"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 609
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Джан Я. казва в интервюто за Санем, че трябва да обърне внимание на татуировката, пръстена, аксесоарите на Джан Д. Чудно ми е наистина, Санем защо не реагира на тези "подробности"?

Мисля , че на този етап Санем е толкова впечатлена от този различен, открояващ се от всички мъж, че и с чувал да е облечен и каквито и асексоари да има по него ,тя  не ги забелязва изобщо! Laughing

# 691
  • София
Джан Я. казва в интервюто за Санем, че трябва да обърне внимание на татуировката, пръстена, аксесоарите на Джан Д. Чудно ми е наистина, Санем защо не реагира на тези "подробности"?

Според мен тя изобщо не мисли в посоката, че е възможно Джан да е нейния албатрос, защото след церемонията, докато тя разглеждаше обувките на гостите, видя, че той е със спортни обувки и оттам го зачеркна като възможен кандидат. Не случайно сценаристите веднага му смъкнаха смокинга и го преоблякоха спортно, за да му заличат следите. А татуировката я забеляза на н-тото им сблъскване в полугол вид и го прие за съвпадение. Вероятно, ако е забелязала и другите аксесоари, също ги е отдала на съвпадение.

# 692
  • София
Хубаво, съвпадение, но все пак съвпаденията са поне две: брадата му и татуса. Ако не се лъжа, на пръстена му също е изобразен албатрос. Дано в един момент да ѝ светне лампата и да навърже нещата, макар че според мен тя ще го разпознае по евентуална бъдеща целувка. Wink

# 693
Като я целуне Джан и На Санем ще и светне, което означава, че няма да е скоро. Whistling

Здравейте!

Благодаря за преведения епизод, който изтеглих, но не знам кога ще гледам.

# 694
  • Стара Загора
Хубаво, съвпадение, но все пак съвпаденията са поне две: брадата му и татуса. Ако не се лъжа, на пръстена му също е изобразен албатрос. Дано в един момент да ѝ светне лампата и да навърже нещата, макар че според мен тя ще го разпознае по евентуална бъдеща целувка. Wink

Аз си  мисля  че  тя  ще го  разпознае по  обувките . Вероятно  на по късен етап ще  има  някакво  събитие  на което  Джан ще  облече  костюм и  обувки  и  Санемчето  ще  ги  види  и  тогава  ще  и  светне  лампата .

# 695

Тя , ако се размисли и навърже нещата с тази фотографска  памет... ooooh! ooooh!

missenceHug ето този вариант нй-много ми харесва! thumbsup 

# 696
Много се надявахме всички тук, че Санем го е разпознала на опипването на сляпо на мотивационния лагер.
Но явно е разпознала само шефа си, не и Албатроса.

Явно пазят този момент за  следващата целувка...

# 697
# 698
  • Варна
Тука скоро няма да ни предложат целувки, поне да си припомним до сега какво е имало по дизитата :

И малко творчество от мрежата:

# 699
Пък аз си чакам целувката.....следващия епизод, тоест утре в бели дрехи, вън на полянката и обяснения в любов. Така в седнало състояние ще и е трудно на Санем да избяга, пък и тези мускули на Джан бей за какво са му...да окаже малко телесен натиск, а не само психически тормоз.

# 700
  • София
Пък аз си чакам целувката.....следващия епизод, тоест утре в бели дрехи, вън на полянката и обяснения в любов. Така в седнало състояние ще и е трудно на Санем да избяга, пък и тези мускули на Джан бей за какво са му...да окаже малко телесен натиск, а не само психически тормоз.

Не може телесен натиск, ще го глобят от тяхното СЕМ ... LaughingLaughingLaughing

# 701
Тези жестове за кой Джан са присъщи, за Дивит или за Яман... newsm78

# 702

На Джан Дивит определено.

Както и тези.

# 703
  • Варна
Дъгичке, не знам дали ще ни се отдаде случай наистина да разберем. Ние виждаме това , което ни покажат. А какви са в действиетлност - само те си знаят и близките им.

# 704

предните дни гледах 3 и 4 серия и ми направи впечатление, че там като говори по телефона не го държеше така - съвсем нормално си го държеше до ухото.

Общи условия

Активация на акаунт