Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сега даже е добре, отслабнал е и е махнал гадното опашле отзад.

# 631
Не ми се вижда много във форма да раздава ритници Wink
Нали ти го онагледих в поста отгоре Joy

To  пък тези във форма много умеят, нали ги видяхме в 4-ти сезон Joy
Ахаха, ти затова ли толкова дебела панда си намерила Joy
И в 4-ти, и в 5-ти - не ги бива много. Ама тоя уроци ли ще им дава или направо ще ги бие? Joy

# 632
Ами, Ванилия като каза кунг фу се сетих за анимацията "Кунг фу панда", та и оттам гифа Grinning

Жените по ги бива, особено с шамарите - кой за баланс, кой за свестяване Grinning

Кои са се били в 5-ти?

# 633
Аз точно с пандата го свързах и затова го казах, без да се е замислям кое е японско, и кое китайско 😃

# 634
Е Марио нали налетя на Врабчев. Аз само не разбрах тогава удари ли го или само замахна и се спря. Simple Smile

# 635
Е Марио нали налетя на Врабчев. Аз само не разбрах тогава удари ли го или само замахна и се спря. Simple Smile
Удари го. Замахна да му вкара един десен прав и в крайна сметка си отвори ръката и му удари шамар.

# 636
Те се репчиха тогава като петли, ама нищо съществено не видяхме 😀

И по-добре, че като се сетя каква комична бойна сцена имаше в предните сезони....  не помня само кои бяха - май Боби, Галя и Калин? в един бар се сбиха и Галето опатка 2-3ма мъжаги като в електронна игра 😂

# 637
Мда. Еми значи и той заедно с другите при директора за практически упражнения Joy

# 638
Аз това за бой не го броя, за мен е когато и двете страни отвръщат Grinning

Да, тримата бяха, боже колко се смях на бойните им умения Joy

# 639
Мда. Еми значи и той заедно с другите при директора за практически упражнения Joy

Не мисля, че ще са особено добри ученици:

# 640

Във всеки случай от спойлерите стана ясно, че или ще се бият помежду си, или ще се упражняват извън болницата.
Ще видим колко добри ученици са били Simple Smile

# 641
Да се надяваме, защото се очертава да се гледа бой често, не искам да си умирам от смях всеки път Grinning

Малко оф топик, но спомене ли се в едно изречение Огнянова и Банков настава земетръс по въпроса Grinning

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 16:07 от maichetoo0o

# 642
....Малко оф топик, но спомене ли се в едно изречение Огнянова и Банков настава земетръс по въпроса Grinning
Аз съм по земетресенията /поне на сгради/ , няма страшно , ще издържим  Peace Огнянова  няма защо да е дори на един етаж  с онзи .
Освен това  ще се съобразяваме какво говорим и за някои хора  или хубаво  или нищо , като за .... Twisted Evil
 Сега  ако искат  да влизат за  newsm75  .

# 643
Ами нормално е да почистват, след като някои хора не успяват да си изразят културно мнението, то е достатъчно показателно за тях...

# 644
Е най-после голяма група да се снимат, а не само поотделно, сладури са всички Simple Smile поне на снимки да са ухилени, че героите им.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт