Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 420
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Взех го, естествено, къде ще ходя да не го взема, добре че остават още 2... Wink
Ще трябва да изнудя мъжа ми да ми купи в най-скоро време някаква кола, защото ми писна от тъпите маршрути, дето на всичко отгоре като висна да ги чакам и полудявам, понякога 20 минути...
Иначе на мен и предната ми бременност беше така, първите месеци лятото, а последните зимата, та знам, че от жегата ми става лошо, ама мислех, че сега няма да е така. Да да. Още малко, надявам се след 5тия месец да не ми става така. Аз мисля да си купя от тези термалните води, дето се пръскат на лицето,като ми призлее да се пръскам.

# 136
Хей Klemy какви са тези води дето говори6 за тях?

# 137
  • София
Знам, че Avene /така ли се пише точно?/ имат такава, флаонс вода , някакви минерали има, по принцип е за освежаване на кожата на лицето, обаче аз мисля да го ползвам за разхлаждане, с пуловеризатор е, пръска на много ситни капки. продават ги в хубавите аптеки. Но нямам идея колко струват, някъде 15-тина лева са. Но е огромен флакон.

# 138
И мен жегите ме морят, но гледам да не се разхождам много по слънчето, а като пътувам ми е ОК. Добре, че мъжа ми преди 3 месеца ми купи нова кола и е с климатик, че иначе и с кола да си пак е мор. А относно водата аз използвам на VICHY и мога да кажа, че е много добра и е перфектна за освежаване ако си без грим.

Сложих си снимка в албума, малко е стара, но си я харесвам. Скоро направя по-пресни и ще си снимам коремчето.

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 16:52 от galina_dimova

# 139
Здравейте и от мен!!Идеята с албумчето е СУПЕР!! smile3501
И аз си  качих снимка!!!
За сега сме без коремчета,но скоро това ще се промени!! smile3503

# 140
Момичета и аз качих снимка.Опитах се да намеря и една снимка с корема от предишната бременност, но не можах. Като я открия ще я кача:)
Поздрави на всички

# 141
  • ville de Quebec
Хайде и аз се добавих там сред красивите мами Grinning, аз вече съм с корем, ама той е наследство от първата бременност Grinning

# 142
Здравейте мамчета,
добавих си още една снимка - бременна в 7-ия месец. Божееее като си преставя пак как ще си надебелея и  Crossing Arms, но все пак всичко се забравя като си видим малките ангелчета Heart Eyes.
И мен много ме мъчат проклетите жеги, но утре е концерта на Депеш и това ме държи във форма, а и от 1-ви заминавам на море така че имам с какво да се успокоявам Joy.
Чао на всички и лек 30 градусов ден Laughing

# 143
  • Варна
Здравейте и от мен!!!

Аз редовно чета но все нещо ме завърта на работа и не успявам да драсна по някои ред. Идеята със снимките на Dobito е страхотна,не пропуснах да се разпиша и там.

БРАВО  DOBITO!!!!!     bouquet[/color]

# 144
Здравейте,и от мен.Радвам се,че и аз мога да се включа в този списък.Моят термин е 04.01.2007.,това ми е втора бременност.Имам молба към dobito да ме включи,ако е удобно.

# 145
  • София; Дружбето
Здравейте, моят термин е определен за 11.01 за сега. Първа бременност ми е (имам още две преди това, но неуспешни и не см стигала до 10 седмица) и всичко ми е тъмно и неясно  newsm78. Все още ми се гади, но вече по-малко. Надявам се всички да имаме едни красиви януарси бебочета  Joy

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 19:43 от tsveta

# 146
Хей tsveta особено ми е приятно да се запознаем.Аз съм една от тези като теб-вси4ко ми е тъмно и неясно.Не ми е лошо но пък вси4ко ми мирише #Cussing out

# 147
  • Варна
Много се радвам на днес присъединилите се към нас бъдещи майчета. Добрре дошли и от мен!!!
  Аз също се присъединявам към аматьорите в тази област, но от няколко седмици що нещо изчетах-не мога да се позная чак. Страхотно ми е забавно и дано всичко бъде ОК и както пише по книгите  Grinning

# 148
  • София; Дружбето
Хей tsveta особено ми е приятно да се запознаем.Аз съм една от тези като теб-вси4ко ми е тъмно и неясно.Не ми е лошо но пък вси4ко ми мирише #Cussing out
Заради миризмите мисля по 3 часа какво ми се яде Simple Smile и после ми е лошо от глад, ма казват минавало и това  Whistling

# 149
По същия на4ин съм и аз, и ми е ло6о от глад защото не ми се яде нищо.Оба4е в4ера едни приятелки, които са минали по този път ми казаха 4е и те са били така.И даже нищо 4удно да отслабнеш или вобще да не ка4иш от на4алото

Общи условия

Активация на акаунт