Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 144
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
То недовлни за нещо винаги ще има - темата е достатъчно показателна 😀

За Анатомията никой не се възмущава, защото не са го давали по национална телевизия в най-гледаното време.
Предполагам си има фенове, които го следят и нормално да не се сърдят.
Аз от него преди години съм мяркала няколко епизода колкото за фон. Сега не знам дали въобще го излъчват.

# 166
  • Разпиляна във въображението
Дори не е нужно да се измислят случаи. Взимат 20интересни истински истории от практиката. Консултант им помага в адаптацията и готово.

Анатомията я дават. Има баланс в историите и някои лекари пак сгафика с предпазните средства

# 167
Ами ще ме прощават оплакващите се, но сериала не е за деца под 11 години, а по-големите няма да се травмират от подобни гледки - кръв и черва, по-скоро ще се изкефят или ще се погнусят най-много. За секс сцените е същото, трябва на възрастта 11-12 вече да са запознати с тази материя, освен ако не искат да станат рано родителите баба/дядо.

# 168
Майче изпревари ме. Тъкмо щях да кажа, че ако някой е решил да си ползва сериала като Лека нощ деца си е лично негов проблем.

# 169
Ами ще ме прощават оплакващите се, но сериала не е за деца под 11 години, а по-големите няма да се травмират от подобни гледки - кръв и черва, по-скоро ще се изкефят или ще се погнусят най-много. За секс сцените е същото, трябва на възрастта 11-12 вече да са запознати с тази материя, освен ако не искат да станат рано родителите баба/дядо.
точно децата трябва да го гледат - да видят какво да ползват (по 3 са в опаковка), за да няма като нашите лекари - упсссссс, стана проблема JoyJoy

Ама разбира се, че си зависи от родителите! На мен навремето примерно не ми даваха да гледам Туйн Пийкс, защото бях много малка. Не бях доволна, ама каквото-такова.

# 170
  • тук, на мястото си
Щом като мама и тати са разрешили на едно дете да слуша и гледа Планета Пайнер и разните там Криско и компания, значи нищо страшно няма да види в Откраднат живот.

# 171
точно децата трябва да го гледат - да видят какво да ползват (по 3 са в опаковка), за да няма като нашите лекари - упсссссс, стана проблема JoyJoy

Ама разбира се, че си зависи от родителите! На мен навремето примерно не ми даваха да гледам Туйн Пийкс, защото бях много малка. Не бях доволна, ама каквото-такова.

ами ти за лека нощ деца си била малка, ти туин пийкс😁😂

# 172
  • Ню Йорк
Ако героят на Карамазов идва от Афганистан, ми напомня д-р Хънт от Анатомията. Той влезе в сериала май така като военен лекар.
За медицинските случаи и според мен си трябва лекар консултант към сценаристите, а такъв е ясно че няма. Освен това трябва по-голям мащаб техника, операции отблизо каквито тук никога не са показвани. В Анатомията редовно събират червата на някой на екран или му изтича кръвта, но тук ако направят такива сцени на бас, че още на следващия ден ще има възмутени как не е редно да се дават такива сцени, как децата нали и т.н. Ама като е в чужд сериал на никой не му е проблем. Отчасти си мисля и че затова не се залага толкова на медицинските случаи, защото предусещат отзвука.

Не се залага на медицинскте случаи, защото е много трудно и скъпо да се направи реалистично /някой го беше обяснил преди мен/ Simple Smile  Така по "сапунена линия" е много по-лесно.

# 173
Огнянова :

# 174
Ралица и приятелят й са кумували 😍

# 175
Много ми харесва Ралица с тази дължина на косата Heart
А Огнянова като я гледам с тези дрехи, си мисля колко наистина много искам да я гледам като лекар. В четвърти сезон почти не я видяхме като такъв, в пети беше малко по-добре, да видим в шести.

# 176
Уау, Ралица е прекрасна! Много са готини тримата. Hug А Диана е много красива, изглежда някак миловидна и излъчва някакво спокойствие на тази снимка. Heart

# 177
Не се надявай много 😀

# 178
Ралица много красива Animal Heart Eyes Cat

# 179
Ралица е много сладка тук, а Теодор такава усмивка има, а не я показва с хубавата си жена и син - усмихни се, бе човек Grinning Дано да я видим на Световното поне Simple Smile

Гледайки Диана с какво е облечена, ако теорията ми работи значи Зорница има проблеми.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 19:38 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт