Жена шофьор? Да-да!!!

• 9 431
  • 186
  •   1
Отговори
# 165

[/quote]

Като се комбинира горекрещящата агресия с феноменалните женски умения за каране, представям си какво страшилище има на пътя!

[/quote]

hahaha newsm78 hahaha newsm78 hahaha баси простотията.
С такива заключения може да остане един ...*****************

А що се отнася за страшилището на пътя,нищо чудно да съм ти дала предимство след всички мъже,които не го правят.Нищо чудно...

# 166
Абе вие не сте у ред..кво се пените толкова... Mr. Green

От такива комплекси кой е по- по- най стават катастрофите по пътищата...изпреварил ме мъж/ жена..и айдеее юруш да съм най - отпред на опашката....луда работа newsm78

# 167
мнооого ми стана забавно. чета и се смея с глас
според мен всичко идва от там че караме доста различно- мъжете и жените де. като карам аз, мъж ми се кара защото не карам като него:
да се шмугвам навсякъде и винаги, нищо че има само 2 коли пред мене,
да правя от 2 ленти 3, за да съм отпред,
да "режа " други шофьори и т.н.
просто си карам както мога и както се чувствам спокойна oops   сега да предупредя мъжката част- придвижвам се със субаро в сив цвят, не метализе - напрягайте сетивата си в близост до въпросния автомобил

# 168
специлно за кондев
съвет при среща със въпросното субаро- най-добрият вариант е да спрете и да изчакате да премине, като на железопътен прелез Laughing

# 169
специлно за кондев
съвет при среща със въпросното субаро- най-добрият вариант е да спрете и да изчакате да премине, като на железопътен прелез Laughing

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green smile3532

# 170

Колко пъти ми се е слу4вало да съм с мъжа ми в колата и той да трябва да реагира светкави4но, заЩото ... или намаля рязко скоростта в права отсе4ка, без да има при4ина и т.н. С други думи те изправят на нокти.

Ихааа,  мъжът ти как разбира има или няма причина колата пред него рязко да намали скоростта? Причините могат да са всякакви - пътя, възникнала неизправност в автомобила. Много ми е интересно как ти и мъжа ти ги преценяте тези неща само с поглед. И въобще не вдяваш ли, че спазването на дистанция си е лично негова грижа, не на този(тази) пред него? 
За протокола - и аз набивам профилактично по-резки спирачки или пускам аварийни винаги, когато някой ми кара лепнат на багажника по Цариградско и смята, че ограничението 80 важи само за останалите. Ами не ме кефи да ми е "на 1 ръка разстояние" и съм сигурна, че  ако се наложи моментално спиране, този гений в шофирането няма да може да спре, без да ми влезе в колата.
Така, че в този случай го изправя на нокти не поведението на дамата отпред, а прекалено самонадеяното му собствено поведение на пътя.

# 171
А за бакшишите съм съгласна-все едно с конкурс са ги избирали,как пък идин нормален не видях,мислят,че всички са им длъжни и че винаги са с предимство! Онзи ден,чакам си аз зад автобуса на "Красно село" и някъв бакшиш решил,че трябва да направи ляв завой-и ако може "веднага"-като се разсвирил,та чак вратата отворил да се кара  Shocked
Аз какво,да мина през рейса ли,кво? Ми като има задръстване-ше чака,всички чакаме! Ако бях мъж със сигурност щях да му скоча,ама...не съм му в категорията.

# 172

Колко пъти ми се е слу4вало да съм с мъжа ми в колата и той да трябва да реагира светкави4но, заЩото ... или намаля рязко скоростта в права отсе4ка, без да има при4ина и т.н. С други думи те изправят на нокти.

Ихааа,  мъжът ти как разбира има или няма причина колата пред него рязко да намали скоростта? Причините могат да са всякакви - пътя, възникнала неизправност в автомобила. Много ми е интересно как ти и мъжа ти ги преценяте тези неща само с поглед. И въобще не вдяваш ли, че спазването на дистанция си е лично негова грижа, не на този(тази) пред него? 
За протокола - и аз набивам профилактично по-резки спирачки или пускам аварийни винаги, когато някой ми кара лепнат на багажника по Цариградско и смята, че ограничението 80 важи само за останалите. Ами не ме кефи да ми е "на 1 ръка разстояние" и съм сигурна, че  ако се наложи моментално спиране, този гений в шофирането няма да може да спре, без да ми влезе в колата.
Така, че в този случай го изправя на нокти не поведението на дамата отпред, а прекалено самонадеяното му собствено поведение на пътя.

smile3521

# 173
Днес на РУСКИ ми спряха последователно три коли с шофьори мъже. По тяхно желание!!! Причина-да ми дадат път с количката. Точно 2 метра по-нататък отново жена ми "сече" пътя.
Просто не мога да стана "фен" на жените-шофьори като цяло, ако и да съм жена.

