Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 411
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Момичета я нещо да попитам - аз ли нещо не се развивам както трябва или какво - има ли някоя друга девойка, на коята да и става лошо не сутрин, а вечер? Имам предвид, че вечер едвам успявам да се прибера от работа и веднага в леглото в 7 часа Embarassed, а работата ми не е натоварена, не се изморявам. Просто това сутрешно неразположение при мен е вечерно - не говоря за умора, а за прилошаване и гадене  newsm78 Rolling Eyes newsm78 Rolling Eyes На мен ми е странно, а доктора каза, че било нормално  Rolling Eyes

# 196
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hugаз предималко се прибрах седнах да ви про4ета какво сте изписали.в термините съм написала градовете и годините на тези моми4ета които са попълнели в профила си тези данни.а ана тези които не са ги попълнили не съм ги написала.които моми4ета не си виждат града или годините или двете да ми пише на ли4ни или тук за да добавя данните в списъка,а на тези моми4ета които не има харесва идеята за това да казват и веднага ще изтрия написаното.
ина4е на мен също много ми става лошо от топлото.днеска бях в затворено помщение и направо щях да припадна Sickпрез 5 минути си мокрих лицето с вода.толкова ми беше лошо.а и имам проблеми с венците,много ми кървят и са подути 4ак нищо немога да ям.док каза 4е е от липса на витамини и ми изписа някакви да пия и дано ми мине 4е е ужасно усещането.на 26 съм на лекар да видим беб4о и ще ми дава цял пакет с изследвания да правя. :)4ао за сега май4ета и приятна ви ве4ер  bouquet

# 197
Аз бях така- според мен докато си на работа организма се мобилизира, а като се прибереш и се отпуснеш ти става лошо! А събота и неделя не е ли същото? В една книга четох, че лошо може да ти става по всяко време на деня Cry

# 198
  • София
Привет и от мен и добре дошли на новодошлите!  Hug   bouquet Особено на тези с термин 22.01, защото е моя рожден ден!  Wink  Heart Eyes

Сега ще се оплаквам! От здравната ни система! Да, знам, че не му е тук мястото, ама вас си ви чувствам близки. Отивам днес за редовната месечна консултация. Много се надявах, че ще ме погледнат с ехографа и ще видим бебчо пак. Да, ама не! Не ми се полагало. Вече съм била имала 2 ехографа, не може толкова често. Премериха ми корема със сантиметър и установиха, че е пораснал. Как го установиха при положение, че го мерят за първи път???  Shocked  newsm78 Обсъдихме болничния, продължиха ми го. И понеже имам високо кръвно (130/85), което днес се установи, защото днес ми го мерят за пръв път, сега ще ходя през ден да ми го мерят и отбелязват в картона и ако стигне 140 - лекарства и болница. Отворих уста да попитам какво да правя, но ми беше обяснено, че и други чакат.  smile3513  Може би забраната за кафе, кола, какао и шоколад трябваше сама да си я поставя, както и направих де (с изключение на кафето, което не го пия така или иначе). Ами ако нямам интернет! Ами ако няма къде да чета и питам?!? И какво - осигурявана или не, пак ще си доплащам. Пак ще ходя на поне двама доктори, пак ще се дават пари за нещо, което държавата може да поеме без особен риск. Колко им струва тъпия ехографски преглед на тъпанарите от касата, а?!?  smile3512  newsm61 И после как да не вдигаш кръвно!! Сантиметър! Просто нямам думи. Не че трябва да има значение, но все пак лекарката, при която ходя, е стара семейна позната, следила е бременността на леля ми, майка ми е консултирала и аз там се явявам нещо като "връзкарка". И ако отношението към мен е такова, то към другите жени на ЖК? Единствено с килограмите съм ОК - не съм мръднала. Това нали не е сигнал за тревога?

ТА в този ред на мисли очаквам спешни предложения къде да ида на частно. Пробвах при Мариана Огнянова в МЦ Лора, но тя е затрупана до края на месеца, а после е отпуск. Ходила съм и във Вита, където обаче цените ми се струват мааалко високи. Вие къде ходите? Може и на лична бележка. Не държа да е "евтино", а да е лекар, който ще ми обърне внимание и ще ми изслуша въпросите, колкото и тъпи да са. Благодаря ви предварително момичета!

# 199
Елеонора Петрова,и при мен беше така първия път.Само следобяд и вечер ми прилошаваше.Сега за съжаление неразположението е по цял ден,за сметка на това пък не е много силно.
   А пък за венците,съм чувала,че е нормално,да кървят по време на бременнопст.Даже си имат диагноза стоматолозите,ама сега я забравих Embarassed
  Ним,благодарим за специалните приветствия.Не се притеснявай,засега не е много високо кръвното,но наистина трябва да го следиш.Пробвай да ограничиш и соленото,то също има отношение към кръвното налягане.А пък за останалите неща които си изброила,съм абсолютно съгласна.Сега като каза сантиметър,та се сетих-има някакви мерки на таза,които по принцип акушерките свалят,но в днешно време са малко позабравени.На мен с предишната бременност никой нищо не ми беше мерил и се оказа,че тазът ми е тесен,което определено имаше значение при раждането.Та ако имате възможност,момичета,помолете лекарите си да ви измерят.Мисля,че още не е много късно(щото в началото на бременността се вземат).Пък все си мисля,че щом ти е близка тази докторка,нищо не и пречи да те погледне на ехографа-знаеш ,че не се използват някакви специални консумативи,т.е. на нея не и струва нищо.Поне аз така си мисля,де.

# 200
Ето ни и нас Grinning   терминът ми е определен за 22 януари  Heart Eyes

Откога търся тази темичка, но днес я видях Grinning

Привет на всички  bouquet

# 201
  • В офиса
Честито и добре дошла!   bouquet
Много приятно ме изненада Grinning

# 202
  • София; Дружбето
Когато ми правиха картона ме мериха с някакъв много странен инструмент. Долу таза, от срамната кост до някакъв си там прешлен, абе три неща. Акушерката каза, че съм много тясна, което ме уби, защото големината на дупето ми ме водеше до други изводи , ама нищо де Embarassed  Премериха ме и на кантара.Кръвното и толкова.  Аз съм си шкембеста и ми е странно как ще ми мерят корема, като сега ми е като за 5-ти  Embarassed
Ним, една позната ходи в студенстки град , май беше 57 блок, и е много доволна. Плащаш си всичко, но пък за сметка на това ти обръщат страшно много внимание. Тя се отказа заради цените обаче Simple Smile

# 203
Ним,
аз съм с ниско кръвно, но тия лични лекари и здравни каси и мене щяха да ме довършат! Close когато ми беше най-зле трябваше да се мъкна по сто пъти по кабинети,за направления, изследвания и т.н. , пък разправии кое поема касата и кое -не. Отказах се още в началото, и добре че го направих-оказа се че съм с двурога матка и сега пия лекарства и ходя почти всяка седмица на преглед и ехограф. Нали се сещаш със сантиметъра кога щяха да разберат Sad
Иначе ходя и аз в Център лора при д-р Джонгова и съм много доволна. Последния път бях при Огнянова, защото я замества и също съм с добри впечатления. Така че ако средствата не те притесняват ти препоръчвам да продължиш там.

# 204
Честито и добре дошла!   bouquet
Много приятно ме изненада Grinning

Благодаря ти Тинкърбел  Grinning
Виждам, че сме почти заедно  Grinning
Коремчето ми се е оформило вече, а с Ники като бях бременна чак в 5 месец ми пролича. Но сега съм и с 10 килца отгоре, отколкото тогава.
Ще се опитам да не наддавам много, но знае ли човек колко и какво ще му се яде.

# 205
  • ville de Quebec
Анджелина, заедно сме Wink и аз съм 10 кила отгоре от първата бременност и също имам малка цел да не качвам.... Но пък не се лишавам от храна, ям по 6-7 пъти на ден, само че гледам до обяд да съм приключила с въглехидратите, които са пълнозърнест хляб Laughing Ох, аз в момента изглеждам като бременна в 5 месец, та само си мечтая в пети месец да изглеждам както изглеждам сега, ама коремът ми да се замести от бебето Laughing Мечти, мечти.......

# 206
Привет и от мен. Аз стартирах 49кг., но смъкнах два и още не съм наваксала. Сутрин коремът ми е малък, но от обяд до вечерта, така се издувам,  че отивам към петият месец. Ям както винаги, но огладнявам по-често и наблягам на плодовете. Късите рокли и поли ги прибрах, защото ми се появи страшен целулит... сигурно от хормоните...

# 207
  • София; Дружбето
И при мен целулита се върна със страшна сила, а тъкмо се бях позагладила. Сега си търся дълга пола, защото май това ще ми е най удобно. Вечер съм като танк, едвам си нося корема  Embarassed , но за диети не съм мислила, не ми се удава тази част. Само се надявам да не кача прекалено много  Mr. Green

# 208
До  януари ще станем като слончета Wink Я да попитам, дали ако си мажа краката с антицелулитен крем ще е удачно, мислила ли някоя от вас по въпроса newsm78

bouquet  за всички вас   Heart Eyes

# 209
  • Варна
Аз лично като говорих с приятелки които наскоро минаха по моя път ме посъветваха категорично да мажа и бедрата, освен корема. Но смятам да използвам нещо против стрии, а не антицелулитен и за краката.

Общи условия

Активация на акаунт