Знаете ли кого видях?! - тема 34

• 136 351
  • 816
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Той може да може, но тя няма желание. Аз също не знаех и не съм очаквала, че ще се занимава с подобно нещо. Може да е период от живота.

# 481
Живее с родителите си? Те не са ли разведени?

# 482
  • София
Може да и харесва да прави това.

# 483
Живее с родителите си? Те не са ли разведени?
Разведени не са, но не живеят заедно от 11-12 г.

# 484
Момичето е на 20 години и е похвално, че изобщо работи. Хората вземат Оскар-и с тази професия, та защо не.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 08:23 от Анонимен

# 485
  • София
Какво и е на тая професия? За да я работиш трябва да имаш усет и призвание. Само тук, при снобарщината, не се ценят тези професии. Браво на момичето. Избрала е пътя си. Пожелавам и успех.

По темата- Венци Стефанов. Любезен.

# 486
Днес на ул. Шишман - Виктор Николаев с (предполагам) дъщеря си - много добре изглежда на живо и Евгени Минчев с руса жена, която не познах.
А, и Сантра в one more bar

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 15:52 от Анонимен

# 487
И аз днес видях Евгени Минчев, но сам. На НДК, посока Витошка.

# 488
  • София
Аз пък видях Васил Петров, пресичаше Патриарха на църквата Св.Георги ( май някъде там живее). Прекалил е с ботокс, боя за коса и пр.. Прилича на нещо средно между робот-хоманоид и Йосиф Кобзон..

# 489
женята минчев често е около ндк/витошка. веднъж ме заглеждаше докато беше с шотландска поличка. притесних съ

# 490
Той там живее.

# 491
  • софия
Асен Блатечки на летището. Бая се е очичил и окръглил. И преди ми беше далеч от секс символ, а сега съвсем. Предполагам е чаровен в общуването  Crazy

# 492
Готин е Блатечки. Хич не е мой тип, но наживо изглежда много добре. Но може да е напълнял, от няколко месеца не съм го виждала. Иначе редовно маха гащи по Раковска.

Аз видях Иван Бърнев тези дни. Беше се заушил е едно палто/ яке.

# 493
  • София
Вчера Михаела Филева в мол Парадайз на последния етаж на някакво мероприятие във връзка с реклама на Кока Кола. Имаше много деца, които се редяха на опашка за снимки. Видя ми се много симпатична и усмихната. Доста е висока. 

# 494
Като каза висока...видях Гергана Брънзова, ама тя си е наистина много висока.

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 19:52 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт