ОСМИ клас пред нас е - ваканцията още си тече -15

• 63 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • На черешата
Торнадо, ще се напълни с девойки, който после ще разправят с гордост какво са завършили, но реално единици от тях ще са добри в това което са завършили.
вЕрвай ми имам представа какво говоря.

Това като не се случи в ТУЕС в пълна сила после се наблюдава във ФМИ. Не знам кой кога съзрява, но ТУЕС-ци попадат в групи с прекрасни девойки от НЕГ, от АЕГ, от 133, които са се преборили с математиката, но хабер нямат от програмиране. Но са доволни младежите, много са доволни, че ФМИ не е предимно мъжка територия.

Извинете за отклонението от темата, момичета!
Ще има кой да им пише курсовите. Joy
И с това съм наясно, няма да казвам защо Joy

Кой на кого?

# 106
Но няма да трябда да се местим или кандидатстване , нали?
Говоря за 133 СУ.
То обединено училище до десети клас ли е? Не е лошо да се чете внимателно.
Не знам. До 12 клас ли е?
Съжалявам за тъпите въпроси. Обединено ли е 133 и ако да, какво значи това.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 21:45 от yess

# 107
Доколкото знам, обединени училища това са някои основни училища, които са се преструктурирали да преподават до 10-ти клас. В 133 то се учи до 12 клас.

# 108
Благодаря ти!

# 109
Здравейте, тази година ще е първа, в която ние ще си купуваме учебници. Може ли малко инфо за борсите за учебници и ако някой знае по-специално за 73-то учебниците.

# 110
Относно момичетата в ТУЕС - когато записвахме младежа преди него се записваше една девойка. Учителките, които приемаха документите й казаха, че там много се радват на момичетата, но тази година има доста.

# 111
Иначе лично аз мисля, че балът не е определящ за интелигентността, а за мотивацията и старанието....
Хммм. Мисля наобратно.

Момичетата са атакували ТУЕС казвате. Много заразно това програмиране Simple Smile

Математиката се ценяла навън. Позната нещо се чуди какви ще ги къдри тяхното с единия Волдемор.

# 112
  • София
Да изместят малко темата.
Как стои въпроса с цветята? Масово ли е носенето на първия учебен ден?

Наборът обича да подарява цветя (освен аз, сестра също му редовно получава за всеки празник), но нещо не му се получаваше до сега в училуще. Случи на класни:
1-4 клас - г-жата първо имаше алергии към пръста на цветята (бяха и подарява ли орхидеи, а то тяхното не е пръст, ние не) и младежът първокласник, ме беше предупредил да зная. После (тя) искаше да събираме парите "определени за букети" в кутия за благотворителност, но младежът молеше все пак да занесе цвете (макар и притеснен, че не е изпълнил на 100% изискването).
5-7 клас -... все едно нямаха класна и едва се прежалваше да занесе цвете на 15ти (беше от малцината) .

# 113
  • София
Иначе лично аз мисля, че балът не е определящ за интелигентността, а за мотивацията и старанието....
Хммм. Мисля наобратно.

Момичетата са атакували ТУЕС казвате. Много заразно това програмиране Simple Smile

Математиката се ценяла навън. Позната нещо се чуди какви ще ги къдри тяхното с единия Волдемор.

Аз не мога да определя, какво определя нашия бал Joy , освен пълното му неразбирателство с българския език. Пише без правописни грешки и с вярна пунктуация, последната по усет от изчетените книги, предполагам. И до тук...
Лоренца, не ме карай да съжалявам, че не участвахме на 4то класиране, за да избягаме от програмирането! Joy

# 114
  • Варна
Хммм. Мисля наобратно.

Е, аз визирах себе си Simple Smile.
Детето съчетава хем акъл,хем старание. Даже беше сборил 24 задача. Но и като цяло НВО не е толкова непосилно сложно.

Цветя ще носи. Ще бъде интересно ако класният е мъж.

# 115
  • София
Благодаря на всички заа честитките!
Нещата се оказаха още по-хубави на място! Освободило се неше място в А/И/био - първото ни желание! А пък за а/н викнахме една приятелка на моята! Уредихме се отвсякъде. Зам. директорката ме хареса.🤩
Ехаааа! Супер се е получило! Честито! Hug Hug bouquet bouquet bouquet

# 116
"Край вечее! Днес отидохме, отписахме се от 33 ЕГ и веднага тръгнахме да се записваме в 18 СУ. Беше доста тежко лято, но най-накрая ще можем да си отдъхнем! Късмет на всички, които все още чакат!! Simple Smile"

В коя паралелка Ви приеха?

r_yan и девойката е в 18-то с АЕ/НЕ. Grinning Имаме съученички. Ако ползва фейсбук (не разбрах момче или мочиче е) - имат си група на класа.

Free, страхотна новина! 127 е далеч за предпочитане пред 93, така че при вас поне си е заслужавало нервите. Simple Smile

Момче е, преди това беше в Японската паралелка.

Можеш ли да ми изпратиш линк към групата

# 117
  • София
И нашата класна от 5 до 7 беше ужасна. Въобще, свещи паля, че се махнахме от това училище.
Как е по принцип в езиковите? Кой е класен? Учителя по основния език ли? И той ли остава 5 те години?

# 118
Не мога да ви насмогна, много сте активни
Биби, честито, жива и здрава да е бебка.
Радвам се и за всички приети на четвърто класиране, това че нямах време да чета, не значи че не проследих драмата...

# 119
  • гр. София
Здравейте! Случи се чудото и при нас, четвъртото класиране е страхотен шанс без риск. Записах дъщеря ми в 32ро- английски с испански! Има ли мами с деца в тази паралелка?

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 10:57 от ейнджъл12

Общи условия

Активация на акаунт