Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 410
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
 А да попитам вие взехте ли си нещо за мазае против стрии,или как во сте ползвали при предишната бременност? newsm78

# 211
  • София; Дружбето
Сутрин се мажа на Икаров с маслото срещу стрии, нататък мисля да мина на Виши, а вечер използвам антицелулитен крем. Мажа от коленете нагоре до гърдите всичко   Joy От четеното по форума разбрах, че е голяма грешка да пренебрегнеш бедрата и дупето

# 212
Понеже имам имунологичен проблем, питах лекарката си с какво да се мажа, а тя ми каза, че колкото по-малко химия слагам по кожата, толкова по-добре. Целулита ще го мисля после - тангетори, целутрони... каквото стане... Бебо е най-важен!

# 213
Аз си взех крем против стрии на Mustela - това са кремове за бременни и бебета - така че се нядявам да е качествен! Joy Продават се само в аптеките

# 214
  • Варна
А чували ли сте отзиви за Mamma Donna на Chicco ? Аз май съм се насочила на там...

# 215
  • София; Дружбето
За Чико съм чувала добри отзиви, но си е до кожа. А как да определи човек кое е за неговата кожа никой не ти казва:)

# 216
От няколко майки чух много добри отзиви за Кеч балсам против стрии и мисля да пробвам

# 217
Здравейте, момичета!
Първо - добре дошли на всички нови мами!!! welcome
Едвам намерих време да ви прочета. Да знаете, че не съм ви забравила, но по това време на годината винаги имам много работа. Rolling Eyes
Аз се чувствам добре. Все още ми се гади и повръщам от време на време  Sick, но по-рядко. Хапвам си по-добре напоследък, въпреки че все още не ми се яде месо, а като се пробвам да ям ми става лошо. Tired
И аз си имам малко сладко коремче  Mr. Green Дънките ми ми стават, но ми стягат на корема (дори и тези с ниската талия), та реших да не се тормозя и сега нося "бременния" панталон  Laughing и роклички.
Чакам с нетърпение да дойде 29.06., че и таткото ще идва с мен на консултация да видим малкото съкровище.Simple Smile
Весел ден желая на всички ви!
П.П. Доби, супер е идеята с албума, само дето ще трябва да се науча да слагам и аз снимки там  Embarassed Всички сте много хубавки! Peace

Някой има ли идея защо като публикувам мнения (постинги) не ми се отчитат в брой публикации  newsm78 Стоят си ми все на 151?!?!

# 218
Здравейте мами,
аз съм абсолютен герой, защтото с бебо издържах 5 часа права, при положение че, по принцип, и 10 минути не мога. Но адреналинът от Депеш прави чудеса. Беше велико, но няма да ви отегчавам. Само ще ви кажа че бяхме около 40 000 екзалтирани фенове
 Peace
Аз ходя на антицелулитни масажи и си мажа бедрата с този крем на Нивеа. За ефект май е трудно да се говори, но аз имам безобразно много  Cry Cry
За стрии сега използвам ДЕВА, а по нататък мисля пак да се мажа със зехтин ( с първата бременност не ми се появи нито една стрия).
По въпроса с гинеголога, наистина ви препоръчвам Венкова в Гургулят. Ехографа е 10 лева, а тя самата е много мила.

# 219
Ах, как ти се радвам, че си успяла да отидеш на Депеш.... Аз се надявам в понеделник да отидем на Ал Джеро Praynig

# 220
Здравейте, януарки  Hug
Благодаря ви адски много за топлото посрещане;)
Лина78, Ним, Далала, Fighty планинарката  Laughing, Стилиана 1  Hug
Подобно на всички ви или повечето от вас и аз чувствам невероятни неразположения....
Освен сутришното имам и вечерно..... снощи бях много зле....
Но е значително по-рядко от началото.....  Rolling Eyes
Айде да не викаме дявола все пак  Praynig
Иначе за спорта Simple Smile  Rolling Eyes
Не си падам въобще по фитнес.... обичам динамичните занимания...
Спорта, който практикувам е Аерокикбокс .... като таебото, но се набляга на техниката на кикбокса и ударите повече, отколкото на подскоците.... (При таебото се натоварват предимно пръсците) И както не обичам коремните преси имам много добре изразена преса на корема .... Която е постигната от ритниците!!!
Което от своя страна показва само по себе си, че точно моя си спорт не мога да практикувам.... тъй като се натоварват коремните мускули Sad
А и все пак е динамичен и подскоклив  Cry
Нямам търпение да настъпи януари, че по-скоро (февруари, март) да се върщам в залата... сега ще пропуснем европейското, но другата година сме на световно .... ДАНО  Praynig всичко е наред и успея да се възстановя......  Praynig
Разходки правя.... само дето бързо ми прилошава....  Sad
Морето ми е под носа, но пък ми е лееееееко позамърсеничко  Confused
Може пък да се прежаля и да се топна ... ще видим....
Още ми е адски трудно да се ориентирам в обстановката във форума.... Издирвам този албум със снимки, ама ЙОК  newsm78
Полека лека ще навляза.....  Hug

# 221
  • Варна
Линк на албума със снимки има на първа страница, там са и потребител и парола,за да влезеш в албумчето /точно по термините на всички момичета/.

А за морето и аз се пробвах в събота, но дали от дъждовете или не знам точно... водата ми се стори твърде студничка.

Чакаме снимка и от теб!!!

# 222
Йессссссссссссссссссссс  Party
Ама мнооооооого съм добра  bowuu
И снимка сложихххх  Flutter
Направо съм файтър  Hug
Да се оправиш в това форумче си е истинско геройство  Mr. Green
Друго нещо да ви интересува?  Thinking Веднага ще ви помогна  Mr. Green
Майтапче  Laughing  hahaha
Учудващо добре се чувствам за това време на деня..... може би защото днес след работа съм на триизмерен ехограф да видим бъдещото аерокикбоксерче  Peace Praynig Hug
Ще пиша скоро .... ако успея да си намеря темичката де .... че добре, че Мари ми я пусна на линк ....  Embarassed .... щях да се шляя, да я търся.....  newsm78

Пазете се, симпатяги  Hug

# 223
А да попитам вие взехте ли си нещо за мазае против стрии,или как во сте ползвали при предишната бременност? newsm78
При предишната бременност използвах преварена мас.Звучи гадничко и е доста бабешко средство,но аз съм доволна.Сега си взех крем Дева,по съвет на някое от момичетата(не помня точно кое,съжалявам за което) и мисля да го ползвам сутрин,че мирише доста хубаво,а вечерта пак с мас Embarassed

# 224
Здравейте момичета,
здравейте и на всички нови мамчета.
Одавна не съм влизала защото малкия е болен , та те редиците много се препълнили. Хайде смело   напред и като влеза следващия път още нови бебчета.
Много искам да си сложа снимка в албумчето но ще почакам поне още една седмица че да има какво да снимам защото това коремче сега аз си го нося от първия бебок.

Общи условия

Активация на акаунт