Списания с подаръци - 9

• 42 786
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
Взех броя, утре ще пробвам спиралата.
Ноември ще са червила Катрис, аз май съм пас, че съм фул с такива и така си стоят:

# 106
  • При децата ми
А, тук вече с червилата на "Катрис" мога да се включа! Имам едно такова червило от друго списание и ми хареса.

# 107
  • Бургас
Аз взех списание ОК с червило Катрис,хареса ми ,ще взема и Грация другия месец.

# 108
Аз взех списание ОК с червило Катрис,хареса ми ,ще взема и Грация другия месец.
Какъв е цвета и плътността на червилото?

# 109
  • Вестерос
Аз съм вземала Джой с червило Катрис и си беше на цената на Джой. Не мисля да вземам обаче Грация с Катрис за 9 лв Grinning

# 110
  • Бургас
Аз съм вземала Джой с червило Катрис и си беше на цената на Джой. Не мисля да вземам обаче Грация с Катрис за 9 лв Grinning
Като каза Joy да питам - спряха ли да го издават? Не съм го виждала отдавна на пазара

# 111
  • Вестерос
Нямам идея, преди го купувах, но мин.година имаха игра да си снимаш всички Джой списания, във фб беше играта на страницата им. Участвахме около 10 човека, никой не спечели, изтриха всичко все едно е нямало игра, не обявиха печеливш и прочие. За тяхна радост имах много работа и не ми се занимаваше с КЗП. От тогава не купувам.

# 112
Да ви кажа, че спиралата не е зле. Четката е широка, изцяло силиконова и с гъсти зъбчета, много добре ми разделя миглите. Само извивачка ми трябва.
Мострички поне в моя пакет нямаше. Беше добре запечатан, тъй че явно само спиралата е с този брой.

Само аз ли очаквам поне 1-2 мострички, освен подаръка към Грация?

# 113
Нямам идея, преди го купувах, но мин.година имаха игра да си снимаш всички Джой списания, във фб беше играта на страницата им. Участвахме около 10 човека, никой не спечели, изтриха всичко все едно е нямало игра, не обявиха печеливш и прочие. За тяхна радост имах много работа и не ми се занимаваше с КЗП. От тогава не купувам.

Да, миналата година го спряха. И аз бях участвала в някаква тяхна игра, май беше да снимаш  новия брой ли нещо такова, не се сещам какво беше, май беше някакъв юбилеен брой с много награди, но нямаше печеливши. Аз и за тяхната кръстословица много се съмнявах дали изобщо даваха реални награди, но всеки път, когато си купувах списанието пак пращах смс, а все "печелеха" от София. Както и да е, радвам се, че го спряха. Искам лека полека да спрат и останалите... никаква полезна информация и все стари снимки и интервюта...

# 114
  • Вестерос
Да, точно за юбилейния брой и аз съм пращала за кръстословицата и нищо Grinning

# 115
Измамници. Хубаво ги спряха Smiling Imp

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 20:44 от Carolina🍁

# 116
Наскоро го купувах, имаше си го. Някъде лятото беше, но сега не съм го виждала.
https://www.facebook.com/JOYMagazineBulgaria/

# 117
  • Бургас
anra светличко е розово-оранжевеещо ,плътно,на мен доста ми хареса.

# 118
На мен малко керемидено ми изглежда. Имам едно червило Клиник, пак от Грация отпреди 4 или 5 години, на този цвят ми бие.

# 119
Днес реших да си взема, какъвто и цвят да е / няма да е единственото, което не ползвам /, обаче навсякъде списанията са свършили. Оранжево - розово, керемидено - все ще ми свърши работа.
Пусти късмет!

Общи условия

Активация на акаунт