Жена шофьор? Да-да!!!

• 9 423
  • 186
  •   1
Отговори
# 90
Е само едно нещо ме изкарва от равновесие  - кара с 50!!!!!! Crazy

Признавам си, карам с доста над 50, но, всеки път си мисля, че не е правилно, не е законно, но всички го правят! И на мен ми пречат тези, дето карат с 50, но истината е, че те са тези, които спазват правилника, а не аз, като карам с 80! Просто изказвания от сорта - кара с 50, са....незнам и аз какви са, все едно да кажеш: "Аууууу и минава на кръстовището само на зелено".... ooooh!

no comment

И мен тези изказвания /срещнах ги на две места/ ме хвърлиха в тъча.  ooooh!
Определено смятам, че не е нормално огланичението за градско да е едно и също за кварталните улички и за надлези и булеварди, по които може да се кара доста по-бързо, но дори по булевард като Цариградско не смятам, че е нормално да се кара с повече от 80, няма да коментирам с какви скорости се движат някои много добри шофьори там. А и защото прочетох много коментари, че мъжете спирали на пешеходни пътеки, аз редовно си получавам псувните и коментарите за шофьорските ми умения /свързани с пола естествено/ като спра на пешеходна пътека или изчакам пешеходците на десен завой. 
За едно съм съгласна, неадекватно поведние на пътя в 99% от пътите е равно на жена /и аз редовно познавам колежките  Wink/, но не съм съгласна с обратното жена не е равно на неадекватно поведение на пътя.   Peace
А за най-големи олигофрени съм признала таксиметровите шофьори и маршрутките, като и всякакви други служебни бусове, аз пък от тях гледам да стоя далеч, че такива маневри, спирания и паркирания правят, дето и в сънищата си не съм си представяла, че са възможни. Ама то им е простено, хората работа вършат, не като всички останали изкарали колите да се шляят безцелно.

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 15:26 от Tanya77

# 91
Аз съм на улица с количката и не мога да пресека - ако някой случайно спре да ми даде път(много рядко се случва) това задължително е мъж - ЖЕНИТЕ НЕ ДАВАТ ПЪТ????? Защо бе жени?
и аз това искам да питам всеки път някоя заблудена женска, когато се прави, че не ме забелязва на пешеходната Laughing
идва ми да й спъна колата , значи Crazy

не съм много сигурна, но мисля че според една тукашна статистика голяма степен от катастрофите са предизвикани от жени. изпълненията верно са мъжки, но понякога колебанието на пътя може да бъде фатално.
Еми да, казала си го е Хара право в целта.
Аз съм признала истински досега само една шофьорка=и тя беше......таксиджийка.
А можете ли да ми кажете щом толкова много се засягаме на пол отде е излязла приказката "тази мацка има мъжки маниер на каране"?
П.С. Моят личен мъж само за един уикенд предотврати  3 ПТП с вероятноп участие на жена........ЕДИНИЯТ СЛУЧАЙ БЕШЕ ИЗЛИЗАНЕ ОТ МАЛКА УЛИЧКА БЕЗ ОГЛЕЖДАНЕ НА П.СЛАВЕЙКОВ. И точно бързината на реакциите и рискуването за секунди му помогнаха да не го натресат от дясната му страна, където бях седнала аз!!!!!!!
Ще продължа да поддържам тази теза и никой/я не може ме убеди в противното.
 Naughty

# 92
хаха, за "мъжкия маниер на каране" - сещам се за един лаф
 Simple Smile"Тоя кво кара като скопен?!" Laughing

# 93
"Идиоти! Всички карат срещу мен!" Големи патици има по пътищата. Не че няма и патоци, но някои жени 'ич ги няма зад волана ...

Може всичко да е вярно, но поне не съм опасна за другите - пърпоря си максимум с 60 км, спазвам 100 м дистанция, не се пъна да изпреварвам и да паркирам където не мога Mr. Green С една дума на никой не преча. Оставете ми да си шофирам newsm17

Това е неадекватно за градските условия шофиране. Т.е ако караш според правилника, понякога се оказва, че затрудняваш движението.

