ОСМИ клас пред нас е - ваканцията още си тече -15

• 64 588
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ами да говорим за мъже! Laughing
У нас в делничните дни готви мъжът ми. Аз се включвам през уикенда.  Smiley Smiley

П.П. Входните нива не ме плашат, нормално е да позабравят това-онова...
Май ще купувам кутия за храна...Наборката е втора смяна, в някои дни ще е до 14 часа...Докато се прибере, ще е освирепяла от глад. Някакъв сандвич за закуска и отделно кутия с хапване ще трябва да носи. Около училището май няма нищо подходящо за ядене на готвено, освен ако не обядват в стола (не знам дали има такава опция)...Часовете им са на блокове, с 20 минутни почивки, без голямо междучасие, няма да има време за ядене навън в училищно време...

# 676
  • София
У дома ,ако няма мЕсо,ще ме изядат и после ще ме изгонят.

Това ми напомни за майката, викаща по детето си, което не иска да излезе от морето: "А се удавИ - а те убих!" Joy

Като гледам, май сте изтрещели от скука, с тези теми за готвене и гладене. Joy Поне за мъже да си говорите, а вие - битовизми нЕкви. Sleeping Направо ми залипсва екшъна около резултати и класирания. Smirk
Smiley
Никакви екшъни не ми трябват. Искам спокойствие.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 20:22 от ТМ

# 677
  • София
Май ще купувам кутия за храна...Наборката е втора смяна, в някои дни ще е до 14 часа...Докато се прибере, ще е освирепяла от глад. Някакъв сандвич за закуска и отделно кутия с хапване ще трябва да носи. Около училището май няма нищо подходящо за ядене на готвено, освен ако не обядват в стола (не знам дали има такава опция)...Часовете им са на блокове, с 20 минутни почивки, без голямо междучасие, няма да има време за ядене навън в училищно време...
А, точно това си мислех и аз. Дори и в темата на училището зададох този въпрос. Моят е първа смяна и след това веднага, ще тича на тренировка. Някъде през почивките, ще обядва. Май, ще вадя и аз кутиите.

# 678
  • София
Ауууу, входни нива Scream Моят за 5 стинки преговор не е направил...Голяма излагация го чака, голямаааа! Гледам във фб групата на випуска, децата вече се сдушват по интереси - клуб по математига ще правят една-две олимпийски надежди и бивши семегейчета, а наш'то се е заварило за конзолата и компа, и сигурно вече е забравило да събира и изважда Flushed

# 679
  • В светлината на слънцето
Моят малкият и той в клуб по интереси - направил си с още двама от класа още един канал в ютюб. Понеже един не му стига. Imp

# 680
  • София
Аз снощи разгледах няколко  учебника по математика и въпреки математическата му насоченост се притесних. След 3 месеца лежане и лаптоп-ване, съмнявам се, че и името си помни, как да напише.

Sanaka, дай да говорим за жени!
Прибира се моето тази вечер, а около него на талази се носят облаци миризма на дамски парфюм. Били с още едно момче и момичета на разходка. Ти да видиш! Обаче, от едната му страна, миризмата направо задушаваща. Той с бяла тениска, а на рамото му има издайническо петно от фон дьо тен или пудра. Scream
Викам му, я кажи сега, коя мацка се клепа толкова? Той: еди коя си....ама ти как разбра? Joy
Вече се замислям, кога е редно да бъде запознат лично с презервативите? Flushed

# 681
  • София
Аз моя тия дни по Великден мисля да го запознавам отблизо. Племенника на 15 вече се е запознал в действие Open Mouth Раншко ми се види, ама- нека знае, пък когато - тогава.

# 682
  • София
А раншко е по- добре! Аз мисля още личен живот да има в мен! Млади сме за внуци. Belinda, а и ти поне бебето да поотдегледаш, че ще стане тегаво... JoyHug

# 683
  • София
Да, ние сме си го мислили с мъжа ми...Ако вземе този да ни направи млади баба и дядо, може да водим Козуначко с внучето на море и ще сме баш като циганите - чичо, подай ми лопатката Joy

# 684
  • София
Joy
Има такъв случай в рода ми. Много близки роднини, семейство с три деца, с разлика помежду им по 6-7 години. Най- голямата кака се омъжи и забременя. Проблемна бременност, болници, задържания... Майката, образовна жена, родила вече 3 деца, навлиза в критическата. Покрай неприятностите с бременността на момичето, цикъла й става съвсем нередовен. Дъщерята ражда, всичко е нормално, щастлив край. Няколко седмици след изписването, по женски отиват на гинеколког. И.... майката разбира, че е бременна в 6ия месец! Kissing Heart
Еми... отгледаха ги като братчета. В детската градина, в която ходеха, една година не можеха да разберат коя е майка, коя баба, коя кака, кой чичо... Почти като в Антигона. Joy
Момчетата са с няколко години по-малки от мен. До ден днешен се шегуват и се чичосват, но не могат един без друг!
Свят шарен, важното е всички да са щастливи. Като съм говорила с майката-баба, до ден днешен благославя това, че не е разбрала, че е бременна! Страхотно семейство, мда...

# 685
  • София
Ами да говорим за мъже! Laughing
У нас в делничните дни готви мъжът ми. Аз се включвам през уикенда.  Smiley Smiley

Joy
Това ми напомни за вица за мъжете, които си говорили цяла вечер за жени и накраят единият предложил да сменят сменят темата и да си говорят за изкуство. Joy

Вече се замислям, кога е редно да бъде запознат лично с презервативите? Flushed

Време е! Grinning

А темата за младите баби хич не ми харесва. Frowning1

# 686
  • София
Пепел ти на езика Scream

# 687
  • София
За кое? Joy

# 688
  • София
Не на теб, на Слънчевата, за историята с бременната баба Flushed
Искам, като стана баба, да си хвана дедото под ръчка и да си цъкаме насам-натам, свободни от добитък, а не тепърва цялото упражнение отначало.

# 689
  • София
Пепел ми, де! И мен ме втриса от тази история, колкото и симпатична да е отстрани! Stuck Out Tongue Winking Eye

Sanaka, то и на мен хич не ми хареса това, което видях тази вечер, ама ей на, никой не ме пита. Честно казано, останах много изненадана. Имам си едно наум, по тези въпроси.
И на мен ми се струва, че е рано, но май не трябва да съдим от нашето развитие на тази възраст...

Общи условия

Активация на акаунт