Признавам си, карам с доста над 50, но, всеки път си мисля, че не е правилно, не е законно, но всички го правят! И на мен ми пречат тези, дето карат с 50, но истината е, че те са тези, които спазват правилника, а не аз, като карам с 80! Просто изказвания от сорта - кара с 50, са....незнам и аз какви са, все едно да кажеш: "Аууууу и минава на кръстовището само на зелено"....

no comment
И мен тези изказвания /срещнах ги на две места/ ме хвърлиха в тъча.

Определено смятам, че не е нормално огланичението за градско да е едно и също за кварталните улички и за надлези и булеварди, по които може да се кара доста по-бързо, но дори по булевард като Цариградско не смятам, че е нормално да се кара с повече от 80, няма да коментирам с какви скорости се движат някои много добри шофьори там. А и защото прочетох много коментари, че мъжете спирали на пешеходни пътеки, аз редовно си получавам псувните и коментарите за шофьорските ми умения /свързани с пола естествено/ като спра на пешеходна пътека или изчакам пешеходците на десен завой.
За едно съм съгласна, неадекватно поведние на пътя в 99% от пътите е равно на жена /и аз редовно познавам колежките
/, но не съм съгласна с обратното жена не е равно на неадекватно поведение на пътя. 
А за най-големи олигофрени съм признала таксиметровите шофьори и маршрутките, като и всякакви други служебни бусове, аз пък от тях гледам да стоя далеч, че такива маневри, спирания и паркирания правят, дето и в сънищата си не съм си представяла, че са възможни. Ама то им е простено, хората работа вършат, не като всички останали изкарали колите да се шляят безцелно.
"Тоя кво кара като скопен?!" 
/пък и беше с мерСедес човека, аз къде се бутам в шамарите/. Та тръгна след мен и взе да ми свири и като спрях се засили да ме бие, ама изглежда това, че съм 40 кила го спря и почнаха едни псувни и глупости, предложих му да извикаме полиция ако иска да ми напишат акт, ама чудно защо не се съгласи, а набързо си се качи в колата и си замина.