Отговори
# 105
Поздравления!!!
Прекрасна новина,Лейди.
От тук на сетне само такива резултати да излизат.

# 106
  • Варна
Лейди, ей заради такива постове като твоите от един компютър (служебния) с нетърпение на друг (домашния) се местя и чета. Прегръдки! Все така позитивна бъди. Добре е и за теб както виждаш, добре е и за нас. Wink Пример как трябва да се бори човек даваш повече от добър. Дано се зачетат повече хора в коментарите ти и да осмислят, че място за отчаяние няма. Да, съгласна, че я има болката, има го стреса, има ги съмненията, от всичко гадничко си има, но няма място за отчаяние!

Да довършиш красотичките си, кукличките си, ей! Чакаме те... Ако търпят все още корекции уший ги с цици и им прикрепи дълги плитки. Хехехеее, това последното някои за просташка шега може да приемат... ще помоля за извинението на тези хора, аз обаче си ги искам (поне на снимка) довършени твоите куклички. Heart

# 107
  • Plovdiv, Bulgaria
Spirit Crusher, много ме развесели! Аз може и да съм споделяла, но пак да си кажа. Laughing
Преди втората операция/първата беше квадрантектомия/ вечерта си направих снимка, просто така..не знам какво ми стана, въпреки, че веднъж съм минала по трънливия път и няма място за суета. Така и не се наканих да си правя реконструкция,  просто м е е страх.

# 108
  • София
Ха-х, снимка и аз съм си правила преди операцията, нищо, че моята беше квадрантектомия само. Значи не съм единствената луда!

Лейди, много се радвам за теб! На моя позната така се беше случило също - след предоперативната химия от 3 см тумор всичко беше изчезнало. Въпреки това махнаха гърдата. Аз пък това не разбирам - ако се вижда, че е чисто, защо се маха? Да не направиш рецидив ли?

# 109
  • София /Абсурдистан
И аз се чудя защо се маха,като вече е здраво, ама казаха, че гадината може да се върне и така е за по- сигурно. Аз принципно не исках да си правя нищо, само квадранта там да изрежат, ама като го казах и всички ме зяпнаха. Явно глупост съм изтърсила. Казаха, че това е голям компромис за такъв инвазивен рак, който върви с мастит и че така до 2-3 г. има голяма вероятност пак да се появи отново. Тогава се поуплаших и реших да се справям радикално. И хал хабер си нямах колко ще боли. Сега уж съм добре, болките намаляха, днес махнаха още 2 дренчета и още толкова останаха, май оздравявам. И се питам сега защо пак трябва химия, какво ще тровят, след като вече няма какво да се трови. Но ще изкарам лечението до края де.
Спиритче, ще довърша куклите сега, обещавам Simple Smile и ще показвам.

# 110
  • Варна
Въпреки това махнаха гърдата. Аз пък това не разбирам - ако се вижда, че е чисто, защо се маха? Да не направиш рецидив ли?

Най-вероятно точно заради това. Презастраховане и опасения от рецидив.
Едва сега осъзнавам сякаш колко коварна може да се окаже тази диагноза и си давам сметка защо едно или друго са ми назначили или принудили на сила да изтърпя.
Лошото е, че не е просто боклук, който да изринеш и изхвърлиш някъде си там като оборска тор. Има случаи, в които се пробужда и завръща с двойна сила. Ей такива случаи гледат нашите медици да предотвратят. Тука малко като един кукумицин вече започвам да звуча, но нали се сещате, че раковите клетки са си наши собствени, ние не сме нито заразени, нито инфектирани от бактерии и бацили разни. Сами сме си го натресли едва ли не, каква е причината да се отключват тия обстоятелства съвременната медицина още мълчи, но пък е намерила начин за лечение, по-точно и най-точно казано овладяването им постфактум.

Лейди, радвам се заедно с теб и скачам от радост като малко детенце. Вложи емоция в ръкоделията си и публикувай на стената си у фейсклюка... другата седянка там...

