На море в Турция - тема 53

• 83 693
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Не мисля, че някой противопоставя различните видове транспорт.
Хубаво е, че има всевъзможни варианти и няма правилен/грешен избор, всеки преценява как да пътува според собствените си желания и възможности✌

giuli, не разбрах питането ти. Имаш предвид да ползваш само полета на агенция и отделно да резервираш хотел ли?
Преди време знам, че са го предлагали, когато останат свободни места за даден полет.
Сега дори и за пакетите няма места и пускат допълнителни полети.

# 331
  • София
Ванилия, транспорт от туроператор чартърен полет, нощувка евентуално трансфера от хотела.
Логично е да е така, както го описваш- при този наплив, няма какво да запълват.

# 332
  • на морския бряг
Здравейте, да попитам почивалите в Мармарис  освен о.Родос, коя друга екскурзия е добре да си запишем?

# 333
На първа страница има много информация за екскурзиите около Мармарис.

# 334
  • София
Честит празник на всички мюсюлмани. Живи и здрави да са.

# 335
  • Козлодуй
Здравейте, да попитам почивалите в Мармарис  освен о.Родос, коя друга екскурзия е добре да си запишем?
Далян и плажа на костенурките
Острова на Клеопатра

- Задължителни са Wink Wink

# 336
Здравейте, до сега никога не сме почивали септември месец в Турция за това искам да попитам подходящо ли е времето средата на септември в Алания? Предполагам, че ще си е доста топло, но аз да си попитам. Simple Smile Може ли малко информация за хотел Lonicera resort and spa 5* и по конкретно какво се намира около самия хотел, има ли магазини, заведения и т.н място където да се разходиш извън хотела? Благодаря! Simple Smile

# 337
# 338
  • Пловдив
Ако спрат ол инклузив аз лично се отказвам от Турция.Все пак отивам там да си почина няколко дни от всички битовизми.А не да търся това къде онова къде.По-добре тогава в Гърция поне по близо.

# 339
  • Варна
Ако спрат ол инклузива повече хора ще могат да се потопят в обстановката и да разберат, че почивката не е само ядене, а и активен туризъм. Сериозно, ядене в Турция има бол, особено по курортите човек никога няма да остане гладен, а ако може да избира и не е задължен да яде на едно и също място, дори може да  намери неочаквани специалитети и гозби. Казвам го от опит, ние вече 5-6г. избягваме ол инклузивите, хем пробваме различни мста, хем сме свободни да обикаляме забележителностите в раойна без да бързаме да се прибираме в хотела за да не изтървем яденето.

# 340
Не всеки търси активен туризъм и обикаляне на забележителности ✌

Статията звучи като написана от първокурсник.

# 341
Ние за първи път ще ходим на АИ, то и Турцоя ни е за първи път. Поне ще видим какво е, преди да го махнат Simple Smile
Ние сме от ибикалящите и затова не сме ходили до сега в Турция.

# 342
...Доверихме се на Астрал холидейз и те наистина се постараха много Ние бяхме много доволни и след това няколко години пътувахме само с тях.  И така до първата ни почивка в Турция, когато се оказа, че Астрал холидейз предлагат малко хотели на по-високи цени. Аз направих много сериозно проучване на хотелите, знаех точно какво искам, намерих точното място, но "моята" агенция не го предлагаше. И въпреки прекрасното им отношение, трябваше да се обърнем към друг. Аз все още смятам, че в много отношения те са страхотни. Но се оказа, че това не е достатъчно.
Марги, много ми е интересно защо не направиш и следващата крачка, т.е. да отсвириш всички агенции, след като цената ти е била основния мотив да изоставиш Астрал... Всички агенции предлагат по-високи цени от това да пътуваш самостоятелно Simple Smile
Най-евтино е самостоятелното пътуване Peace
Какво може да ми даде в повече една агенция от това аз сам да се грижа за себе си???
И аз не харесвам особено организираните почивки, но не знам и 1 дума на чужд език и не мога да си направя резервации сама. Това ме спира от самостоятелната организация и сега за първи път ще ползвам ТА.

# 343
Роже, само това, че няма директен полет ме спира сама да си организирам почивките. Както и Ванилия е писала - с чартър е най-бързо и удобно. Не мисли, че не ме изкушават далеч по-ниските цени за хотелско настаняване, които могат да се намерят в някои случаи. Но аз съм с две деца и ми се струва сложно - прекачване, обикаляне на различни терминали, по-дълго пътуване... Не за тях, за себе си се притеснявам Mr. Green  Може би, когато станат тийнейджъри, ще опитам, но в сегашната ситуация, това ми изглежда доста авантюристично.

За ол инклузива - много го обичам и държа на него, но не защото го свързвам само с ядене. Почивката е съвсем различна и удобството е много-по голямо при този тип настаняване.
Обичам и настаняването в малки семейни хотелчета и обикалянето всеки ден на различно място. Правим го всяка година, но не в Турция.
Много обичам и екскурзиите, обожавам са гледам и архитектура, и природа. За това като отида в Барселона, да речем, не си избирам хотел ол инклузив.
За мен това са три различни типа пътувания, от трите получавам различни хубави емоции и трите ме зареждат много. За това си държа и на трите и не искам да се лишавам от тях.

# 344
  • Русе
Ако спрат ол инклузив аз лично се отказвам от Турция.Все пак отивам там да си почина няколко дни от всички битовизми.А не да търся това къде онова къде.По-добре тогава в Гърция поне по близо.
И аз съм като теб. Въобще не сме от ящните и не отиваме заради плюскането. Да не говорим, че алкохол не близвам, а ММ пие само бира. Харесва ми това, че не мисля за нищо, докато съм там и се отдавам на активна почивка.

Общи условия

Активация на акаунт