Mango -Размени

• 582 717
  • 4 638
  •   1
Отговори
# 2 910
Предлагам тези от последната поръчка.

# 2 911
Мъжки велурени обувки, номер 44. Стелка- 29,4 см.: https://www.mangooutlet.com/bg/men/shoes/ultralight-suede-bluche … &busqref=true
Скрит текст:
55лв
Добавям и тениска от секция Виолета, размер M: https://www.mangooutlet.com/bg/plus-size/t-shirts-and-tops/messa … &busqref=true
Скрит текст:
10лв

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 18:36 от Ава*

# 2 912
  • Варна
Предлагам този пуловер , размер XS, цвят Fuchsia. Моделът  е oversize и може да стане и за М, че дори  и за L. Материята е много мека и приятна, изглежда ще топли много, особено около врата Simple Smile Цветът е по-скоро червен. Не нося толкова дебели пуловери, а и ми идва широк, иначе е супер.

Скрит текст:
Излезе ми 13 лв.

# 2 913
Ясмина, може ли линк към пуловера в сайта.

# 2 914
  • Варна
Ясмина, може ли линк към пуловера в сайта.
Ето

# 2 915
Предлагам тази чанта

7лв.

# 2 916
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Може ли ширината му?

# 2 917
  • Варна

От рамо до рамо - 62 см. Ширина на гърдите - 57 см.

# 2 918
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Благодаря!Доста е широк наистина , а много ми хареса.

# 2 919
Скрит текст:
Предлагам тези от последната поръчка.
пуловерът дали ще е много голям за стандартен М

# 2 920
Цитат
пуловерът дали ще е много голям за стандартен М
Огромен е, да. Това е обсъждания по-горе пуловер в друг цвят.

# 2 921
Предлагам този пуловер , размер XS, цвят Fuchsia. Моделът  е oversize и може да стане и за М, че дори  и за L. Материята е много мека и приятна, изглежда ще топли много, особено около врата Simple Smile Цветът е по-скоро червен. Не нося толкова дебели пуловери, а и ми идва широк, иначе е супер.

Скрит текст:
Излезе ми 13 лв.
Здравейте,наличен ли е?

# 2 922
  • Пловдив
Не е чак толкова огромен горният пуловер.  Да, стои леко оувърсайз, на мен ми харесва много. Моят е М - същия размер си нося. Ако искате, мога да направя снимка облечен:)

# 2 923
Не е чак толкова огромен горният пуловер.  Да, стои леко оувърсайз, на мен ми харесва много. Моят е М - същия размер си нося. Ако искате, мога да направя снимка облечен:)

Ще съм благодарна на една снимка!Страшно много ми хареса.

# 2 924
  • Пловдив

Ето го, много е мек и топъл, с удоволствие си го нося. Само, че цветът не е излязъл добре - ето го  на дневна светлина

Общи условия

Активация на акаунт