Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 408
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • София; Дружбето
Не съм ходила на преглед от месец и малко и не са ме гледали на ехограф от тогава. Много искам да отида да видя вече бебо, защото последния път още беше само сакче  Flutter А тези триизмерни ехографи по желание ли са или се правят на всички? Никой не ми е казвал какво ще ми правят сега като отида  #Cussing out

# 226
Не съм ходила на преглед от месец и малко и не са ме гледали на ехограф от тогава. Много искам да отида да видя вече бебо, защото последния път още беше само сакче  Flutter А тези триизмерни ехографи по желание ли са или се правят на всички? Никой не ми е казвал какво ще ми правят сега като отида  #Cussing out
tsveta триизмерният ехограф е по желание и мисля че струва 50 лева. Аз ще ходя при Томова между 17 и 20 седмица. Някой ще ходи ли при Мазнейкова в по ранните седмици?

# 227
  • София; Дружбето
А някакви идеи в Шейново дали има Simple Smile ,че Томова и Мазнейкова нищо не ми говорят  newsm78

# 228
Здравейте на всички,
аз също съм за януари  bowuu
Термина ми е 02.01.2007г.
Поздрави на всички и лека бременност!!!  bouquet

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 15:08 от lorry_78

# 229
  • Willebroek, Belgium
здравейте  Hugмного се радвам 4е се овели4аваме с всеки изминал ден Grinningдобре дошли на новите май4ета.лека бременност и много хубави емоции  bouquet

# 230
Ох, момичета, незнам дали не си направих беля. Днес отидох при една лекарка, препоръча ми я приятелка. Тя ме прегледа, но не с видеозон, а на магарето, с металния инструмент. Веднага прокървих, леко, кафеникаво. Тя каза, че не обезпокоително, и че е от раничката, която ми обгаряха миналата година, и че бебето е добре.
Страх ме е!
Някой имал ли е подобен проблем?
Дано да е добре бебето ми Praynig

# 231
Мила Анджелина, искрено се надявам всичко да е наред и според моето ужасно некомпетентно мнение - ще е ок всичко, просто трябва да го вярваш   Wink  Искам и аз нещо да питам - нормално ли е корема да ми е така подут???Все си мислех, че поне до 4-5 месец изобщо няма да мрадне, а както се подух сега - не искам да си представям после как ще е?При вас как е?

# 232
  • София; Дружбето
Толкова подут, че вечер ми тежи и ме боли. Мисля, че е от това, че увеличих яденето и течностите доста  Wink Рано е, но личи  Mr. Green

# 233
 Simple Smile Simple Smile Simple SmileАма наистина вечер тежи  Grinning Grinning GrinningЛеле, а живот и здраве в 8 месец как ли ще сме  Laughing Laughing Laughing

# 234
И аз съм с коремче вече и все гледам да сложа полите с ластик! Момичета искам да питам някоя от вас ако е от Русе къде има такъв триизмерен ехограф newsm78 Благодаря предварително! Grinning

# 235
  • София/Варна
Анджелина, ако не е обилно кървенето, няма страшно. Ако има начин днес и утре да си останеш у дома и да полежиш на спокойствие 3-4 дни няма да е зле.

За корема - аз от хлапе съм си имала малко коремче и въпреки всички коремни упражнения в каланетиката и йогата си ми остана така. Явно затова колегите не забелязват все още разликата. А иначе аз чувствам и корема, и дупето и бедрата някак по плътни, но доколкото съм чела, всяка бремнност протича строго индивидуално при всяка жена - така е и с коремчетата, стриите и всичко останало. Така че явно, правила няма Simple Smile

# 236
  • София
Анджелина, според мен направи консултация с още 1 лекар. Ей така, за всеки случай! Аз по принцип си падам малко параноичка и винаги гледам най-лошото, но в случая нищо не пречи да се презастраховаш.

Момичета, аз си записах час за Фемина във вторник и тогава ще докладвам подробно. За стриите - аз все още не се мажа с нищо, обаче гърдите ми се нацепиха!  Shocked А изобщо не са пораснали толкова много, май по-скоро увиснаха или де да знам! Ужас! Чудя се какво да си купя, че съм много претенциозна на миризма. Практически не ми се гади от друго, освен от миризми. Като детектор съм - усещам всичко от километри. Това масло на Икаров силно ли мирише? И крема на Дева? То кво ли питам, как ще обясниш миризма по интернет!  newsm78  Rolling Eyes

В събота отиваме на пазар за бременен панталон. Защото от всички, които имам, ми стават само 2 ластични и то ако ги закопчая, ми стягат. Момичетата, които вече са пазарували: моля ви дайте идея къде (в София) пазарувахте, защото не мога да обикалям и няма да посетим повече от 1-2 магазина. Като знам, че панталоните за бременни струват 50-70 лв, се ужасявам, но татито рече и отсече - колкото, толкова! Нямало да му "мачкам" наследника с тесни дрехи я! И освен това адски е навит да облека прилепнал панталон и блуза и да ми личи корема  hahaha Crazy

# 237
  • София; Дружбето
Ним ас си купих бременнен панталон за 35 лв, на пазара на Дружба 1. Купих си и една широка блузка. Мисля и една пола и още някаква блуза да ми свърши работа за сега. Опитах вчера с лепнала блуза, но ми става лошо от натиска.
За маслото на Икаров определено не мирише приятно, по-точну много е силна миризмата му. Ако ти се гади от аромати, не ти препоръчвам за сега.
Значи други магазини, които знам са
 -На "Пиротска"-в малкия ЦУМ
-На ъгъла на "Алабин" и Княз Борис 1"и
-На "Цар Самуил"37
но не мога да ти кажа откъм цени как са Rolling Eyes
Надявам се да съм била полезна  Hug

# 238
  • София
Ним, за мен най-готиния магазин за бременни дрехи е Мамма Донна на Солунска и ... newsm78 ,  забравих другата пресечка, но де факто той магазина е точно на другата пресечка. Ох...Чакай да видя в списанията дали има адрес...ООООПС! Намерих - "Цар Самуил" 37, пише срещу Софийска вода, ако ти говори нещо. Иначе и в Асита /под колоните на Графа/ има нещо свястно, ама рядко. Аз от Асита съм си копуваа един панталон с адски ниска талия, ленен, беше преди 2 години към 50в.  Хубавото му е , че можеш да го носиш и след бременността, защото всъщност си е нормален летен, ленен панталон, но със скандално ниска таия, отстрани с едни връзки, с ограничителите се стяга, о отпред е с копчета. Трябва да го снимам, но мисля, че пак има такива. Другия магазин, който също могат да се намерят хубави неща е на ул. "Княз Борис І" 69, на ъгъла с Кърнинградска. Това мога да ти предложа. И за мамите, които могат да си позволят - магазините Premama и Beneton, също има бременилски дрехи, но са доооста скъпи. В Premama панталоните са около 100лв, както и туники и т.нат. Аз не мисля, че си заслужава, защото все пак ще го носиш 2-3 месеца и после ??? А в другите магазини има достатъчно хубави неща, няма да съжаляваш! Laughing

# 239
     vesni, доклкото знам в Русе няма 3D... Преди година се беше чуло, че има в АГ-то, ама без потвърждение. Аз ще ходя в София или Варна, когато му дойде времето

Общи условия

Активация на акаунт