Точно това коментирах наскоро с някого(не помня с вече с кого). И на мен редовно ми дават път мъже, а жените преминават като валяци  Stop

Евала на такива възпитани шофьори. Гледам до колкото мога и аз да съм от тях. Евала и на мъжете, които ми помагат с количката, когато срещна някакви препятствия и въпреки моите уверения, че ще се справя, те ми помагат. Браво. Дано са повече такива хора  Peace

# 174

Щом съм писала, 4е няма при4ина е ясно какво искам да кажа :4е нито един от евнтуалните проблеми, които биха предизвикали неЩо такова не е налице.т.е 4е въпросното лице намалява и увели4ава скоростта през цялото време (то4но като току Що взела книжка курсистка) и така неуместно забавя движението.
Жалко, 4е не си "вдянала" и си побързала да си излееШ дуШата, преди да разбереШ за какво иде ре4.
Пък и тонът ти е доста грубовати4ък. Все пак спорим, никой не иска да си налага мнението. Въпрос на гледна то4ка.

# 175

Щом съм писала, 4е няма при4ина е ясно какво искам да кажа :4е нито един от евнтуалните проблеми, които биха предизвикали неЩо такова не е налице.т.е 4е въпросното лице намалява и увели4ава скоростта през цялото време (то4но като току Що взела книжка курсистка) и така неуместно забавя движението.
Жалко, 4е не си "вдянала" и си побързала да си излееШ дуШата, преди да разбереШ за какво иде ре4.
Пък и тонът ти е доста грубовати4ък. Все пак спорим, никой не иска да си налага мнението. Въпрос на гледна то4ка.

А ако наистина току-що е взела книжка? Все пак всички оттам сме минали? Няма как да сме перфектни шофьори от самото взимане на книжка! Трябва опит!

# 176
Тия теми са доста глупавички, малко от типа "хайде да си мерим пи.ките".
Жените наистина се държат малко по- неадекватно на пътя. Малко трудно забелязват нещата около тях, карат по средата, в повечето случаи не спират на пъшеходни пътеки и т.н., но определено мъжете са по- опасните шофьори. Със сигурност катастрофите причинени от мъже са значително повече и Е взето предвид по- малкия дял на жените шофьори. Мъжете са агресивини, карат по- рисково и са значително по- нетолерантни на пътия. Да много често ми се е случвало жена шофьор да не ме пусна да мина на пешеходна пътека, но пък и няколко пъти вече ми се случва две коли една до друга да ми спрат и трети "състезател" да се опита да ги заобиколи и удара с бебешката количка да се размине на косъм. После и псувнята си отнасям #2gunfire
Щетите, които регистрираме са много повече причинени от жените, но се свеждат до тук жулнат калник, там счупен фар и "до като паркирах не видях колчето отзад". Тотална щета, регистрирана от женя шофьор са пренебрежимо малко. За сметка на това елате да видите за какви помляни ламарини става въпрос при мъжете шофьори Sad
Мнението ми е че подобни теми от типа "жени или мъже" може да пусна някой страдащ от тежка форма на нетолерантност.

# 177
Абе вие не сте у ред..кво се пените толкова... Mr. Green

От такива комплекси кой е по- по- най стават катастрофите по пътищата...изпреварил ме мъж/ жена..и айдеее юруш да съм най - отпред на опашката....луда работа newsm78

Подкрепям  Peace

Тия теми са доста глупавички, малко от типа "хайде да си мерим пи.ките".
Жените наистина се държат малко по- неадекватно на пътя. Малко трудно забелязват нещата около тях, карат по средата, в повечето случаи не спират на пъшеходни пътеки и т.н., но определено мъжете са по- опасните шофьори. Със сигурност катастрофите причинени от мъже са значително повече и Е взето предвид по- малкия дял на жените шофьори. Мъжете са агресивини, карат по- рисково и са значително по- нетолерантни на пътия. Да много често ми се е случвало жена шофьор да не ме пусна да мина на пешеходна пътека, но пък и няколко пъти вече ми се случва две коли една до друга да ми спрат и трети "състезател" да се опита да ги заобиколи и удара с бебешката количка да се размине на косъм. После и псувнята си отнасям #2gunfire
Щетите, които регистрираме са много повече причинени от жените, но се свеждат до тук жулнат калник, там счупен фар и "до като паркирах не видях колчето отзад". Тотална щета, регистрирана от женя шофьор са пренебрежимо малко. За сметка на това елате да видите за какви помляни ламарини става въпрос при мъжете шофьори Sad
Мнението ми е че подобни теми от типа "жени или мъже" може да пусна някой страдащ от тежка форма на нетолерантност.

Абсолютно. Казах същото още преди 100 страници  Wink

# 178
Не ми се четат 100 страници спорове кой е по-по- най- Twisted Evil
Обаче това ме развесели искрено Mr. Green
http://video.google.com/videoplay?docid=-7717675522522374428

# 179
Не ми се четат 100 страници спорове кой е по-по- най- Twisted Evil
Обаче това ме развесели искрено Mr. Green
http://video.google.com/videoplay?docid=-7717675522522374428

coolcool coolcool

Общи условия

Активация на акаунт