Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които бъдещите майки обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които бъдещите майки обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите и проблемите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са препоръките за кремове против стрии и целулит по време на бременност?
аз предималко се прибрах седнах да ви про4ета какво сте изписали.в термините съм написала градовете и годините на тези моми4ета които са попълнели в профила си тези данни.а ана тези които не са ги попълнили не съм ги написала.които моми4ета не си виждат града или годините или двете да ми пише на ли4ни или тук за да добавя данните в списъка,а на тези моми4ета които не има харесва идеята за това да казват и веднага ще изтрия написаното.
през 5 минути си мокрих лицето с вода.толкова ми беше лошо.а и имам проблеми с венците,много ми кървят и са подути 4ак нищо немога да ям.док каза 4е е от липса на витамини и ми изписа някакви да пия и дано ми мине 4е е ужасно усещането.на 26 съм на лекар да видим беб4о и ще ми дава цял пакет с изследвания да правя. :)4ао за сега май4ета и приятна ви ве4ер

Може би забраната за кафе, кола, какао и шоколад трябваше сама да си я поставя, както и направих де (с изключение на кафето, което не го пия така или иначе). Ами ако нямам интернет! Ами ако няма къде да чета и питам?!? И какво - осигурявана или не, пак ще си доплащам. Пак ще ходя на поне двама доктори, пак ще се дават пари за нещо, което държавата може да поеме без особен риск. Колко им струва тъпия ехографски преглед на тъпанарите от касата, а?!?
И после как да не вдигаш кръвно!! Сантиметър! Просто нямам думи. Не че трябва да има значение, но все пак лекарката, при която ходя, е стара семейна позната, следила е бременността на леля ми, майка ми е консултирала и аз там се явявам нещо като "връзкарка". И ако отношението към мен е такова, то към другите жени на ЖК? Единствено с килограмите съм ОК - не съм мръднала. Това нали не е сигнал за тревога?
терминът ми е определен за 22 януари
когато ми беше най-зле трябваше да се мъкна по сто пъти по кабинети,за направления, изследвания и т.н. , пък разправии кое поема касата и кое -не. Отказах се още в началото, и добре че го направих-оказа се че съм с двурога матка и сега пия лекарства и ходя почти всяка седмица на преглед и ехограф. Нали се сещаш със сантиметъра кога щяха да разберат