# 111
Спирит, там си плащала застраховки, а не осигуровки, има голяма разлика, ти си умно момиче, може да я разбереш.
В Германия и Испания здравните вноски са много по-големи като процент от тези тук, заплатите също, а и данъците също. Не може да се очаква да сме като тях при положение, че работим по-малко и плащаме по-малко.
Ние не работим по-малко, но заплатите са ни малки! В чужбината се внасят суми по-големи като процент от заплатите им, но и много пари им се остават за харчлък, а при нас болестта /не е само онкологична/ прави човека много беден, разорява го! Ту имплантите се заплащат /както лещите за око, а изкуствената става - 5000 лева и т.н./, ту страшно са скъпи прегледите /при професор - достига до 100 лева таксата/....Бог да пази българите!

# 112
Spirit Crusher, попитала си ме, как съм оцеляла 10 години с рак! Ако четеш за рак, то на много места се пише, че всичко е до общото здраве на човека. Благодарна съм на Бога - мисля, че той е най-голямата сила! Грозно е във форума за рак и духовно оцеляване да се подиграва човекът..., в рода, че не му чета постове и прочее...грозно е и наказуемо.Всеки си носи кръста! 

# 113
  • Варна
Емма, стига вече, спри се, моля те!
Никой не те подиграва. Абсолютно всички коментари в тази тема се четат и ще продължават да бъдат четени. От тук точно идва дразнението спрямо твоите коментари обаче. Влизаш в повечето случаи негативно. Разколебаваш допълнително хора, които още не са се освестили къде се намират и какво им предстои. Започваш да ги вкарваш в някакви дупки и черни мисли. Последното нещо, което цели темата като цяло е точно това. Поради тази причина се направи намек леко по диагонал да те четем и много-много да не се зачитаме, защото за нас новите това хич не действа добре. В момента, в който помолиш за помощ или споделиш нещо, което би могло да бъде от полза, сигурна бъди, че ще завалят и отговори и отзиви. Никой няма да те подмине. Бъди просто по-позитивна. Ще помогнеш много повече така, отколкото за всяко едно нещо да внасяш съмнения и смут.

# 114
".... ту страшно са скъпи прегледите /при професор - достига до 100 лева таксата/..." Ха-ха-ха
Колко струва преглед при професор в Испания, Емма... 50 евро ли ?... Няма такова място в света където може да си позволиш преглед при такива специалисти за такива пари.

# 115
  • София /Абсурдистан
В Сити клиник при порфесора таксата е 140лв и има опашка от 3-4 месеца, не можеш да се вредиш при него. Спасил е живота на много хора обаче, а  както всички знаем, живота е безценен. На негово място аз бих запалила далече от това подобие на държава. А човека си седи тук и работи всеотдайно. Заема се и с най-сложните случаи, които са отписани отвсякъде.
А добрутро на всички! Аз съм горе долу добре, но кучето ми се разболя, окото му е зле и дано не ослепее, днес съм по ветринарни клиники за разнообразие от онкологиите.  

# 116
  • Варна
Цитат
...А добрутро на всички! Аз съм горе долу добре, но кучето ми се разболя, окото му е зле и дано не ослепее, днес съм по ветринарни клиники за разнообразие от онкологиите.  

Лейди, радвам се, че все по-добри новини носиш. Съчувствам ти за кучо обаче... да му се не види и съдбата и всичкото му там... което до липсата на идеално щастие води... Няма да ослепее хайванечето, не се бой. Съжалявам просто, че и с това сте в момента натоварени. Пък дори и да ослепее честно да ти кажа не бих и грам се притеснила за щастливия му кучешки живот като знам вече какви са му стопаните що за грижи полагат... Имат много по-силни и ефективни сетива освен зрението.

# 117
  • София
Първоначално искам да се извиня, че нахлувам в темата ви. Milmich е човекът, заради когото от години имам навик да ви чета.  Heart Eyes

Но страшно ме нервира идиотската забележка за проф. Начев. За сведение на госпожата Емма, годишната базова, подчертавам, базова заплата на кардиохирург в САЩ е 454 000 долара.
Да не говорим колко живота е спасил професорът и за какъв блестящ ум и сигурни ръце става въпрос.

Здраве ви желая, момичета и борбен дух!

# 118
  • София
Нана, не ме ли прочете ?
Постовете на Емма ги игнорирайте.

# 119
  • София
Нана, не ме ли прочете ?
Постовете на Емма ги игнорирайте.

Прочетох те, ама и аз кат дъщеря ти съм първосигнална Grinning

Общи условия

Активация на акаунт