Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които бъдещите майки обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които бъдещите майки обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите и проблемите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са препоръките за кремове против стрии и целулит по време на бременност?
Дадоха ми час чаааааак за 20 Юли, специално гледаха да съм в 12 седмица за прегледа. Така че, кой се беше оплаквал от БГ ехографите? всички от вас са си виждали вече бебетата, някои дори и по 2-3 пъти..... Ако ми беше първа бременност, щях сигурно да се побъркам от мисли и размисли дали всичко е наред, добре че ми е втора и приемам по-спокойно нещата 
Аз също редовно ходех на фитнес, но инструкторката ме посъветва да спра поне до третия месец. Каза ми, обаче че мога да карам колело, но по-лекичко, да ходя колкото се може повече и да плувам. Общо взето всички това казват. Каланетиката също е разрешена.
а не бях така.....
ще си направим наше албум4е
Не се стигна до драйфане, но ми беше много зле. Купих си студена вода, поседнах и за около половин час се поосвестих, ама...се чудя как ще я карам лятото. И аз ще сложа някоя снимка,ама чакам да ми порастне корем, че иначе няма смисъл, фейса и без това ми го виждате на аватара отстрани.