Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Злати, последния епизод е с лекаря без граници Simple Smile

# 151
Злати, последния епизод е с лекаря без граници Simple Smile
Хаха, много съм зле  Grinning

# 152
Друг беше  лекаря, който даде идея на Калин.

# 153
Роси, ама защо да се забиват в книги, казах че нямам против да крадат случаи от чужди сериали, само и само да не сме забити във все едно и също. А повече интересни мед. случаи ще се харесат на всички, тъй като няма да сме се личната и в много случаи изсмукана от пръстите драма на лекарите.

# 154
Е колкото и да крадат, пак има нужда от консултанти, обурудване и т.н за медицинските казуси.
Пък отделно и набиране на пациенти, роднини - всичко си е допълнителен разход.

А сега седят си на моабетче в двора и всичко е точно 😀 уж най-популярната и модерна болница, пък понякога жив пациент не се мярка по коридора.

Карамазов беше казал, че снима и в Александровска - сцените с Тони не са ли заснети там?
Или пък ще ни покажат случки от предишната му работа..

# 155
Имат си лекар под ръка, да му увеличат заплатата и за консултирането и готово Grinning

Taм беше, да.

# 156
Роси, ама защо да се забиват в книги, казах че нямам против да крадат случаи от чужди сериали, само и само да не сме забити във все едно и също. А повече интересни мед. случаи ще се харесат на всички, тъй като няма да сме се личната и в много случаи изсмукана от пръстите драма на лекарите.

Имам много познати, които не гледат ОЖ, защото го намират за сапунена опера от типа на Дързост и Красота. ако вкарат повече медицински случаи и по-малко драма, само ще спечелят.

Сцените с Тони бяха в Окръжна болница.

# 157
Ако героят на Карамазов идва от Афганистан, ми напомня д-р Хънт от Анатомията. Той влезе в сериала май така като военен лекар.
За медицинските случаи и според мен си трябва лекар консултант към сценаристите, а такъв е ясно че няма. Освен това трябва по-голям мащаб техника, операции отблизо каквито тук никога не са показвани. В Анатомията редовно събират червата на някой на екран или му изтича кръвта, но тук ако направят такива сцени на бас, че още на следващия ден ще има възмутени как не е редно да се дават такива сцени, как децата нали и т.н. Ама като е в чужд сериал на никой не му е проблем. Отчасти си мисля и че затова не се залага толкова на медицинските случаи, защото предусещат отзвука.

# 158
Имат лекари консултанти - няколко са даже. Виж надписите в края на всеки епизод.
Също и истинска медицинска операционна сестра от Окръжна болница, която присъства на всички снимки на операции.

# 159
  • София
Доктор Христо трябваше да е пластичен хирург и да ги почва колежките една по една. Mr. Green

# 160
Almond eyes, но така се бяга от същноста на сериала.
Как никой не изрева например, че Банков лъжеше за жена си и започна връзка с Огнянова? Или че удари Огнянова?
Как никой не изрева, че даваха Виолета как агонизираше преди да умре? Или как в първи сезон въртяха търговия с бебета?
Или сценаристите нямаха нищо против да дават извратените отношения на Албена и Захариев.

В сериала се поставят много по-тежки морални казуси, а някой ще мрънка, защото ще дават черва. Та нали това ни е природата Grinning Мен например Анатомията ме зариби да уча медицина. т.е може да бъде доста градивно Simple Smile

# 161
Да де и аз това се чудя, но съм убедена че ако покажат една такава операция като в Анатомията, ще има подобни кпментари. Както имаше някакви подобни като даваха по-разголени сцени, то не е кой знае какво, ама пак имаше и възмутени, че не било много подходящо. Ами сериал е, всичко има Simple Smile

# 162
Винаги ще има мрънкачи. Въпросът е че като създават нещо трябва да имат ясна цел и план за действие. И да действат последователност. Хубаво е че се опитват да угодят на всички, но понякога бягат от основната идея Simple Smile

# 163
Винаги ще има мрънкачи. Въпросът е че като създават нещо трябва да имат ясна цел и план за действие. И да действат последователност. Хубаво е че се опитват да угодят на всички, но понякога бягат от основната идея Simple Smile

# 164
Да де и аз това се чудя, но съм убедена че ако покажат една такава операция като в Анатомията, ще има подобни кпментари. Както имаше някакви подобни като даваха по-разголени сцени, то не е кой знае какво, ама пак имаше и възмутени, че не било много подходящо. Ами сериал е, всичко има Simple Smile

Пак може да намерят баланс. Пример - казусът със "спящата красавица" - нямаше черва и сложни операции, но пак любопитен медицински казус. Момчето със син кит също.

Общи условия

Активация на акаунт