# 94
  • Балчик
Да ви кажа честно и аз съм шофьор, ама на пътя като ми се случи нелепа ситуация и си викам- жена? Обръщам се да видя шофьора, предизвикал ситуацията. Ами всеки път е жена. Всеки път познавам. Laughing

# 95
Еми да, казала си го е Хара право в целта.
Аз съм признала истински досега само една шофьорка=и тя беше......таксиджийка.
А можете ли да ми кажете щом толкова много се засягаме на пол отде е излязла приказката "тази мацка има мъжки маниер на каране"?
П.С. Моят личен мъж само за един уикенд предотврати  3 ПТП с вероятноп участие на жена........ЕДИНИЯТ СЛУЧАЙ БЕШЕ ИЗЛИЗАНЕ ОТ МАЛКА УЛИЧКА БЕЗ ОГЛЕЖДАНЕ НА П.СЛАВЕЙКОВ. И точно бързината на реакциите и рискуването за секунди му помогнаха да не го натресат от дясната му страна, където бях седнала аз!!!!!!!
Ще продължа да поддържам тази теза и никой/я не може ме убеди в противното.
 Naughty

Държа първо да отбележа, че не с опитвам да убеждавам никого в нищо или пък да променям нечие мнение.  Peace
Аз пък не успявам да преброя колко катастрофи на ден ми се разминават на косъм. Минавам по няколко пъти на ден през две крастовища, но които от лентата за ляв завой просто няма как да продължиш направо. Това естествено не важи за Баш Шофьорите, те естествено не могат да чакат и се престрояват в лява лента, защото няма коли, и съответно като светне зелено светофара минават през теб и или трябва да ге пуснеш или да ги блъснеш. И тъй като това ми се случва по минимум 4 пъти на ден, няколко пъти съм си правила експеримента да не ги пускам - следва свирене на гуми, клаксони, псувни и след мен някои все ги пуска. Ама така е, едни такива "невероятни" шофьори не могат да чакат в задръстване и лятото докато ремонтираха пътя при Карнобат и имаше зверски задръствания, все имаше много отворени каращи в насрещното. Е да жените не сме толкова добри, че да си позволяваме да нарушаваме правилата.
Но нещо, което цял живот няма да забравя е как един чичка с 20 годишна руса пикла ме гони, за да ме бие, 'щото видите ли аз завивам на дясно, а той срещу мен на ляво и аз не съм го пуснала пръв да мине, че карал по-бързо  Sick /пък и беше с мерСедес човека, аз къде се бутам в шамарите/. Та тръгна след мен и взе да ми свири и като спрях се засили да ме бие, ама изглежда това, че съм 40 кила го спря и почнаха едни псувни и глупости, предложих му да извикаме полиция ако иска да ми напишат акт, ама чудно защо не се съгласи, а набързо си се качи в колата и си замина.  #2gunfire
То истории, въпреки скромния си опит, мога да разказвам до отегчение. /то може и да я докарах до там де  Crazy/
Но разни обобщения хич не ги долюбвам. Не смятам, че дали можеш да караш или не зависи от това какво имаш между краката.

# 96

Това е неадекватно за градските условия шофиране. Т.е ако караш според правилника, понякога се оказва, че затрудняваш движението.

А каква е адекватната скорост за движение в градски условия?
Спомням си за поне 5-6 фатални произшествия на софийски булеварди с деца блъснати на пешеходна пътека /по-късно естествено слагат и светофар/. Аз лично смятам, че и със 60 да караш, малко трудно ще реагираш ако някои ти изскочи на пътя.

# 97
Добре бе-аз продължавам упорито и тъпо като една истинска риба-почти овен да си защитавам моята теза.
ТАНЯ 77 -обясни ми, моля те, защо 99% от жените не дават път НА БРЕМЕННА ИЛИ МАЙКА С КОЛИЧКА????
Докато същите гъзари с беемвета и мерцедеси ме пропуслат почти винаги и то на места, дето не са длъжни да го правят?
Преди 2 месеца даже трамваят петица спря на Руски, въпреки че аз не бях слезнала изобщо на платното, и ме пропусна.
Жени най-редовно ми "секат" пешеходната, но не-как ще ме оставят да мина?
Чудно ми е, защото или са раждали, или това им предстои. ooooh!

# 98
Добре бе-аз продължавам упорито и тъпо като една истинска риба-почти овен да си защитавам моята теза.
ТАНЯ 77 -обясни ми, моля те, защо 99% от жените не дават път НА БРЕМЕННА ИЛИ МАЙКА С КОЛИЧКА????
Докато същите гъзари с беемвета и мерцедеси ме пропуслат почти винаги и то на места, дето не са длъжни да го правят?
Преди 2 месеца даже трамваят петица спря на Руски, въпреки че аз не бях слезнала изобщо на платното, и ме пропусна.
Жени най-редовно ми "секат" пешеходната, но не-как ще ме оставят да мина?
Чудно ми е, защото или са раждали, или това им предстои. ooooh!

Нямам представа, но не смятам, че е свързано с шофьорските им умения. Имаше преди около седмица и тема, в която се обсъждаше, че и в градския транпорт, и на опашки не им отстъпват място. Според мен е въпрос на възпитание и не е присъщо само за жените.
Пък и може някои да им е обяснил, че на пешеходна пътека не се спира и в града с по-малко от 80 не се кара.  Wink
Аз лично спирам, защото считам, че така е правилно.  Peace

# 99
  • в Tara
аз имам няколко вероятности Mr. Green

-тая па къде се бута сега, ммм няма да спирам, щото после тръгването ми е трудно - ще си имам проблеми с другите.
-тая па за каква се мисли, ха ще й спирам - да не е по-хубава от мен?
-тая пък, не стига че е грозна, ами на всичкото отгоре път ше й правя, ха!
-няма да спирам, на мен пък да не ми спират другите жени! Crossing Arms

приемам още възможности Mr. Green Laughing

само ще ви кажа, че моя инструктор беше жена Rolling Eyes
на края на курса на въпроса ми няма ли да ми покаже най-накрая как да паркирам и как да давам на задна, тя ми отговори - бе то това мъжа ти ще те научи! Laughing
жена, ко да я правиш? newsm78

# 100
Офф топик
НА НАШАТА ХАРА
КЪРТИ МИВКИ АВАТАРА. Party Party Party
Харка, нищо лично, просто всеки път като го видя, се подсмихвам якичко. Flutter

# 101
  • в Tara
Офф топик
НА НАШАТА ХАРА
КЪРТИ МИВКИ АВАТАРА. Party Party Party
Харка, нищо лично, просто всеки път като го видя, се подсмихвам якичко. Flutter
  bouquet Heart Eyes

# 102

...Искам веднъж само да се качиш при моята жена... Да те вози... ... Ще ти се изправи косата и чувал за повръщане няма да ти свърши работа...

Няма как да не призная, че това е абсолютно и неоспоримо доказателство, че жените са мноооого добри шофьорки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Пък единственото ПТП, което ще е предотвратено с милион усилия на сто шофьори и пешеходци...  Ще е това, в което ще участваш ти... С главен виновник - пак ти...

А това тук направо ме "изкърти". Забелязвам невероятни пророчески умения! Може ли да предскажеш и още нещо по въпроса: дата, час, място на предстоящто ми ПТП ? Виждам, че черпиш информация от сериозен източник, може би информационната банка на врачките от Канал2001 или Скат.
 newsm62

# 103
  • София
Изобщо не го защитавай! Разбирам, че си му жена, но ако искаш да предотвратиш обидите по негов адрес, по-добре сложи парола на компютъра и не му я казвай! Mr. Green
В крайна сметка, ако аз вляза в някой мъжки форум и се изцепя с тема от рода "Всички мъже са импотентни", няма да очаквам положителни отговори и мили обръщения....
Всяко нещо си има граница. Аз не се обиждам от такива изказвания, но се паля и продължавам да чета в тази тема...
Не го познавам, но силно се съмнявам, че  е добър шофьор. Просто добрите шофьори са уверени в себе си и не се надцакват с жените на пътя.

П.П. Постингът се отнася за долния отговор, който някак си се е появил след моя, въпреки, че писах, след като го четох

# 104
Хич не я харесвам тая тема.
Обаче какво да правя така ние сме жените носим отговорност не само за децата си Embarassed
Искам не искам трябва да отговоря на въпросите ви.
Цитат
Интересно тя какво ще каже за шофьорските му умения
Добър шофер.
Цитат
а и той за нейните
Незнам какво ще каже за моите обаче аз споделям мнението му че ние жените сме по лоши шофери. Не ми харесва начина по който си изказва мнението и не ми харесва че слага всички под един знаменател.
Цитат
навярно не пие, или ако пие кара пиян, или пък се прибира сам с такси?
Не пие по принцип.
Не му се вързвайте някой мъже и на 30 години флиртуват по начина по който го правиха на 12.
Закача се.

Общи условия

Активация на акаунт