Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 406
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета, благодаря ви за информацията! Значи към тези магазини ще се насоча в събота и ще докладвам.  Hug  Heart Eyes

# 241
Здравейте и от мен!!Много се радвам,че групичката ни се увеличава!И албумчето се е понапълнило!!
Все готини дами сме се събрали!! smile3501
Добре дошли на новите мамчета!!  bouquet
И моя корем вече си личи ,макар че е още рано!
Пусти глад-нали все нещо трябва да се мели!! Joy
Пазете се и повече усмивки!! Simple Smile

# 242
Vesni, доколкото чух наскоро, май вече се подвизава такъв в Русе - някъде в Болницата, но ще питам и ще знам утре със сигурност. А ако няма - ще скокнем до Варна, ей го къде е, тъкмо ще съчетаем с едно малко море, а аз и без това ще ходя скоро там по изпити. А може ли русенки да споделят при кои лекари са? 

# 243
В Русе ходя при д-р Емил Тодоров в транспортна болница - добър лекар е и с хубав видеозон. Отделно всеки месец ходя в АГ Варна при д-р Александров

# 244
Setakap и аз ходя при него, добър е наистина, може да се засечем някой път там, ще си сложа снимчица в snimka.bg, сложи и ти ако искаш, та да се познаем ако се видим  Simple Smile

# 245
Аз бях от първите със снимката Sunglasses Ще ходя във вторник или сряда, но не знам по кое време... Ако искаш ще ти се обадя някак си

# 246
Аз ходя при д-р Шишкова. Трябва да се видим в Русе момичета! Hug

# 247
Не съм ходила на преглед от месец и малко и не са ме гледали на ехограф от тогава. Много искам да отида да видя вече бебо, защото последния път още беше само сакче  Flutter А тези триизмерни ехографи по желание ли са или се правят на всички? Никой не ми е казвал какво ще ми правят сега като отида  #Cussing out
tsveta триизмерният ехограф е по желание и мисля че струва 50 лева. Аз ще ходя при Томова между 17 и 20 седмица. Някой ще ходи ли при Мазнейкова в по ранните седмици?

Аз също мисля да ходя при Доц.Томава м/у 16 -18 седмица.А Мазнейкова този път ще я пропусна,въпреки че съм много доволна от предишната бременост и раждане.А къде приема Томова?

# 248
  • София/Варна
Ним, айде двечките на пазар в събота - и аз съм си запланувала пазаруване, като мисля да обикаляма магазините в този списък.

# 249
  • София
Момичета, за какви консултации се ходи при Мазнейкова?

Оф и моят корем се е подул, ама не от бебето, естествено, а от храната, която поглъщам. Не мога да се спра  smile3516.
Скоро рових из форумите точно за магазини за бременни и си записах тези:

- ул. Алабин, където трамвай 5 завива към Ботев
- Фритьоф Нансен №29, Амореи
- княз Борис I №55, ъгъла с Гладстон, Мами
- ул. Позитано, малко след Goody's, Прима
- ул. Пиротска (това май е при колоните), мис Макси, имало щанд за бременни.
За Мама Донна четох само хубави отзиви.

Лично аз не мога да дам препоръки, т.к. не съм посетила нито един до сега.

# 250
Ним, по въпроса с паналоните днес си купих много готини панталончета (ленети) от Теранова с ластик в кръста. Единия е под коляното, а другия е до долу. Има различни цветове и размери. Отиди да ги разгледаш, може да ти харесат. Като цени, единия е 40, а другия 30 без някакви стотинки. Аз дори като се прибрах се харесах още повече и може да си взема от дългия още един цвят. Отдолу е с връзки и като ги вържеш става по спортен, а като ги отвържеш става по-елегантен. Много са хубави и приятни като материя. Успех в пазаруването, защото аз днес бях в МОЛ и във всички магазини продавачките разбраха, че съм бременна, защото като ме питат с какво да помогнат им казвам, че търся рокля или пола с ластик в кръста и те сами се сещат.

# 251
Не можах да изчакам и пуснах снимка в албумчето.
Момичета хайде след пазаруването да пуснете снимки на дрешките, ако не ви представлява трудностче, аз само една рокля съм си взела и се чудя какво още- панталон или пола. С първата бременност се уцелих зимата, така че нямах много право на избор, но сега както чета от вашите постинги има доста интересни дрешки за лятото.
Благодаря на отзовалите се.  bouquet

# 252
Момичета, здравейте!
Искам първо да се извиня, че така рядко се весвам активно във форума, ама да знаете: чета ви, радвам се и съчуствам с вас.

Добито, благодаря ти много, 4е ме вписа и мене   bouquet

Напоследък нещо сън ме не лови. По-точно лови ме, ама до едно време: около 4 сутринта се будя и туй то, кои спал да се е наспал, кои не-другия път! След обед, кам 2-3 като ме налегне една умора, ша речеш, че сам бачкала на полето 10 часа, а аз няколко 4аса пред компа в бюрото съм изкарала. smile3507 При вас как е? Аз си мислех, че туй с безсъниците идва 4ак към 8-9 месец...
Zlati, това с маста ми го разказа и на мене една приятелка, която преди година и половина роди. Нейната майка направила мазило със свинска мас и цветове от невен. Маза се през цялата бременност и не и се получиха никакви стрии. Та сега и аз сам заръ4ала на моята мама да ми направи това кремче.  Grinning Другия път като се прибера в Бг-то (надяавам се туй да стане август) да си го взема. Гадно-гадно, ама "трай бабо (в случая "мамо", де) за хубост"!

# 253
  • София; Дружбето
Искам да се похваля, че вече втори ден нямам сутрешно гадене  newsm68 Сега остава да се разкара и вечерното и пак съм си аз  Joy

# 254
На мен отдавна не ми се гади, слава богу, но ми става зле от жегата.
Момичета, има вече нов албум за покупките. Аз ще снимам мойте дрехи след като ги изгладя, че вчера ги изпрах.

Общи условия

Активация на акаунт