"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз съм със същата диагноза,, но пък ми е кеф.
Разчитам на емоциите си, а те са само положителни в случая.
Не мога да спра да гледам и не мога да спра да се хиля.
Имах позитивни очаквания за сериала още преди да започне, но това което видях ги надхвърли всичките, което много ме радва.
Рано е още да се каже, но може би това ще е най-успешната роля и за Джан и за Демет.

На мен от интервюто ми хареса много частта, в която Джан говори за импровизациите.
Че екипът им позволява с Демет да се развихрят и да добавят нещо от себе си към героите си.
Може би точно това е тайната на успеха им.
Това говори и за голямо доверие към актьорските им качества.

И аз в началото гледах сериите по много пъти. И колкото и пъти да го гледам, все ми е кеф и си се хиля на някои сцени. Сега пак ми се иска да го правя, но просто нямам време, при първа възможност пак ще си ги пусна от 1-ва до сега.

От интервюто и мен най-много ме заинтригува частта за импровизациите. Гледайки сериите на много сцени съм се чудела това дали е режисирано или импровизация. Имаше сцени на които ми се струва, че Джан едва се удържа да не се разсмее на реакциите на Санем. Не че има начин как да знам, но имам усещането, че тези сцени, които им се получават сладки и смешни са импровизация, а някои, които се получават дървено, са по-скоро режисирани. Или просто така ми се иска на мен... Smirk

# 661
много ме изкефи сцената със  слизането на Санем с чаршафите Simple Smile  Джан току хвърля поглед и като плоча "много яко, много яко... "  Grinning
 дамата с бастуна  според мен ще е капризна клиентка , рекламата с кокошките. Долу горе на възрастта на баща му я показват, едва ли ще е баба. Надявам се да хареса идеите на Санем, за ужас на Дерен Simple Smile

# 662
И аз съм със същата диагноза,, но пък ми е кеф.
Разчитам на емоциите си, а те са само положителни в случая.
Не мога да спра да гледам и не мога да спра да се хиля.
Имах позитивни очаквания за сериала още преди да започне, но това което видях ги надхвърли всичките, което много ме радва.
Рано е още да се каже, но може би това ще е най-успешната роля и за Джан и за Демет.

На мен от интервюто ми хареса много частта, в която Джан говори за импровизациите.
Че екипът им позволява с Демет да се развихрят и да добавят нещо от себе си към героите си.
Може би точно това е тайната на успеха им.
Това говори и за голямо доверие към актьорските им качества.

И аз в началото гледах сериите по много пъти. И колкото и пъти да го гледам, все ми е кеф и си се хиля на някои сцени. Сега пак ми се иска да го правя, но просто нямам време, при първа възможност пак ще си ги пусна от 1-ва до сега.

От интервюто и мен най-много ме заинтригува частта за импровизациите. Гледайки сериите на много сцени съм се чудела това дали е режисирано или импровизация. Имаше сцени на които ми се струва, че Джан едва се удържа да не се разсмее на реакциите на Санем. Не че има начин как да знам, но имам усещането, че тези сцени, които им се получават сладки и смешни са импровизация, а някои, които се получават дървено, са по-скоро режисирани. Или просто така ми се иска на мен... Smirk

Точно във връзка с импровизациите е и тайната ми надежда Джан и Демет да се съберат /кой какво коментира - аз пак моята песен, за което се извинявам/ Примерно в откъса с белите дрехи забелязах как към края докато й говори продължава да я милва отзад по рамото и гърба с лявата си ръка. Бая импровизация, сцената си е достоверна и само ако си държи ръката на рамото й или откъм гърба Simple Smile
Докато например възхищението му от слизането й по чаршафа аз го виждам като преиграно и изкуствено -  в смисъл в повече е, отколкото би го направил в реалния живот. В повече е и спрямо предишната му сдържаност към нея - винаги е казвал, че тя може всичко - нали я видя как прескача оградата на къщата му, в гората като беше вървяла сама с км да го търси.

# 663
Пепчо newsm10
Мен пък ме кефи как реагира Джан на редовните опити на Дерен да издевателства над Санем и да й се подиграва и подценява.
С изключение на един случай, когато я предупреди пред целия колектив, той дори забележка не й прави, въпреки че не одобрява поведението й, но винаги прави нещо, с което дава възможност на Санем да си й го върне тъпкано и да не й остане длъжна.
Както случая в последната серия с рекламата за кокошките.
Първо за ужас на Дерен накара Санем да остане на креативното събрание като автор на идеята.
А после и в дома му вечерта пак й да даде възможност да се изяви, а онази се вбеси.
А Дерен понякога се държи сякаш фирмата е нейна, а като се наложи да се действа, няма никакви идеи, само изпада в истерия. Да вземе да се завърти някой мъж и около нея, че да й поразнообразят малко образа.

Тия двамата образи пък какво ли правят заедно? newsm78
Сигурно Джей Джей е доиъл да търси любимата, а Музо се прави Купидон...
Махалата яко се омеша с агенцията... Joy

# 664
  • София
Здравейте,

много сте писали тези дни.

Интересен фраг. Аз също съм на мнение, че романтичните сцени са сън или представа, особено последната сцена на фраг 2. Джан и Санем ще работят заедно по проекта за птицефермата и затова той е изненадан, че тя още е във фирмата т.е. не е напуснала и ще се наложи да работят заедно.
Искам възрастната жена да е бабата на Джан и Емре и да сложи малко ред в цялата каша, която Емре забърка, да се харесат със Санем и бабата да изиграе ключова роля в сватосването на младите. Wink

Харесва ми интервюто на Джан Я. - кратко, точно и ясно.  Peace

# 665
Здравейте!
И мен ме кефи слизането на Санем по чаршафите и по-скоро реакцията на Джан. Два пъти гледах серията и се смях.
Впечатли ме как това момче играе с поглед! Няколко пъти връщах момента, когато Санем му казва, че не го иска /в края на епизода/! Погледът му от настоятелен се променя към отчаяние, болка, едва не заплака. След това пак става решителен и изискващ. И при последното "тръгнете си" очите му потъмняха, излъчваха студенина.

