Червила, глосове и моливи за устни

• 77 482
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не се разбрах със стика на Mac, но за сметка на това течното им червило е разкошно - https://www.notino.bg/mac/retro-matte-liquid-lipcolour-matirassh … rvilo/p-16103196/

# 691
  • гр.Пловдив
Пробвах Dior Maximizer 001 pink Kiss
Няма такъв кеф,разкош и кадифено усещане като балсам е,много ми хареса ,но не и цената ,та ще умувам само над това преди да го поръчам Sad

# 692
Аз харесвам Диор Адикт. Няма по хубави червила от Диор.

# 693
Какъв балсам за устни с цвят ще препоръчате? Искам нещо за ежедневна употреба, да подхранва устните, но и да има някакъв цвят. На Нивеа не ми допадат, на Catrice също. Като цяло не държа да е дрогерийна козметика, може и нещо от по-висок клас.

# 694
Напоследък си купих 2 балсама за устни на Пат Макграт - единият безцветен, другият с цвят и двата - страхотни!
Мога да ги препоръчам с чиста съвест!

https://www.patmcgrath.com/products/lip-fetish-sheer-colour-balm … SL1H-ib4RIB_kvv5s

# 695
  • Sofia
Тя, цената им, също е страхотна. Grinning

Иначе, може да ги пробвам на някое намаление. Добре изглеждат на снимка. И на живо ли са толкова пигментирани?

# 696
Здравейте!

Някой използвал ли е червилата или моливите за устни на NL Beauty?
Ще се радвам на обратна връзка.

Аз редувам гланцове или матово червило на мак.

# 697

Иначе, може да ги пробвам на някое намаление. Добре изглеждат на снимка. И на живо ли са толкова пигментирани?
За съжаление е така, но следете сайта на PMG - много редовно има намаления!

Само едното е пигментирано (Blow Up), другото си е прост безцветен балсам, но формулата е чудесна за носене и прави устните ми много меки и нежни. Като цяло продуктите за устни на Пат са страхотни!

Аз харесвам и купувам от брандове, основани от истински гримьори - Наташа Денона, Лиза Елдридж, By Terry, Kevyn Aucoin, Charlotte Tilbury, Nars, Surratt, MAC, Bobbi Brown, etc.

# 698
Аз харесвам моливите на Николета и матовите червила.
Матовите червила изобщо не изсушават при мен (за разлика от тези на Лолипоп х Таня Христова). Имам cappucino и chocolate milk. И двете избиват към кафяво при мен. Трайни са също така.

# 699
Аз харесвам моливите на Николета и матовите червила.
Матовите червила изобщо не изсушават при мен (за разлика от тези на Лолипоп х Таня Христова). Имам cappucino и chocolate milk. И двете избиват към кафяво при мен. Трайни са също така.

И аз мисля да пробвам chocolate milk цвета.
Благодаря.

# 700
  • София
Скрит текст:

За съжаление е така, но следете сайта на PMG - много редовно има намаления!

Само едното е пигментирано (Blow Up), другото си е прост безцветен балсам, но формулата е чудесна за носене и прави устните ми много меки и нежни. Като цяло продуктите за устни на Пат са страхотни!

Аз харесвам и купувам от брандове, основани от истински гримьори - Наташа Денона, Лиза Елдридж, By Terry, Kevyn Aucoin, Charlotte Tilbury, Nars, Surratt, MAC, Bobbi Brown, etc.

Ох, много се каня на NARS POWERMATTE LIP PIGMENT в цвят Starwoman...

# 701
Ох, много се каня на NARS POWERMATTE LIP PIGMENT в цвят Starwoman...
Имам само един POWERMATTE - You're No Good и много си го харесвам за пролет/лято, когато искам нещо ярко и нахално, но не червено!

Starwoman е много красив, много класически червен цвят!

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 15:57 от Agent Provocateur

# 702
  • София
Според вас това червило на Aura :

Номер 612 или 623 е?

Ако сте го ползвали, разбира се.

# 703
Каква ужасна реклама на червило, устните изглеждат като сбръчкан охлюв.

# 704
Момичета, някой ползвал ли е балсама за устни на Алина Манова? Може ли мнение?
https://lovaline.com/products/first-kiss

Общи условия

Активация на акаунт