ОСМИ клас пред нас е - ваканцията още си тече -15

• 63 667
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • На черешата
Каката мина периода на "Моля, цветя- неееее. Ти добре ли си?,". Миналата година сама пожела да купи цвете с думите "Е как без цвете де, нали трябва да се уважаваме" 😂😂😂

# 121
  • В светлината на слънцето
При нас не е ясно кой ще е класният май. Със сигурност не е учителят по основния език. Класният на випуска, който е завършил сега, бил страхотен, учител на годината, имало за него тв репортажи. Но май напуска, за да продължи в съвършено друга сфера. Дано да не се окаже вярно и той да поеме и нашият клас.

# 122
  • София
Здравейте! Случи се чудото и при нас, четвъртото класиране е страхотно....
Нали? Не случайно го нарекох „Колелото на късмета”. ☺ Няма как да се предвиди, колко места и къде ще се освободят в последния момент.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 12:23 от ТМ

# 123
  • София
Все нещо изниква!
Аз сега премислям дали не трябваше да се пробваме във Втора, обаче тя пък ни е много далече.

Ейнджъл, честито! Много хубаво училище!

# 124
  • София
Free, във Втора АЕГ нямаше места за момичета на 4-то, така че не го мисли.

# 125
  • гр. София
Все нещо изниква!
Аз сега премислям дали не трябваше да се пробваме във Втора, обаче тя пък ни е много далече.

Ейнджъл, честито! Много хубаво училище!
Благодаря, Free Agent! Мисля, че все пак разстоянието до училище е от голямо значение, особено през зимата.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 12:10 от ейнджъл12

# 126

r_yan и девойката е в 18-то с АЕ/НЕ. Grinning Имаме съученички. Ако ползва фейсбук (не разбрах момче или мочиче е) - имат си група на класа.

Free, страхотна новина! 127 е далеч за предпочитане пред 93, така че при вас поне си е заслужавало нервите. Simple Smile

Момче е, преди това беше в Японската паралелка.

Можеш ли да ми изпратиш линк към групата

Интересно. Японската е с по-висок бал по принцип. Явно е била по-предно желание. Да не би да е размислил? Simple Smile
Иначе аз линк към групата нямам, защото е затворена. Wink
Може да попита в тази група: https://www.facebook.com/groups/364194650409356/?fref=nf
Там ще го видят и ще го добавят. До сега са открили само едно момче от класа. Joy

# 127
  • София

Математиката се ценяла навън.

Вече и у нас!
И в друга тема написах (спамих) наскоро по този въпрос.
Има работа за математици вече и в България. Особено се ценят медалистите от олимпиади, но се намира работа и за такива от малко по-ниско ниво. Все пак трябва да са добри обаче и да имат поне бакалавърска степен.

# 128
  • София
Здравейте! Случи се чудото и при нас, четвъртото класиране е страхотен шанс без риск. Записах дъщеря ми в 32ро- английски с испански! Има ли мами с деца в тази паралелка?
Честито! Аз в понеделник отписах Мишо от същата паралелка и тогава нямаше други свободни места с испански.

# 129
  • гр. София
Здравейте! Случи се чудото и при нас, четвъртото класиране е страхотно....
Нали? Не случайно го нарекох, „Колелото на късмета”. ☺ Няма, как да се предвиди колко места и къде, ще се освободят в последния момент.
Наистина е така, това място дори не беше обявено, просто някой се е преместил!  Пожелавам успех на всички и още места ще се освобождават. Нашето освободено място е в 119, хуманитарна паралелка- английски с фр./ руски.

# 130
  • София
Наистина е така, това място дори не беше обявено, просто някой се е преместил!  Пожелавам успех на всички и още места ще се освобождават.
Точно тези местения на деца, осигуряват късмета на други. Тях няма кой да ги предвиди, камо ли да тръгне да ги качва в в сайта. За РУО да не говорим. Там не са от бързите. За мястото, което освободихме в 133-то, документите на следващия кандидат бяха подадени миг след като напуснахме канцеларията. Е, как да обявят свободно място?

# 131
Искам да попитам МОН, РУО София или някой дали е публикувал резултатите от матурите в 12 клас за тази година?
Аз лично не ги откривам. Confused
И въобще от къде може да се намери подробна информация от предишните години за матурите, различни от БЕЛ?

# 132
  • гр. София
Здравейте! Случи се чудото и при нас, четвъртото класиране е страхотен шанс без риск. Записах дъщеря ми в 32ро- английски с испански! Има ли мами с деца в тази паралелка?
Честито! Аз в понеделник отписах Мишо от същата паралелка и тогава нямаше други свободни места с испански.
Значи на вас трябва да сме благодарни. Благодаря, дано и вие да сте доволни в новото училище и най-вече децата да са доволни от учители и съученици!

# 133
  • София
Ох, сетих се, че трябва да се обадим в 138мо, да не заемаме място.

# 134
Спрете се, мами, реших, че има 5-то класиране вече!

Ама то не колело, направо центрофуга, завъртя ми се главата от премествания. Явно е до голям късмет, да си и там на място и преди теб някой да освободи още по-желано място:)

Честито на последните записали се!

Мента, бейлис вади, любим ми е. Но в тези жеги съм минала на разхладителни напитки само.

За цветя, не сме дискутирали, още, като му дойде времето!

Общи условия

Активация на акаунт