# 666
Добър ден, момичета! Hug Hug

От сторито на Джан. Wink

Кралят с режисьора.

От сета.

Сладурите си правят взаимно реклама! Crazy

Хубав и успешен ден! bouquet

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 13:45 от alex_94

# 667
  • София
Пепчо newsm10
Мен пък ме кефи как реагира Джан на редовните опити на Дерен да издевателства над Санем и да й се подиграва и подценява.
С изключение на един случай, когато я предупреди пред целия колектив, той дори забележка не й прави, въпреки че не одобрява поведението й, но винаги прави нещо, с което дава възможност на Санем да си й го върне тъпкано и да не й остане длъжна.
Както случая в последната серия с рекламата за кокошките.
Първо за ужас на Дерен накара Санем да остане на креативното събрание като автор на идеята.
А после и в дома му вечерта пак й да даде възможност да се изяви, а онази се вбеси.
А Дерен понякога се държи сякаш фирмата е нейна, а като се наложи да се действа, няма никакви идеи, само изпада в истерия. Да вземе да се завърти някой мъж и около нея, че да й поразнообразят малко образа.

Тия двамата образи пък какво ли правят заедно? newsm78
Сигурно Джей Джей е доиъл да търси любимата, а Музо се прави Купидон...
Махалата яко се омеша с агенцията... Joy

Ами той нали Метин, адвоката, изрази някакви плахи мераци към Дерен, но до там го и оставиха това. Може малко да го позадълбочат. А иначе тя Дерен, не само агенцията смята за своя ами и с Джан така се държи. Точно заради това и не понася Санем, защото тя драпа с нокти и зъби да се приближи към Джан, а Санем успява в това без никаква умисъл и усилия по въпроса.

# 668
Наш'то красиво и умно момче, май е с по-тепераментен характер:

http://be-missis.ru/zvezdy/dzhan-yaman-lichnaya-zhizn-biografiya

"У Джана слишком вспыльчивый характер и он весьма непредсказуем. Ходят слухи, что Джан уже много раз был вовлечен в скандалы и судебные разбирательства с женщинами, поклонниками и журналистами. Якобы он оскорблял их как морально, так и физически."

"Джан е прекалено избухлив и много непредсказуем. Има слухове, че Джан вече много пъти е участвал в скандали и съдебни процеси с жени, фенове и журналисти. Твърди се, че той ги е оскърбил както морално, така и физически."

Охааа, както казва Айхан. Mr. Green

# 669
  • София
.......
"Джан е прекалено избухлив и много непредсказуем. Има слухове, че Джан вече много пъти е участвал в скандали и съдебни процеси с жени, фенове и журналисти. Твърди се, че той ги е оскърбил както морално, така и физически."

.....

Става дума вероятно за случая с партньорката му в един от сериалите, с която са имали разногласия по отношение на работата и сцените. Крещяли са си взаимно и той запратил някаква чаша по стена зад нея (ако не се лъжа). Тя пък решила да го съди. Той обвинява нея, тя него т.е. не се знае кой кого.

Имаше и случай с фенки, които са го видяли в някакво заведение и са започнали да крещях, да го дърпат, а той е вечерял с приятели. Помолил ги е да го оставят на спокойствие, а те са продължили да го снимат, да крещят, да припадат, да му се качват на главата и той с рязък тон ги е заплашил, че ще си търси правата.

Това поне по спомени от медиите.

# 670
По въпроса за скандала със Селен Сойдер, всеки си има гледна точка!  Thinking

У всех на устах скандал, который произошел на съемках сериала "Кто из нас не любил". Сериал не бьёт рекорды в рейтингах, болтаясь в третьей десятке телевизионных проектов, а  на съемочной площадке царит хаос и скандалы. Исполнители главных ролей Селен Сойдер и Джан Яман просто переругались друг с другом.  Актеры даже начали швырять друг в друга стаканы, режиссер с трудом успокоил их.   Агентство актрисы заявляет, что виноват Джан и просит наказать виновника. Муж Селен даже нанял для нее охрану, которая призвана оберегать женщину от буйного партнера. Сам актер только пожимает плечами и заявляет, что Селен ругается со всеми своими коллегами и это не первый случай на съемочной площадке. "Да с кем она вообще не переругалась, вы мне скажите", - резонно замечает Джан. Разумеется, столь "теплая" атмосфера не может не сказаться на конечном результате, который не вызывает особого оптимизма за судьбу проекта.

# 671
  • София
По въпроса за скандала със Селен Сойдер, всеки си има гледна точка!  Thinking

.....
Абсолютно. Монетата винаги има две страни. Peace

# 672
Значи Джан е предразположен да му се случват разни случки така да се каже Simple Smile

# 673
Самият Джан признава , че е хиперактивен, импулсивен, твърде емоционален, трудно се задържа на едно място, а това предполага и по-бурни и по-поривисти реакции.

Характерно и за Джан Яман , май са силно емоционалните жестове с ръце  и съответните мимики, с една дума си е скорпион - холерик!

Това в никакъв случай не го прави лош или необуздан човек, просто черти на характера. Wink 

Но в актьорската професия се изискват  доста хъс и амбиция, каквито имат такива  хора.

# 674
  • Бургас
Значи Джан е предразположен да му се случват разни случки така да се каже Simple Smile

Като на Санем!? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт