Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 421
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • ville de Quebec
Здравейте майчета,

Най-накрая да мога да ви пиша... Ами, какво да се прави, като от 2 седмици ходя на работа, нещо което не бях правила последните 2 години и съвместно с бременната умора, като се върна, съм пълен труп, ама дори и по телефона не мога да говоря...

И така, да се отчета и аз с прегледите - няма преглед!!!!!  #2gunfireДадоха ми час чаааааак за 20 Юли, специално гледаха да съм в 12 седмица за прегледа. Така че, кой се беше оплаквал от БГ ехографите? всички от вас са си виждали вече бебетата, някои дори и по 2-3 пъти..... Ако ми беше първа бременност, щях сигурно да се побъркам от мисли и размисли дали всичко е наред, добре че ми е втора и приемам по-спокойно нещата Wink

Иначе за гаденото - ами не ми е супер лошо, ама си се чувствам непрекъснато едно такова дискомфортно и даже ме кара да повръщам от време на време... Но си имам и апетит и ям по около 6-7 пъти на ден, ама и аз гледам да не ям много въглехидрати, но пък плодове си ям, тях не ограничавам. Хубавото е, че изобщо не ми се яде сладко под каквато и да е форма, направо ми става лошо от него, май ми е най-добре от изцедено сирене Laughing

FEMININE, добре дошла и от мен! За спорта, ще трябва и аз да те разочаровам, че в близките 9 месеца, няма да ти се отдаде да се изпотиш. Може да правиш леки упражнения, само че да тичаш и чак да се изпотиш, мисля, че не е добра идея.  И аз знам, че може да се ходи и да се плува. При първата бременност посещавах аеробика за бременни, където ни приемаха след 3ти месец и правихме доста леки упражнения, тип загрявка и без тичане. Може би уред като степер е подходящ, ама определено не трябва да си позволяваш да прегряваш, както на обикновена тренировка, опасно си е през цялата бременност. Успех и лека бременност.

# 121
Здравейте.
Feminine,  искам да те успокоя относно спортуването.Всичко зависи от начина на живот който си водила до сега. Аз също съм спортна натура и с първата си бременност ходех на фитнес от третия месец до последната седмица преди раждането. Естествено бях на специална програма, но мога да кажа ,че караката и ръцете ми трепереха след всяка тренировка. Гимнастиките за бременни са предимно дишане и разтягане, защото са съобразени с жените , които по принцип не спортуват. Но аз имах индивидуална програма и с изключение на коремни преси (макар и такива да правех по малко), тичане и скачане, нищо не ми се спестяваше. Вместо тичане ходех на пътека по 30 мин. Тренировките ми бяха 3 пъти седмично.Човека, който ми ги водеше е и диетолог и ми беше напавил и хранителен режим. Ако искаш ще ти дам координати.Също така ходех много, все бях по планините.В осми месецкачих Снежанка:) Но всичко това след трети месец и при положение,че бременността ти е нормална. Аз всъщност във втори месец карах сноуборд, но просто не бях осведомена ,че е опасно.Сега чакам да мине третия месец и тръгвам пак на фитнес, но и на плуване или аквагимнастика.За съжаление обикалянето на планинните няма да го бъде ,защото няма как да мъкна малката:(Инае имам самар за детето ,ама сега не мога да я нося, а тя е още малка , за да ходи по толкова много.
А задъхването ти е свързано с увеличението на количеството на кръвта , нормално е.
Всъщност момичета, призовавам всички ви- движете се много и не се тъпчете , защото най-малко ще имате нужда да мислите и за 10 килограма отгоре след като родите.  bouquet

# 122
Клеми, разкажи накратко как мина срещата на форума. От снимките виждам, че е било много весело. Видях те, нали ти си със зелен потник и жълта гривна, предполагам няма друга Клеми. Аз исках да дойда, но си притеснявах, че никой не познавам. Ако искате някой ден и ние да си спретнем срещичка. Ще ми бъде приятно, но на мен ми е най-удобно ако се разберем за някоя събота или неделя през деня, защото вечер съм с половинката, а не искам да го водя на женски срещи, а и на него няма да му е интересно.

# 123
  • София
 Laughing 
Аз съм,да. Срещата мина супер, само дето аз до сега гледах снимките,а не се видях никъде...Утре ще ви разкажа повече, че сега имам да уча за изпита утре.

# 124
Feminine добре дошла при нас  Hug Аз също редовно ходех на фитнес, но инструкторката ме посъветва да спра поне до третия месец. Каза ми, обаче че мога да карам колело, но по-лекичко, да ходя колкото се може повече и да плувам. Общо взето всички това казват. Каланетиката също е разрешена.
Аз вчера карах колело, но много се задъхвам, дори и като ходя ми става зле и трябва да седна, защото не ми стига въздух Thinking а не бях така.....
Klemy за каква среща става дума, нали не съм пропуснала нещо?? В смисъл нямало е среща на януарките, нали?
Лека седмица на всички мами Joy

# 125
  • Willebroek, Belgium
здравейте мам4ета Hugкак сте днес,предполагам отпо4инали.аз следмалко ще се захващам да шетам а така ме мързи Embarassedнещо хи4 нямам желание за това.моми4ета на първа страница в термините най отдолу съм сложила линк към снимка бг.регестрирах се там и съм ви изкарала паролата и потребителското име за да можете да влизате и да си слагате ваши снимки ,ако желаете и след време вашите корем4ета Mr. Greenсамо си пишете под снимката имет така както сте писани в форума за да ви разпознаваме.аз ве4е си сложих моя снимка Partyще си направим наше албум4е  bouquet

# 126
Ей сега ще избера снимка за там...

Ето още един интересен линк: http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=879289533

# 127
А има ли някой тук който да е от Пловдив?И аз ще сложа снимка
. Като се снимам:)

# 128
  • София/Варна
dobito, има някакъв проблем - с така дадените логин и парола не можеш да влвзеш Simple Smile

# 129
я опитай пак, че аз бях вътре...

# 130
dobito, има някакъв проблем - с така дадените логин и парола не можеш да влвзеш Simple Smile
Опитай пак, защото и аз влезнах и даже си качих снимка Simple Smile
Добито идеята ти е супер! Hug

# 131
  • Willebroek, Belgium
невъзможно е да не става.аз си влизам постоянно.опитай пак Simple Smile Hug

# 132
  • София
Здравейте!
Как ви понася жегата? На мен днес ми стана зе в маршрутката, докато отивах на изпит... Sick Не се стигна до драйфане, но ми беше много зле. Купих си студена вода, поседнах и за около половин час се поосвестих, ама...се чудя как ще я карам лятото. И аз ще сложа някоя снимка,ама чакам да ми порастне корем, че иначе няма смисъл, фейса и без това ми го виждате на аватара отстрани.  Party

# 133
  • София
Леле, момичета, много сте готини! Мен чак ме е срам да си сложа снимка, каквато съм дебеланка!  Embarassed  Embarassed  Embarassed

dobito, приеми най-искрените ми поздравления и ръкостискания за труда, който полагаш!  Hug  Heart Eyes

Klemy, на мен отдавна ми прилошава - като седя по-дълго време права, без да се движа (миене на чинии, градски транспорт) и си мислех, че си внушавам. Не знам защо реших, че не е нормално толкова от рано и при такова малко усилие да ми прилошава, но е факт. А поне взе ли изпита?  Flutter

# 134
  • София/Варна
Klemy, и мен ме мори жегата ...
В Биберон имаше съвети за бременните и жегите и се надявам да мога да спазвам част от тях. Няма да мога да си подремвам на работа, но ще се постарая да вдигам краката на нещо високо и ще изнудя колегите да се пуска вече климатик. В чантата винаги имам по едно малко бутилче минерална вода.
Трябва да се постарая и да не излизам навън когато температурите са над 32 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт