Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 413
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен! Hug Май пролетта ни е подействала много добре - и аз съм с вас! Моят термин е за 14.01.2007

# 166
# 167
Здравейте, момичета! Рекох и аз най-сетне да се разпиша (имайки предвид, че ви шпионирам от известно време  Wink Нашето бебче сладоледче го о4акваме на 23.01.2007 Hug
И на мене доста ми се гади - като на пове4ето от вас, ама туй то! успокояажам се с това, че някаде 4етох, че това било добър знак: на бебето му е добре Simple Smile
и все пак, пожелавам на вси4ки ни да ни минава по-скоро и да си гушкаме живи и здрави евро-сладур4ета  Grinning

ах да бе! ще ме запишете ли и мене в списъка?
благодаря предварително!  love001

# 168
Добре дошли на новите момичета!

# 169
  • София; Дружбето
Леле, всеки ден все повече  Hug Много се радвам, че сме толкова много. Я да ви попитам:получавате ли световъртежи и моментна слабост на цялото тяло? Не знам дали е нормално, пък на мен ми се скучва доста често напоследък  Sick

# 170
Точмо в момента се чувствам така.Много ми е лошо и ми трепери всичко, изтръпнали са ми ръцете и много съм се стреснала.Зна4и не съм само аз.Оба4е проблема е 4е съм на работа и съм сама в офиса.Даже и на лекар не мога да отида ако ми е много зле.

# 171
  • София; Дружбето
Аз не съм сама в офиса, но след като не съм само аз, значи е нормално. Вчера щях да припадна в автобуса, та малко се постреснах, но явно това е нова екстра  newsm78 . Сега седя до климатика, пуснала съм го на 20 градуса и се почувствах като човек  Grinning

# 172
  • София/Варна
и мен ми се случва да ми прималява така - надявам се скоро да отшуми това, че много мразя да чувствам неразположения.

Аз имам една друга питанка - сутиени .... явсички ми умаляха и банелите зверски ми се впиват... Обичайния ми размер е пълно С до малко D. В момента имам чувството че съм за DD...
Оглеждах се за сутиени за бременни, но ме потресоха цените - гледах модели на Triumph и Chicco, които варираха от 38 до 65лв.  А мен ще ми трябват поне 2, в различни цветове.
Някак не съм склонн да потроша толкова пари за нещо, което след година няма да ми е необходимо ...

# 173
И аз имам световъртежи, особено ако изляза в жегата или пък в затворени пространства с много хора, но понякога и вкъщи без особена причина. Четох че може би се дължи на ниска кръвна захар или ниско кръвно налягане, а при мен и двете са налице и то отпреди бременността. Трябва да се приемат много течности и редовно хранене!

# 174
За жегата - избягвайте я ако е възможно! И на мен ми става лошо на моменти.
За килограмите - не си внушавайте! Клеми, ти изглеждаш перфектно, незнам къде са ти +3 кг.  newsm56Аз пълнея само в корема и гърдите. Днес на пазара от който пазарувам ме питаха - момче или момиче!? Явно ми личи.  pregnant Да ви се оплача, морето го отлагаме за неделя, че на мъжо му възникна пътуване за чужбина, но в неделя живот и здраве тръгваме.  newsm01  bye

# 175
KayRenn,
аз отдавна минах на спортни и безшевни сутиени и се чувствам много добре с тях, а и не са никак скъпи.
Но аз съм размер В  Wink

# 176
  • София; Дружбето
Личи кой виси пред компа цял ден и си няма работа  Embarassed
По въпроса със сутиените аз си купих от 3 лв от кирков обикновен, летен, много удобен. Не мисля да давам излишни пари за специален сутиен, но това е лично мое мнение  Rolling Eyes
Гале, вчера ни маправиха място в автобуса  hahaha ко повече да кажа

# 177
Здрасти,KayRenn! За сутиени може да провериш и на бебешките магазини! Има такива които не са на тези марки и са на достъпни цени! Какво ни остава освен да ходим по магазините - все пак сме момичета Hug

# 178
  • София/Варна
Мерси за иното Simple Smile

аз си харесах сутиен от ДаНет магазина - 17-тина лева е и е с хубава кройка... лошото е, че е само в бяло ...
Явно ще се препуска тоя уикенд по магазини - а така ми е зле по жегавото да обикалям ....

# 179
Олеее момичета наистина ли ни личи вече??? Аз имам малко коремче, но все си мисля че още никой не го забелязва..... но явно греша. Аз още не съм казала в офиса, защото ми обещаха увеличение на заплатата и мисля след като си я взема тогава да докладвам на шефското тяло. Оства и шефа да каже да бе знам личи ти Laughing
По въпроса със сутиените аз имах три, които ми бяха големи и сега мисля да им намеря приложение Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт