Стара Загора - 77 тема

• 118 946
  • 824
  •   1
Отговори
# 495
В петък не беше, не се и виждаше да обособяват отделен вход от някъде. Вътре в мола имаше някакви служители и охрана.

# 496
Доколкото знам последно няма да има отделен вход. Масово клиентите отиват в Пловдивското Джъмбо.

# 497
Или поръчват онлайн.

# 498
Джъмбо имат ли сайт?

# 499
Даже и онлайн магазин имат.

# 500
Даже и онлайн магазин имат.
Може ли линк?

# 501
Търся фото студио, където могат да ми разпечатат снимки с перфектно качество.   От опит знам, че не навсякъде снимките са ок - или цветовете не са ярки, или печатът е размазан. Ще се радвам ако имате скорошни препоръки за студио в града.

# 502
  • Стара Загора
Търся фото студио, където могат да ми разпечатат снимки с перфектно качество.   От опит знам, че не навсякъде снимките са ок - или цветовете не са ярки, или печатът е размазан. Ще се радвам ако имате скорошни препоръки за студио в града.

Много зависи с какво сте снимали.
Препоръчвам Дукс.

# 503
  • Стара Загора
И от мен ,глас ,за фото Дукс !

# 504
Част от снимките са професионални, а други съм правила аз с фотоапарат (не телефон) - всички са със страхотно качество, без шум.

# 505
  • Стара Загора
Част от снимките са професионални, а други съм правила аз с фотоапарат (не телефон) - всички са със страхотно качество, без шум.
С две ръце Фотостудио "Елит" - ако не ти е късно вече. Адреса е Христо Ботев 80.
Всички снимки минават през човек преди да бъдат отпечатани, корекции на цвят и плътност Blush
Не работят с автоматични настройки

# 506
Някой знае ли къде мога да намеря дунапрен или пяна, или друг подобен пълнеж? Искам да обновя спихналата седалка на един стар диван.

# 507
Къде да търся качествено прясно мляко?

# 508
Скоро не съм минавала оттам и не знам дали още е отворено, но близо до заведението в кучешката градинка имаше магазинче, в което продават сурово мляко. Вземала съм и след варене си хваща каймак.
Шишето се плаща, но ако си носите свое, ще ви налеят в него.

# 509
  • Стара Загора
Някой знае ли къде мога да намеря дунапрен или пяна, или друг подобен пълнеж? Искам да обновя спихналата седалка на един стар диван.
До КАТ

Общи условия

Активация на акаунт