hug,благодаря за всички линкове! newsm51

за поддържане на фонда...«Losev»

Превод на 2-ра част на интервюто....за Ранини

Интервью Джана Ямана для Ранини ❣ (2часть)

🔷 Есть ли у тебя "Красная линия" в актерской профессии, которую нельзя нарушать?
- У меня нет! Вот у РТУК есть она, у нашего народа,у наших каналов, у зрителей она есть. Если честно мы из за этого многое держим в себе,мы вынуждены..

🔷 Хорошо.Есть ли "Красная линия" на съёмочной площадке?
- Шутки в сторону но у меня есть носок с красными полосками, которую я ношу на съемочной площадке. Наш стилист в своё время купил мне его. Для меня важно спокойствие и энергия на съемочной площадке. Как никак проводим вместе 15-16 часов в день. Мы как семья, конечно же бывают неприятности но если ты с улыбкой ходишь на работу,то и остальные будут работать с удовольствием. Демет считает точно также. Если она видит кого-то без настроения то сразу идёт к нему и поднимает ему настроение. Команда сериала "Полнолуние" в этом плане была для меня как моя семья. Успех команды "Ранней пташки" именно из за огромной энергии его работников.

🔷 Расскажи про характер Джана Дивита..
-У него есть выражение - "Не нужно строить такую жизнь, которую ты оставишь через 30 минут!"
Он уехал от своей семьи в 23 года на долгое путешествие, чтобы снять человеческие истории по всему миру. Очень любит свою работу. Живёт в невозможных условиях. Прожил 2 месяца в тропических лесах Колумбии, чтобы снять кофейные зерна. В Гонконге жил в старом переулке, чтобы снять нечеловеческие условия для работников и их преследователей.
Если коротко то он не тот человек, который любит дорогую жизнь в городе. Не любит оставаться надолго в одном и том же месте. Он любит двигаться дальше. Ему важнее его профессия . Уважает женщин, поэтому не даёт им долгосрочные обещания.

🔷 Во время подготовки к сериалу, оказывается ты изменил аксессуары из пластика на другие. Более того,ты работал над его образом,который был запланирован по другому изначально.Кто же на самом деле стоял за этими изменениями?
- Конечно же я сам. Однако я посоветовался со всеми, с менеджером,со стилистом,с парикмахером, со всеми кто работает на съёмках и даже со своей семьёй.Огромное спасибо им, хорошо, что они есть!

🔷 Джан Яман любит простоту в стиле одежды.Долго привыкал к образу Джана Дивита?
- В нашей профессии мы обязаны меняется. Мы меняем свой образ так ,как этого требует наша работа.Ты должен почувствовать своего персонажа.Волосы,борода, аксессуары,тату - всё это моя идея. Я убедил всех, особенно режиссёра. Никто не заставлял меня,просто я считаю,что нельзя повторятся.

🔷 Что бы ты посоветовал Санем касательно Джана?
- Я бы сказал ей, смотри на его аксессуар,на его колье, на его кольцо, взгляни в его душу! Смотри на его состояние, когда он смотрит на тебя,ты обязательно найдешь Альбатроса!

🔷 Ты и Демет Оздемир стали прекрасной экранной парой.Видна ваша высокая энергетика. Какая она партнёрша Демет Оздемир?
- Демет потрясающий человек. Прекрасный партнёр. Её энергетика настолько высока,что она добавляет очень много своего, работает в полную отдачу. У нас с ней командная работа. Мы добавляем много импровизации. Наш режиссёр доверяет нам, требует максимальную отдачу от нас, освобождает от однотипных сцен.Я счастливчик,мне повезло ,что я играю с Демет. Тяжело работать с партнёром , который не подходит вам, вы играете хуже и качество работы падает.

🔷 Последний вопрос, летний сериал "Ранняя пташка" продолжает получать огромные рейтинги но скоро на экраны вернутся зимние проекты. Каков твой посыл, почему зритель должен продолжать просмотр вашего сериала?
- Я не верю в то,что зрители разделён на зимний и на летний. Те же люди, те же рейтинги. Нет такого понятия,как "Летний сериал". Есть сериалы, которые начинались летом и продолжались зимой. Есть проекты, которые закрылись на 3-5 серии. Есть те, которые начинали летом и дошли до 65 серий.Слава Богу ,что до сегодняшнего дня у меня не было провальных проектов. Продолжайте наслаждаться просмотром ,пока вам нравится,если надоест то у нас все равно нет альтернативы (смеётся). Я нахожу глупым тот факт,что есть клише под названием "Летник". Мы же не говорим про другие проекты, например "Опять мечи,опять кровь,опять война,опять тоже самое,что было в прошлый раз". Романтические комедии точно такие же. На каждого есть свой покупатель! Один стих но ты выбираешь,кто должен его прочесть."
https://vk.com/journeytothefullmoon

Приятен ден и лека седмица на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

https://youtu.be/htcCftGSt4M

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 08:53 от Zlatina3

# 650
  • Бургас
Здравейте,
Златииииии, благодаря за сутрешната доза Джан!

Браво, момиче!

# 651
Благодаря за постантия превод на интервюто. Не съм чела много интервюта на популярните турски актьори, но Джан Яман освен с физика ме впечатлява силно и с интелект. Ще бъде на върха още дълго време!

📌Отрывок из интервью для Ranini😍💙
Ranini: Что бы Вы сказали в первую очередь Джану, если бы вам нужно было использовать ваше здравомыслие, о Санем?

Джан: Я бы сказал: "используйте свои чувства экономно, впереди много серий" (смеется))
Цитирам горния отрязък от интервюто, защото ми допада, защото мисля по отношение на героя по същия начин - прекалено бързо го "влюбиха" , изглежда слаб като търчи след Санем, която не знае какво иска и това не ми харесва. Разчитам отговора в подтекст, че Джан Яман не е много съгласен с бързия преход на своя герой към романтиката.
Между другото много ми се иска сериала да продължи да се снима дълго, Демет да зареже Сечкин и да се гаджоса  с Джан ... Мечтии, мечтии, логиката обаче подсказва друго. Сечкин е с 10 години по-голям от Демет и вероятно й угажда много повече отколкото би го правил някога Джан.
Четох им хороскопите на Джан и Демет - мъж скорпион и жена риба - направо взривоопасна комбинация - невероятна връзка може да излезе от това.
Е ние ако не сме на първия ред - поне ще сме в публиката - и за дизитата и за реала Smile !

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 10:14 от dariVale

# 652
Благодаря ви на всички! Hug Hug Hug
Изгледах сериите от 1 до 6 за два дни - този път с български субтитри , че бях проспала доста моменти. Ами супер е сериала, грам не е скучен, с друг не го свързвам. Много ми харесва, дано да успеят по-дълго да са така свежи, забавни и влюбени! Всички се справят отлично с ролите си.
Благодаря за интервюто с Джан! Много е интересно, но ми действа доста отрезвяващо. Този Джан не е никак скорпионски - един такъв делови е, спазващ срокове и договори. Всичко във външния му вид е премислено и изпипано. Казва, че по договор няма право да го променя до края на снимките.
Ще ми се да прочета интервю и с Демет. Струва ми се много зареждаща.
И от интервюто на Джан се вижда, че той я харесва като човек и актриса и осъзнава, че си подхождат на екрана.

Чудя се защо ще махат сериите от ютюб. Нали самите създатели на сериала са ги качили онлайн. Thinking

# 653
Цитат
прекалено бързо го "влюбиха" , изглежда слаб като търчи след Санем, която не знае какво иска

Много често срещан похват в турските сериали. Главния герой е единак, невярващ на жените и не искащ да се влюбва и изведнъж "БАМ" среща нашата главна героиня, която обикновено е "като вода" и се влюбва безпаметно в нея, но обикновено нещо пречи: някоя голяма тайна, семейството, плейбойското му минало и т.н..

Но пък ние обичаме такива истории-за голямата любов и happy end-a.

Успешна седмица Hug

# 654
Здравейте, Птички! doh

Благодаря за споделеното!

Злати, липсваше.Hug
Дано се реши проблема, че това не си е работа.
Като сакати сме без техника.

И не пропускай плажа, топни се в морето и заради нас, дето се пържим още в жегите. sport027

Благодаря и за интервюто, много ми беше интересно да го прочета.
Джан наистина е много интелигентен и сериозен млад мъж, въпреки че с визията си създава различни очаквания  и понякога бива подценяван.
Здраво стъпил на земята и затова успява във всичко, с което се захване.
Много си го харесвам аз и му пожелавам да е все така успешен.

Цитат
Не ми хареса как Санем каза на Джан да си върви защо го отбягва толкова много та нали тя го обича той нея също защо тогава го прави не разбирам или си мисли че те са от различни светове и за това не си подхождат ли и че той има момиче на всякъде така ли мисля че тя за това бяга от него
Танче Hug, как не разбираш?
Обича го и още как, но му е наговорила толкова много лъжи и едва не му провали живота и сега се чувства ужасно виновна.
Затова бяга.
Ти не гледаш ли сериите? newsm78

Пит  Hug, адмирации за поста. newsm10
Мислим еднакво.

Тони Hug
Разбира се, че всеки романтичен сериал малко или много е  едно клише.
Но важното е как е опаковано това клише и дали ни доставя удоволствие.

Дари Hug
За гаджосването,на Джан и Деметка не знам.
Много си пасват като колеги, вярвам им че много се разбират, а и това си личи от работата им.
Но някак си смятам, че в чисто човешки план са различни.
На мен много ми харесват Демет и Сечкин като двойка.
Дано са щастливи, друго не е важно.
А Джан да не мислите, че си няма някое момиче, ама е потаен.
На нас ли ще ни вдява. Но едва ли е нещо сериозно.

Едно руско клипче, направено с много чувство за хумор, а текста много подхожда на нашата Санемка.

„Сумашедшая“

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video88196730_456239466%2F0662 … l_wall_-146912950

Прекрасен ден и успешна седмица на всички! Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

# 655
Цитат
Тони Hug
Разбира се, че всеки романтичен сериал малко или много е  едно клише.
Но важното е как е опаковано това клише и дали ни доставя удоволствие.

Аз нямам нищо против клишетата yes и на мен ми е по-важно кой ще ми го изиграе това клише.

За много хора този сериал е клише, обаче аз не мога да се спра да го гледам. Един епизод го гледам по десетина пъти. Направо съм за освиделстване.

# 656
  • Бургас
Момичета, загледах преведен 7-ми епизод и съм в началото, но да споделя....
Докато Джан освестяваше момичето, Емре догони виновника и, за да го спаси от гнева на брат си, му каза, че Санем е попаднала на следите му........
Как  Емре напипа слабостта на Джан! Simple Smile
"Санем" е като код за успокоение, за примамка, за заостряне на вниманието...... Като каже на Джан "Санем" и той омеква.... Grinning
Продължавам!

ПП. БЛАГОДАРЯ за превода!

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 11:39 от Tonnybs

# 657
Цитат
Аз нямам нищо против клишетата yes и на мен ми е по-важно кой ще ми го изиграе това клише.

За много хора този сериал е клише, обаче аз не мога да се спра да го гледам. Един епизод го гледам по десетина пъти. Направо съм за освиделстване.

Тони Hug
И аз съм със същата диагноза,, но пък ми е кеф.
Разчитам на емоциите си, а те са само положителни в случая.
Не мога да спра да гледам и не мога да спра да се хиля.
Имах позитивни очаквания за сериала още преди да започне, но това което видях ги надхвърли всичките, което много ме радва.
Рано е още да се каже, но може би това ще е най-успешната роля и за Джан и за Демет.

На мен от интервюто ми хареса много частта, в която Джан говори за импровизациите.
Че екипът им позволява с Демет да се развихрят и да добавят нещо от себе си към героите си.
Може би точно това е тайната на успеха им.
Това говори и за голямо доверие към актьорските им качества.

На Деметка много й отива червено.
Ама тия хора само в къси гащи я обличат...

Танци-манци.

https://vk.com/video-60100797_456240703

# 658
На Деметка много й отива червено.
Ама тия хора само в къси гащи я обличат...
И в прекрасни розови рокли. Наистина беше зашеметяваща. А Джан как й я прибираше в колата Simple Smile

# 659
В "№ 309" с Фуркан Палалъ си пасваше също много добре. И там ги гаджосваха, но не може винаги с екранен партньор.

Общи условия

Активация на акаунт