Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 417
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София; Дружбето
За качване няма какво да говорим:) влизам си в летните дънки, които ми бяха малки преди 2 месеца. Ма ще си наваксам, обещавам  Mr. Green

# 151
Аз също си влизам в дрехите, но ще видим нататък.Да не се окаже 4е Sandy ще се превърне в дирижабъл JoyАз ще се опитам сега да доплувам до вкъщи и ви пожелавам приятна ве4ер.

# 152
Момичета, страшна жега, не се диша. Днес обикалях по магазините и ми стана лошо от жегата. Имах чувството, че ще припадна, но се съвзех. Пазарувах малко дрехи, заминаваме на море, а от старите никой не ми стават, тъй като са все малки номера. Купих си предимно една пола с ластик, една рокля(за плаж), няколко потника и чехли. А утре май ще купя от същата пола и от друг цвят, че ще върши страхотна работа. В четвъртък заминаваме за морето и нямам търпение, не издържам на жегата.

Харесва ли ви полата ми? Кажете ми истината!!!
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=824285

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 17:36 от galina_dimova

# 153
Привет и от мен! И в Русе е страшна жега вече трети ден, но всяка вечер изведнъж се появяват облаци и пада страшен дъжд. Ходих за болнични и не пропуснах пак да видя бебо... Мяташе ръце и крака и излезе 3,9см...

От днес май имам апетит... бях смъкнала 2кг. ама ще наваксам smile3508

# 154
  • София
Айде и аз се разписах в албумчето. Поради липсата на досегашни деца, се изтипосвам с котката!  Joy  hahaha Crazy

На galina_dimova й желаем мноооооооого хубаво и спокойно изкарване на морето. Да се цопнеш и за нас!  Wink

# 155
Здравейте,  момичета!
Поздравявам добито за темата и ще ви бъда благодарна да ме включите в групата на януарските мами -термина ми е 15.01.2007  Grinning

# 156
# 157
  • София
Ахой!
Сега се връщам от плуване, е няма такъв кеф, казвам ви! от днес-всеки ден!!! До сега ме беше шубе да не хвана гъбички, ама днес се престраших - мечка страх, мене не и...дано всичко да е ОК.  Praynig
Леле, казвам ви, нов човек се чувствам!!!
Галина, полата е супер за бременилска с този ластик, обаче аз не си падам по дълги поли  Embarassed, никак не са ми удобни. Имам един минижуп, дето е с адски ниска талия, това ще ми е полата за това лято. Другото панталони пак с много ниска талия. Този път мисля да пропусна бременните дрехи, гащеризони и тем подобни. Ще карам с дънки с неприлично ниска талия и това е. Ще съм секси мама.  Laughing

# 158
Моми4ета някой знае ли дали алергозана може да се пие при бременност?Аз май имам мощна алергия(или поне така си мисля) и се 4удя какво да правя.

# 159
  • София
Май не може... newsm78

# 160
  • София; Дружбето
май трябва да питаш чичо доктор. Ако на теб ти е зле и на бебо му е зле, но си трябва разрешение.
бтв качих си и мой пик, да ме има  hahaha

# 161
Ахой!
Сега се връщам от плуване, е няма такъв кеф, казвам ви! от днес-всеки ден!!! До сега ме беше шубе да не хвана гъбички, ама днес се престраших - мечка страх, мене не и...дано всичко да е ОК.  Praynig
Леле, казвам ви, нов човек се чувствам!!!
Галина, полата е супер за бременилска с този ластик, обаче аз не си падам по дълги поли  Embarassed, никак не са ми удобни. Имам един минижуп, дето е с адски ниска талия, това ще ми е полата за това лято. Другото панталони пак с много ниска талия. Този път мисля да пропусна бременните дрехи, гащеризони и тем подобни. Ще карам с дънки с неприлично ниска талия и това е. Ще съм секси мама.  Laughing
Бравос Клеми само така и аз ще съм секси мама. Миналата бременност носех някакви рокли за бременни и приличах на самоходно буре Crossing Arms. Обаче този път само полета и ниски талийки. Ти как си с килата, задържаш ли ги все още. Аз започнах ( с леки уговорки Blush) НВД и съм си + 3. Хора и аз заминавам на море от 1-ви, как ще издържа, не знам.  Hug
Sandy мисля че не може да се пие алергозан, но все пак не може да ми се вярва на 100%. Питай компетентните лица Simple Smile
Айде умната и ако оцелея след концерта на Депеш ще ви пиша и утре Joy

# 162
Здравейте и от мен  Simple Smile Приемете и мен в редиците на януарските мами, моля  Simple Smile - терминът ми е на 21.01.2007 и ужасно се вълнувам  Simple Smile
Поздрави на всички и спорен летен ден  Simple Smile

# 163
  • София
Ами и аз задържам на +3 кг , за сега, ха дано да е за дълго  Praynig

# 164
бъдещи май4ета за януари-2007

-Klemy newsm32

-Svetlanka newsm32

-anadolova newsm32

-Bilyana newsm32
-Vvenkova newsm32
-Fighty newsm32

-Buba dokeva newsm32
-Petti newsm32

-Stiliana1 newsm32

-Dobito newsm32
-Tinita newsm32
-Naj mama newsm32
-Cvetomirapi newsm32
-tsveta newsm32

-Elimi newsm32

-Meranda newsm32
-Setakap newsm32
-Kremy newsm32

-pinny newsm32

-Ним newsm32
-FEMININE newsm32

-Тинкърбел newsm32

-Dalala newsm32

-Lila newsm32
-Diliana! newsm32
-катюнгелче newsm32

-galina dimova newsm32

-KayRenn newsm32
- Duggy newsm32

-lina78 newsm32
-Gali Iv newsm32

-dani barabani newsm32

-otmiana newsm32
-Sandy newsm32

ние сме общо 34

4акаме общо 34

нашите снимки и корем4ета smile3509

потрбител: yanuari
парола: 2007

предишна тема:

Майска пъпка слънцето разпука,евробебе на вратата чука!

Общи условия

Активация на акаунт